Ingrid
Uustulnuk.
jouks,
|
Post by Ingrid on Feb 9, 2007 22:41:15 GMT 1
Minu ettepaneks on järgmine: Vaadake, need.. päeva plussid ja miinused.. need võiksid olla nagu ühes konkreetses teemas ja siis kirjutab igaüks + ja -. Et nagu, nad ei oleks enam 3 veebruar, 4 veebruar jne. Postituses on näha ju millal see tehtud on. Ja sama lugu oleks sünnipäevade õnnitlustega. Et kõik oleks ühes teemas: Sünnipäevaõnnitlused ja siis soovivad õnne, kellel sünnipäev on. See on lihtsalt nagu minu idee.
|
|
Ingrid
Uustulnuk.
jouks,
|
Post by Ingrid on Feb 9, 2007 22:44:29 GMT 1
Ahjaa. Siis võiks olla nii, et oleks selline teema: Graafika seal siis sellised teemad nagu: Signatuurid Avatarid Piltide töötlemine ( üks lisab pildi, teine , kes oskab töötleb ) ja palju muud nt wallid, emotikonid ja kõike muud graafikaga seonduvat.
Järjekordne mõte minupoolt.
|
|
|
Post by inxu on Feb 10, 2007 19:06:47 GMT 1
mina isiklikult pooldan seda, et nii õnnitluste osa kui ka päeva +/- osa jääb nii nagu on ja mis puudutab graafikat siis ma arvan, et see sobib ilusti omaloomingu alla kuna seda ei teki siia just väga palju ja väga tihedalt siis ma ei näe mõtet väga keeruliseks asja ajada. nii et, aitäh ettepanekute eest! aga ma ise hetkel pooldan seda, et asjad jäävad nii nagu on...
|
|
|
Post by Kriss. on Feb 10, 2007 20:56:31 GMT 1
nii minu ettepanek et: kevadel võiks foorum olla sellise heledama rohelise, kollase ja oranzi värvi.. ja nende tähtede asemel võiks olla lilled
|
|
Ingrid
Uustulnuk.
jouks,
|
Post by Ingrid on Feb 10, 2007 22:06:59 GMT 1
mina isiklikult pooldan seda, et nii õnnitluste osa kui ka päeva +/- osa jääb nii nagu on ja mis puudutab graafikat siis ma arvan, et see sobib ilusti omaloomingu alla kuna seda ei teki siia just väga palju ja väga tihedalt siis ma ei näe mõtet väga keeruliseks asja ajada. nii et, aitäh ettepanekute eest! aga ma ise hetkel pooldan seda, et asjad jäävad nii nagu on... Okei, see oli lihtsalt mõte.
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 1, 2007 15:00:59 GMT 1
uus kujundus võiks tulla juba sest muidu on nii jõulutunne siin foorumis kuigi suvi käes pmt .
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on Apr 3, 2007 19:02:01 GMT 1
Ma mõtlen kah, et miks on selle logo peale kirjutatud häid jõule ;D
|
|
|
Post by boeng on Apr 3, 2007 19:20:20 GMT 1
Ma mõtlen kah, et miks on selle logo peale kirjutatud häid jõule ;D sest et kunagi olid veel jõulud...
|
|
|
Post by inxu on Apr 15, 2007 20:50:22 GMT 1
ma üritan midagi välja mõelda, sest Keittit ei ole siin ammu näha olnud aga ma ei ole selles osas just eriti käpp ja ei oska seda lihtsalt teha. ma mõtlen kujundust muuta.... kui keegi teist natuke rohkem seda asja jagab ja on nõus aitama, siis mina oleksin küll väga tänulik ja igasugused ideed ja ettepanekud kujunduse osas on teretulnud
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 16, 2007 20:32:36 GMT 1
midagi lõbusat ja rõõmsavärvilist
|
|
|
Post by Keitti on May 14, 2007 11:34:40 GMT 1
ee .. ma juba tegelen sellega ! aga peate veel ootama . .
|
|
|
Post by inxu on May 14, 2007 14:38:06 GMT 1
oo, pöörfi!!! sest ma olen ikka super kobakäpp selle asja peale
|
|
|
Post by MeriLiis on May 21, 2007 16:50:39 GMT 1
ja keitti sjuuperhea , niiet jääme ootama.
|
|
|
Post by Keitti on Jun 15, 2007 3:04:13 GMT 1
nu ma ei tea, kas sobib ?
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on Jun 15, 2007 9:20:42 GMT 1
sobib üsna hästi, ma ehmatasin ära natuke aga hea kujundus on,. võtab lihtsalt natuke harjumist
|
|