|
Post by muah on Jun 1, 2006 21:22:43 GMT 1
on olulisematki teha näiteks evergreeni omasid aidese poolt taga otsida jms. .... et mis mõttes nagu!
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 2, 2006 8:30:05 GMT 1
Oioioi. Nii varsti peab juba ära minema. Appi! Mul on kotis ainult magamiskott ja paar muud asja. Ei ole ju midagi eriti vaja kaasa võtta??
|
|
|
Post by eneli on Jun 2, 2006 8:34:05 GMT 1
Ei..
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 2, 2006 9:46:15 GMT 1
inxu ütles hambapasta, hambahari ja siis ööriided ma tulen spordikotiga ;D mul ei mahtunud mu väike padi koti ära ;D
|
|
|
Post by sffanz on Jun 2, 2006 10:21:41 GMT 1
olgu, mina alustan oma teekonda nüüd. TsauTsau Õhtul Näeme!
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 2, 2006 10:23:13 GMT 1
saaaauu
|
|
|
Post by |Minni. on Jun 2, 2006 10:25:52 GMT 1
aga mul on tegelt hea uudis ka ;D ma arvan, et ma tulen vanaema ja vanaisaga paidesse ja ma loodan, et siis, kui slide esineb hoidke pöialt
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 2, 2006 10:35:24 GMT 1
aga mul on tegelt hea uudis ka ;D ma arvan, et ma tulen vanaema ja vanaisaga paidesse ja ma loodan, et siis, kui slide esineb hoidke pöialt ok
|
|
|
Post by MadCat on Jun 3, 2006 8:02:06 GMT 1
Inxu & crew!!! Väga kõva üritus oli. Ma ei kujuta ette kuidas sa sellega hakkama said aga sa said... Ma tegin Laura digikaga pildid ja video "Picture"ist...kui huvi on siis võite Lauralt küsida ;D
|
|
|
Post by eneli on Jun 3, 2006 8:47:10 GMT 1
Jaaa Suuredsuured tänud korraldajatele!! Tohutult tublid Ps. Inxu, ma unustasin enne rääkida, et Tartus me ei mahtunudki Paide bussi peale ja me sõitsime Mäo Risti ja otsustasime kõndida sealt 4 kilomeetrit Paidesse. Igaks juhuks hääletasime ka ja meid võtsid kaks poissi peale, kes olid ka vist selle ürituse korraldamisega seotud(Me nägime nende autot ka Vallimäel). Selline heleroheline auto..seisis pmst. lava kõrval.=P Tänud neile ka Ja üldse..Slide oli ka nii super ja täpselt selline tunne on, et vohh, nüüd on suvi käes! JEi
|
|
|
Post by Keitti on Jun 3, 2006 10:39:16 GMT 1
lihtsalt super!
|
|
|
Post by Kristiina on Jun 3, 2006 10:45:00 GMT 1
häääästi tore oli eile noortekas oli ka väga hea ja kodune ja...jep,kõik oli ilusti korraldatud .. kohe kahju oli lahkuda
|
|
|
Post by Keitti on Jun 3, 2006 11:04:31 GMT 1
kokkutulek muidu kukkus läbi ;D aga ehk järgmine kord saab paremini
|
|
|
Post by inxu on Jun 3, 2006 11:26:50 GMT 1
esiteks aitäh kiidusõnade eest, neid tuleb veel lähipäevil vist ustest ja akendest kohe hulgi. praegu on meilid igatahes umbes. @eneli - jap, Tommi ütles mulle, et ta korjas mingid mimmid peale (Tom ütleb kõigi tüdrukute kohta muidu mimmid) et siis jaa, need olid minu armas kallis Tommi ja tema hea sõber Allu ütlen tänud edasi kindlasti! @kristiina - oli tore kui tundsite end koduselt see oli meie üks eesmärke nõustun Keittiga, et kokkutuleku osa läks metsa. aga ma sain siiski juurde teada, kuidas mõned meist välja näevad nii et päris 100% metsa ei läinud
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 3, 2006 12:39:23 GMT 1
mina oma kiidu sõnu olen juba avaldanud aga jah suuuuuuuuured tänud külalislahkuse eest
|
|