|
Post by Kriss. on May 8, 2006 17:03:49 GMT 1
ma olen listis eksju kle millal raha saab saata?
|
|
|
Post by muah on May 8, 2006 17:04:25 GMT 1
nonii olen infoga tagasi kirjutan pikalt ja laialt ja kui ikka ei saanud aru siis küsige majutusmajutamine toimub Paide Noortemaja ruumides. igaüks peab ise kaasa vedima magamiskoti ja madratsi (saame küll mõned madratsid ise ka välja panna aga eks oma ole ikka mugavam). NB! kohtade arv on piiratud, mis tähendab et kes ees see mees! aga oma koha kinnitad alles siis kui oled ära maksnud ööbimistasu, milleks on 20.- selle eest saab hommikul tassikese teed või kohvi ja mõned võileivad ehk siis pisike hommikusöök. täpsem info tulebki siis hiljem meili peale majutuse kohta listmõtleme kõigi peale, kes tulevad mujalt ja kellel ei pruugi olla võimalust leida flaierit. selleks teeme listi kõigist soovijatest ja nemadki saavad üritusele flaieri hinnaga, milleks on 35.- paide omadel soovitan siiski jääda ootama flaiereid sest nii on sissepääs lihtsalt kiirem. muidu kulub kaua aega listist nimede otsimisele. nii listi kui ka majutusse registreerimiseks palume võtta ühendust meili teel algabsuvi@gmail.com ja sealt vastame täpsema infoga kuidas tuleb edasi toimida. kindlasti kehtib 35.- hind ka street-teami omadele aga kuna listid annavad ära ka teised bändid siis tuleb siiski eraldi registreeruda, sest muidu läheb piletimüügis väga kaua aega. bändidbändid on nüüd pea kõik oma kindla jah sõna öelnud, mõtleb veel ansambel Rä aga nad on ka oma põhimõttelise jah sõna öelnud. umbes paar päeva enne üritust peaksime avalikustama ka bändide esinemisjärjekorra aga võime soojalt soovitada kõiki bände, sest tegemist on päris hea line-up'iga. ja ikka ja endiselt - rohkem inffi www.zone.ee/algabsuvi (aga ma veel ei ole jõudnud uut infot sinna üles lükata nii et nõka kannatust) selles tekstis on kõik selletatud
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on May 8, 2006 17:08:52 GMT 1
Oeh, mul tuleb endal ka juba korraldamistuhin peale. Tegelikult peaks selle aasta üritusega vaikselt tegelema hakkama, muidu on jälle nii, et kaks nädalat ennem üritust tormad ennast katki (mis ilmselt juhtub nii või naa aganoh ). [Mina olen siis pmst koos Punase risti noortega kaks aastat ,1. detsembril, Rahvusvahelisel aidsipäeval, möllu korraldanud ] Igaljuhul mina olen tulija ja seni tundub, et tulemas on üks väga vinge suvemöll
|
|
|
Post by inxu on May 8, 2006 18:14:20 GMT 1
see ongi nii et kõik jääb ikka viimasele hetkele ja siis närvitsed ja jooksed nagu pöörane aga samas see just ongi nagu selline mõnus, adrenaliin ikkagi aga, et siis põhiinfo jah kogu aeg www.zone.ee/algabsuvi sealt peaks küll kogu jutu kätte saama. ja kõik kes on meilid ära saatnud on ju ka saanud vastuse selle kohta kas nad on listis või ei ehk siis et on me ei jäta kedagi listist välja
|
|
|
Post by muah on May 9, 2006 20:44:18 GMT 1
aga, kuna selle pangakonto või midagi saab, et kuhu raha saata, või midagi?
|
|
|
Post by inxu on May 9, 2006 20:58:23 GMT 1
nagu meilis öeldi, nädalalõpus. täna on alles teisipäev kannatage laupäeval on suhtselt reaalne sellest rohkem kuulda
|
|
kerli
Kasutaja.
|
Post by kerli on May 15, 2006 21:37:29 GMT 1
Hei..ma tahtsin seda teada ,et kas majutuses on veel kohti ?
|
|
|
Post by muah on May 15, 2006 21:44:50 GMT 1
ma pole ikka kirja saanud ? Kas on asi ainult minus või keegi pole saanud?
|
|
|
Post by inxu on May 15, 2006 22:44:21 GMT 1
hakkan nüüd kohe kõigile kirjadele pikemalt vastama. muah - millal sa oma kirja saatsid? äkki pole lihtsalt meieni jõudnud... kohti veel on aga ca pooled kohad on juba täis
|
|
|
Post by inxu on May 16, 2006 10:21:59 GMT 1
okei, ma olen nüüd täitsa vussis oma asjadega, sest ma ei vii inimesi ja nimesid kokku aga ma oletan, et olen õigel teel. Mari-Liis! tee oma meilbox tühjaks! tahaks sulle kirjutada täpne arv vabu majutuskohti on hetke seisuga 23 aga võimalik, et meil õnnestub mõned kohad veel juurde tekitada neile, kes asja vastu alles huvi hakkavad tundma, sest tundub, et maja tuleb rahvast täis saatsin täna kõigile, kes meilid olid saatnud vastused ära nii et asi peaks korras olema, ainult Mari-Liis ei saanud infot kätte... ja hea uudis tuli täna ka, et 2. juunil tuleb müüki ka uus Slide-Fifty nänn! nii et seda enam tasub end kohale vedada, sest nänn on koha peal olemas käega katsuda ja rahaga osta
|
|
|
Post by Birgit on May 16, 2006 13:39:00 GMT 1
hea teada, et vabu kohti on veel (ma ise pole veel kindel kas saan tulla aga kui tulen jään ööseks) ja mida rohkem ma neid uudised selle ürituse kohta loen(mis seal kõik toimub ja kes esinevad), seda rohkem ma tahan sinna minna ;D mis on iseenesest täiesti mõistetav ;D
|
|
|
Post by Doris on May 16, 2006 13:58:35 GMT 1
Ma olen kadedusest sininepunaneroheline juba.. Nii nii väga tahaks tulla. Kui keegi organiseeriks mulle järgmisel hommikul sõidu Keilasse, siis ma kallistaks ta surnuks:D
|
|
|
Post by inxu on May 16, 2006 14:16:29 GMT 1
mis kellaks on sul vaja Keilasse jõuda? et ehk sobitab siin midagi mingite busside-rongidega.
|
|
|
Post by Doris on May 16, 2006 16:07:38 GMT 1
Seda ei tea kahjuks veel . Ma üritan välja uurida selle nädala lõpuks.
|
|
|
Post by kaidi on May 17, 2006 14:21:47 GMT 1
mina tulen kohale. hommikul bioloogia eksam, kuid paide saan ikka. hakkan raha kokku hoidma, et nänni osta. ;D
|
|