|
Post by boeng on Nov 8, 2006 21:12:00 GMT 1
omg, liisi, no way! yay go liisi, go liisi! ma pole temaga 100 aastat rääkinud... *läheb msn'i* aga mcfly juba downloadib ja mida sa ajad, et helistad? aga noh, helistada võid alati. ära füüsika ajal helista. mul kontrolltöö homme. which reminds me, õppida tuleb. ta rääkis sellest kuidas üks patsient kosel ära suri, uudistes rääkis ka... miks sa MCR ei kuula ja panicut ka mitte.. igav beib oled =D mul on ka kõik 5d vene keeles, kui üks 4 välja arvata (A) aga meie sünnipäevadeni on niiii palju aega... how about next week? mcfly ja slide'i chillid rockiks küll. sajaga! selle pärast ma ei tulnudki stiina peole, aga vaata kes räägib eks ;D MADRATS!!!!! ja minu elu on ka ilus, sest ma kolin sinuga londonisse *I heart British guys*
|
|
|
Post by Maris on Nov 9, 2006 17:07:25 GMT 1
|
|
|
Post by MeriLiis on Nov 10, 2006 19:22:53 GMT 1
Tsauu , kuule. palun hääleta eesti omadest: Slide-Fifty – Reach Out Slide-Fifty – Believe Me When I Wish Good Luck Aides – Tik-Tak siin: www.r2.ee/aastahitt/05.php?id=5AITÄHH!.
|
|
|
Post by inxu on Nov 10, 2006 19:55:08 GMT 1
Borat.Cultural.Learnings.of.America.SVCD-WiCkiD.zip
|
|
|
Post by Maris on Nov 10, 2006 22:19:02 GMT 1
|
|
|
Post by kaidi on Nov 11, 2006 16:23:09 GMT 1
|
|
|
Post by Maris on Nov 11, 2006 22:20:29 GMT 1
|
|
|
Post by MeriLiis on Nov 12, 2006 0:14:49 GMT 1
|
|
|
Post by wataschy on Nov 14, 2006 19:47:26 GMT 1
∞
|
|
|
Post by boeng on Nov 14, 2006 20:01:39 GMT 1
Black and white checked pump with bow £15.00
|
|
|
Post by inxu on Nov 15, 2006 9:23:15 GMT 1
Run away from all your boredom Run away from all your whoredom and wave Your worries, and cares, goodbye All it takes is one decision A lot of guts, a little vision to wave Your worries, and cares goodbye
It's a maze for rats to try x2 It's a race, a race for rats A race for rats to die It's a race, a race for rats A race for rats to die
Sick and tired of Maggie's farm She's a bitch, with broken arms to wave Your worries, and cares, goodbye
It's a maze for rats to try x2 It's a race, a race for rats A race for rats to die It's a race, a race for rats A race for rats to die x3 Burn away Run away
|
|
|
Post by kaidi on Nov 15, 2006 12:46:49 GMT 1
|
|
|
Post by |Minni. on Nov 15, 2006 13:25:52 GMT 1
omg, liisi, no way! yay go liisi, go liisi! ma pole temaga 100 aastat rääkinud... *läheb msn'i* aga mcfly juba downloadib ja mida sa ajad, et helistad? aga noh, helistada võid alati. ära füüsika ajal helista. mul kontrolltöö homme. which reminds me, õppida tuleb. ta rääkis sellest kuidas üks patsient kosel ära suri, uudistes rääkis ka... miks sa MCR ei kuula ja panicut ka mitte.. igav beib oled =D mul on ka kõik 5d vene keeles, kui üks 4 välja arvata (A) aga meie sünnipäevadeni on niiii palju aega... how about next week? mcfly ja slide'i chillid rockiks küll. sajaga! selle pärast ma ei tulnudki stiina peole, aga vaata kes räägib eks ;D MADRATS!!!!! ja minu elu on ka ilus, sest ma kolin sinuga londonisse *I heart British guys* omfg. mis tekst! hahaa. irw igatahes. ;D
|
|
|
Post by Maris on Nov 16, 2006 14:34:18 GMT 1
EVELIIIII! sa ei kujuta ette mis täna juhtus! ma vist lähen hulluks. vaata, ma läksin täna Aliisi poole, et temaga rääkida. ma mõtlesin bussi kasutada. IMEE; ma ju VIHKAAAN ühistransportiii. igatahes, ma läksin bussi ja seal oli ühe kõrval vaba koht (VAUUU), mõtlesin et istun, raske kott ja väsimus ikkagi juu. ja siis viimasel hetkel mõtlesin, et ei istu, pärast mingi vanamutt tuleb õiendama. ja ma läksin selle koha taga olevasse seisukohta. ja siis nägiiin, et see kes seal istus oli HÄRRRA SAVIIIII. ma sain totaalse shoki. vedasss et ma ei sitnud. ja siis tuli inka õpa ja hakkas muka rääkima;"tere Maris", ja seda eriti kõva häälega, ma ei saanud sõnagi suust välja.
ja siis kui busist maha läksin, tuli nagu Savi kaa välja ja siis hakkasin Aliisi poole minema, ja Savi läks teises suunas. ja siis vaatasin tagasi, ehk Savi poole ja ta vaatas kaa samal ajal minu poole. SHOKKKKK. ma panin superkiirte sammudega aliisi poole edasi.
vedas et ma naerukrampe ei saanud bussis.Vaene, anneli, talle ei saa seda ju öelda. ja lööks mu maha, ta suerks ära kadedusest.
kui kool kaasa arvata (mäletad ju küll toidujärjekorda ja Savi koos oma "poisiga"), siis oli täna Savine päev.
homme koolis näeme, ma arvan et helistan kaa veel õhtul.
|
|
|
Post by Riin on Nov 16, 2006 18:35:35 GMT 1
"Hüvasti," ütles rebane. "Siin on minu saladus. See on väga lihtne: ainult südamega näed hästi. Kõige tähtsam on silmale nähtamatu." "Kõige tähtsam on silmale nähtamatu," kordas väike prints, et meeles pidada. "Aeg, mis sa oma roosi peale kulutasid, tegi sinu roosi nii tähtsaks." "Aeg, mis ma oma roosi peale kulutasin... " kordas väike prints, et meeles pidada. "Inimesed on unustanud selle tõe," ütles rebane. "Sina aga ei tohi seda unustada. Sa vastutad alati kõige selle eest, mis sa taltsutanud oled. Sa vastutad oma roosi eest..." "Ma vastutan oma roosi eest..." kordas väike prints, et meeles pidada.
"Ainult lapsed teavad, mis nad otsivad," sõnas väike prints . "Nad kulutavad palju aega ühe kaltsunuku peale ja see muutub väga tähtsaks, aga kui see neilt käest ära võetakse, siis nad nutavad..." "Neil on õnne," sõnas rööpaseadja.
"Tead sa... ma pean vastutama... oma lille eest! Tema on ju nii väeti! Ta on ju nii lihtsameelne. Tal on neli tühist okast, et ennast kogu maailma vastu kaitsta..."
|
|