|
Post by inxu on May 28, 2006 19:59:32 GMT 1
ah! mida??? kellel eilset õhtulehte on??? ma tahaks seda kohe näha! tooge mulle kaasa kui 2. juunil tulete
|
|
|
Post by Riin on May 28, 2006 20:35:47 GMT 1
ma võin tuua ;D (kui mul meelest ära ei lähe. ma suhteliselt lühimäluline ;D) aga see oli selline väiksem nupuke.. nädala ürituste all. aga pilk jäi esimesena sellele peatuma
|
|
|
Post by inxu on May 28, 2006 20:40:35 GMT 1
ma juba leidsin ühe korraldaja kodust selle lehe homsel koosolekul loeme see on tegelt päris hea üllatus, sest meil endil polnud sellest küll vähimatki aimu et seal midagi kirjas on. põnev oleks teada kust nad selle info võtsid
|
|
|
Post by Kristiina on May 29, 2006 10:07:49 GMT 1
ma panin ka seda jah eile lehte lugedes kohe tähele.. tegelt ma kusjuures nimelt lugesin et äkki mõnest üritusest seal kirjas ja näe oligi!
|
|
|
Post by Keitti on May 29, 2006 12:14:49 GMT 1
keegi ple ikka öelnud mida teha niisama puhume juttu w. ?
|
|
|
Post by inxu on May 29, 2006 13:33:05 GMT 1
mängige ringmänge ma võin erinevaid soovitada juhtmed-gamm-gamm-gamm-juhtmed!
|
|
|
Post by Kriss. on May 29, 2006 14:03:23 GMT 1
kes aias? kes aias? mesilane aias. mis nimi? mis nimi? ;D
|
|
|
Post by Keitti on May 29, 2006 14:38:03 GMT 1
võibolla võiks üldse hoopis uka uka mina priid mängida, aga läheks äkki ikka liivakasti ja ehitame losse, ma võin ehitada teile venemaal nähtud losse - see nõuab vaeva ju.
ok, ma mõtlen tegelt tõsiselt.
|
|
|
Post by |Minni. on May 29, 2006 16:39:46 GMT 1
ee. teeme säästuka chilli? konsumi chilli? maksikas jääb vist nata kaugele..
|
|
|
Post by Keitti on May 29, 2006 16:43:12 GMT 1
kokku saame ju vallal, ostame piletid ära ja lähme sisse. ja seal kuskil pinkide juures oleme .. ja point ongi nüüd selles mida teeme? =D
|
|
|
Post by |Minni. on May 29, 2006 16:58:46 GMT 1
laulame slidelaule äkki? teeme oma margi rämedalt täis.
võimalusi on palju ;D
|
|
|
Post by inxu on May 29, 2006 17:23:07 GMT 1
okei, ma natuke mõtlesin ja pakuks teile miskit sellist välja. kuna seal on muru ruumi palju siis võiks sinna puude alla minna. on nõksa rohkem eraldatud ja on võibolla endal ka hubasem. soovitan teil alustada sellise tutvustusringiga, et igaüks räägib endast midagi. sest ma kahtlen, et näiteks mina suudaks kõigi näod ja kasutajanimed kokku viia. üldiselt võikski teha mingeid selliseid tutvumismänge natuke, et noh igaüks peab näiteks ütlema midagi jne. usun, et teate selliseid mänge. saadan Keittile ka nõka rohkem inffi selle kohta siis võiksite näiteks rääkida igaüks oma kõige lahedamast slide-fifty kogemusest (ükskõik kas siis live või midagi muud). see aitab õhkkonda mugavamaks muuta ja lõpetuseks miks mitte laulda natukene. et siis näiteks slide'i karaoke (oi ma tulen siis poistega seda vaatma, ma kasvõi vedin nad kuidagi kohale aga oi me tuleme siis ja naerame) ok tegelt see viimane mõte pigem selline nali. aga võibolla võiks natukene foorumi teemat arutada et mis on teie arvates valesti,mida kiidaks. sest on ju ikkagi foorumi kokkutulek et ma ei tea, täiendage
|
|
|
Post by eneli on May 29, 2006 17:26:03 GMT 1
Oi, aga te ei kujuta ette kui arg ma olen Ma arvan, et kui minu kord tuleb midagi öelda, siis ma arvatavasti jooksen esimese puu taha peitu.
|
|
|
Post by karol on May 29, 2006 17:28:46 GMT 1
Täpselt minu mõte, aga vaata kui me sama puu taha jookseme, siis saame ikka tuttavaks
|
|
|
Post by |Minni. on May 29, 2006 17:39:28 GMT 1
irw ;D seda karaoke asja ma tahaks näha. ja enelile veel seda, et ma ronin veel puu otsa ka ;D siis on kindel, et te mind kätte ei saa.
|
|