|
Post by Triinu on Mar 6, 2006 17:16:16 GMT 1
kuidas saavad hambapastapeale need sinised ja rohelised triibud ;D?
|
|
|
Post by Birgit on Mar 6, 2006 17:19:34 GMT 1
huvitav küsimus ;D kahjuks pole mina nii tark, et seda teaksin
|
|
|
Post by Triinu on Mar 6, 2006 17:22:28 GMT 1
huvitav küsimus ;D kahjuks pole mina nii tark, et seda teaksin nii võib juhtuda jah kui korralikult koolis ei käi ;D
|
|
|
Post by MadCat on Mar 6, 2006 17:25:05 GMT 1
Oumaigaad Triinu, kas sul on väga igav või see haigus on sind segi keerand, aga see käib nii, et kogu pasta on ühes suures kambris, kuid punane ja sinine on tuubi "ülaosas" (väljapääsu juures) külgedel. Tuubi vajutamine paneb liikuma pasta põhiosa, mis haarab külgedelt piisavalt punast ja tumesinist pastat kaasa. Tulemuseks ongi triibuline hambapastajoon. (edit kuna ma unustasin smaili lõppu panna ;D)
|
|
|
Post by Greta on Mar 6, 2006 17:29:08 GMT 1
tegelikult triinu, see et sul seal need triibud on, tähendab seda et su pasta on väga vanaks läinud. õige pasta peab valge olema. vot nii.
|
|
|
Post by Triinu on Mar 6, 2006 17:39:10 GMT 1
Oumaigaad Triinu, kas sul on väga igav või see haigus on sind segi keerand, aga see käib nii, et kogu pasta on ühes suures kambris, kuid punane ja sinine on tuubi "ülaosas" (väljapääsu juures) külgedel. Tuubi vajutamine paneb liikuma pasta põhiosa, mis haarab külgedelt piisavalt punast ja tumesinist pastat kaasa. Tulemuseks ongi triibuline hambapastajoon. (edit kuna ma unustasin smaili lõppu panna ;D) kõik pole sellised geeniused nagu sinu onju ;D
|
|
|
Post by MadCat on Mar 6, 2006 17:49:24 GMT 1
Oumaigaad Triinu, kas sul on väga igav või see haigus on sind segi keerand, aga see käib nii, et kogu pasta on ühes suures kambris, kuid punane ja sinine on tuubi "ülaosas" (väljapääsu juures) külgedel. Tuubi vajutamine paneb liikuma pasta põhiosa, mis haarab külgedelt piisavalt punast ja tumesinist pastat kaasa. Tulemuseks ongi triibuline hambapastajoon. (edit kuna ma unustasin smaili lõppu panna ;D) kõik pole sellised geeniused nagu sinu onju ;D Ega ma ei väida et ma geenius olen licalt oli yks väike teooria mul ja siis tsekkasin netti et täpsustada...mul oli õigus ;D vedas
|
|
|
Post by Triinu on Mar 6, 2006 17:51:26 GMT 1
kõik pole sellised geeniused nagu sinu onju ;D Ega ma ei väida et ma geenius olen licalt oli yks väike teooria mul ja siis tsekkasin netti et täpsustada...mul oli õigus ;D vedas nojah oled tark oled oled
|
|
|
Post by eneli on Mar 6, 2006 17:56:09 GMT 1
Ma võin raudkindlalt öelda, et see on miski, mille peale ma õhtul hambaid pestes mõtlema hakkan =P
|
|
|
Post by Maris on Mar 7, 2006 14:14:15 GMT 1
aga ma võin suht kindlalt väita, et sellise küsimuse peale pole ma veel tulnud ;D.
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 7, 2006 16:27:44 GMT 1
aga ma võin suht kindlalt väita, et sellise küsimuse peale pole ma veel tulnud ;D. sama siin
|
|
|
Post by Triinu on Mar 7, 2006 16:40:01 GMT 1
aga ma võin suht kindlalt väita, et sellise küsimuse peale pole ma veel tulnud ;D. sama siin nii et kokkuvõttes olen ikkagi mina tark
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 7, 2006 16:44:42 GMT 1
eem.. jah.. sest kass on geenius ja sind tark ;D
|
|
|
Post by MadCat on Mar 7, 2006 17:40:37 GMT 1
eem.. jah.. sest kass on geenius ja sind tark ;D Aww...aga ma pole geenius
|
|