Post by Liisbet on Mar 30, 2006 15:28:02 GMT 1
Kui juba end tutvustada teistele, siis korralikult. :)
Tähtis info:
Nimi: Liisbet
Vanus: 13 hetkelise seisuga
Sünnipäev: 20.juuli 1992
Elukoht: Kuressaare
Lemmikud:
Lemmik välismaine bänd: Evanescence
Lemmik Eesti bänd: Slide-Fifty
Lemmikmuusika: Rock
Lemmik välismaine lugu: "Live Tomorrow" [Laleh] või "Imaginary" [Evanescence]
Lemmik Eesti lugu: Oeh, neid on palju. "Dreams won't come true" ja "Vajun unne" näiteks.
Lemmikloomad: Tahaks endale saada madu ja tarantlit. Meeldivad ka koerad.
Lemmikjook: Milla maasikapiim
Lemmiksöök: Mexico pajatoit
Lemmikriik: Jaapan
Lemmiklinn: London
Lemmikraamatud: "hei, lilli", "Harry Potter ja ..."
Lemmikfilm: "Saag"
Lemmikmultifilmid: "Simpsonid", "Fosters Home for Imaginary Friends"
Lemmikseriaal: "C.S.I. kriminalistid", "Sõbrad"
Lemmiksaade: Ärapanija
Iseloom:
Intelligentne, sõbralik, hea kuulaja, hea rääkija, õrna hingega ja kergesti haavatav. Samas olen julge, tugev pea igas olukorras ja otsekohene. Vahel olen uhke ning ülbe, kuid tegelikult olen hea. Seltskondlik, heasüdamlik, abivalmis. Tüdinen kiirelt asjadest ära, kuid üritan ikka end sundida. Hooliv, üldiselt lõbus ja õnnelik. Võin olla sinu parim sõbranna, kuid hoia alt - ka kõige hullem vaenlane, nii et parem hoida minuga häid suhteid, mis ei olegi ju raske, kuna olen sõbralik. :)
Välimus:
Blondide juustega, väikest kasvu. Roheliste silmadega, tumedate ripsmetega, pruunide suhteliselt peenikeste kulmudega. Peaaegu alati naeratus suul. See oleks vist kõik.
Miks liitusin?
Seepärast, et mulle meeldib Slide-Fifty väga. Nende looming ja muusika on väga hea. On raske leida neile tegelikult konkurenti kui sellist - eriti Eestist! Liitusin ka sellepärast, et olen enne olnud kursis Proboards'i lehekülgedega ja seepärast on mul lihtne siin kohaneda erinevate tegevuste ja nupukestega. See ei paku mulle vähimatki jõupingutust, aga mis ma sellest ikka jahun. Ikka kõige enam liitusin sellepärast, et ma ARMASTAN SLIDE-FIFTY't!!! ^^
NB! Kui midagi meenub, siis kindlasti lisan juurde!
Tähtis info:
Nimi: Liisbet
Vanus: 13 hetkelise seisuga
Sünnipäev: 20.juuli 1992
Elukoht: Kuressaare
Lemmikud:
Lemmik välismaine bänd: Evanescence
Lemmik Eesti bänd: Slide-Fifty
Lemmikmuusika: Rock
Lemmik välismaine lugu: "Live Tomorrow" [Laleh] või "Imaginary" [Evanescence]
Lemmik Eesti lugu: Oeh, neid on palju. "Dreams won't come true" ja "Vajun unne" näiteks.
Lemmikloomad: Tahaks endale saada madu ja tarantlit. Meeldivad ka koerad.
Lemmikjook: Milla maasikapiim
Lemmiksöök: Mexico pajatoit
Lemmikriik: Jaapan
Lemmiklinn: London
Lemmikraamatud: "hei, lilli", "Harry Potter ja ..."
Lemmikfilm: "Saag"
Lemmikmultifilmid: "Simpsonid", "Fosters Home for Imaginary Friends"
Lemmikseriaal: "C.S.I. kriminalistid", "Sõbrad"
Lemmiksaade: Ärapanija
Iseloom:
Intelligentne, sõbralik, hea kuulaja, hea rääkija, õrna hingega ja kergesti haavatav. Samas olen julge, tugev pea igas olukorras ja otsekohene. Vahel olen uhke ning ülbe, kuid tegelikult olen hea. Seltskondlik, heasüdamlik, abivalmis. Tüdinen kiirelt asjadest ära, kuid üritan ikka end sundida. Hooliv, üldiselt lõbus ja õnnelik. Võin olla sinu parim sõbranna, kuid hoia alt - ka kõige hullem vaenlane, nii et parem hoida minuga häid suhteid, mis ei olegi ju raske, kuna olen sõbralik. :)
Välimus:
Blondide juustega, väikest kasvu. Roheliste silmadega, tumedate ripsmetega, pruunide suhteliselt peenikeste kulmudega. Peaaegu alati naeratus suul. See oleks vist kõik.
Miks liitusin?
Seepärast, et mulle meeldib Slide-Fifty väga. Nende looming ja muusika on väga hea. On raske leida neile tegelikult konkurenti kui sellist - eriti Eestist! Liitusin ka sellepärast, et olen enne olnud kursis Proboards'i lehekülgedega ja seepärast on mul lihtne siin kohaneda erinevate tegevuste ja nupukestega. See ei paku mulle vähimatki jõupingutust, aga mis ma sellest ikka jahun. Ikka kõige enam liitusin sellepärast, et ma ARMASTAN SLIDE-FIFTY't!!! ^^
NB! Kui midagi meenub, siis kindlasti lisan juurde!