|
Post by spectacular on Mar 28, 2006 20:40:09 GMT 1
No lihtsalt... õudne. Ma olen nagu nii tubli ja magasin enamus katseid maha, kuhu minna tahtsin. Nüüd mingid kahtlased variandid ainult jäänud. Ja jutt käib Pärnu koolidest. Tegelt tahaks mõningatesse Tartu omadesse ka proovida, aga eks näeb, kuidas asi kujuneb.
Ma peaks ära otsustama, MIDA ma täpselt oma eluga peale kavatsen hakata. Aga hetkel on see lihtsalt järjekordne 'peaks'.
Masendav, lihtsalt masendav.
|
|
|
Post by inxu on Mar 28, 2006 20:45:08 GMT 1
esiteks mõtle välja see mis sind huvitab kui sa mingid kindlat eriala ei suuda välja mõelda mine lihtsalt keskkooli ja omanda keskharidus. kui vähegi võimalik vali reaalkallak. see on küll raskem ja nii aga sealt saad hea põhja mina ise olen ka pigem humanitaarainetele sobiv aga läksin reaali ja tänu sellele on vist mu seis hetkel päris hea. sain mõlemad küljed tugevaks kui sa ikka kutseka inimene ei ole ja tahad ülikooli minna siis tõesti, vali tavaline gümnaasium
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 28, 2006 20:54:26 GMT 1
tule tallinna saksa gümnaasiumisse ;D
|
|
|
Post by eneli on Mar 28, 2006 21:02:05 GMT 1
Ma läksin humanitaari. Ma ei suudaks lihtsalt reaalis. Ma ei jaga matemaatikas, füüsikast ja keemiast absoluutselt mitte midagi. Aga samas jällegi, reaalis on tavaliselt just tugevamad õpetajad neil ainetel a võib-olla ma siis oskaksin Ei usu Ma tahtsin just ajalugu ja kirjandust õppida rohkem. Ahjaa, meil on humanitaaris meedia tunnid ka ja reaalis ei ole. Muidu käin Tartu Karlova Gümnaasiumis. Täitsa normaalne. Muusikakallakuga Laulda saad Aga igasugused pahad tunnid olid veel kohustuslikud PÕHIKOOLIS(ja algkoolis). Nt.solfedþo..nüüd neid enam ei ole. Aga laulda saab ikka Tegelt sind ei huvita see, ma tean Aga ma ei tea teistest koolides Tartus eriti midagi. Ma olen kogu aeg ühes käinud. Kusjuures, ma ei tea ka mida ma teen tulevikus ja see hirmutab veits Variandid on ainult vist filoloogia, teatriteadus ja..mm...ei teagi rohkem JEii :S
|
|
|
Post by spectacular on Mar 28, 2006 21:04:34 GMT 1
esiteks mõtle välja see mis sind huvitab kui sa mingid kindlat eriala ei suuda välja mõelda mine lihtsalt keskkooli ja omanda keskharidus. kui vähegi võimalik vali reaalkallak. see on küll raskem ja nii aga sealt saad hea põhja mina ise olen ka pigem humanitaarainetele sobiv aga läksin reaali ja tänu sellele on vist mu seis hetkel päris hea. sain mõlemad küljed tugevaks kui sa ikka kutseka inimene ei ole ja tahad ülikooli minna siis tõesti, vali tavaline gümnaasium Tegelikult ma rohkem selline kunstiinimene. Reaalained ei ole kohe üldse mina. Ja enam-vähem ma tean, millega tegelema tahan hakata. Selleks oleks mul vaja Tartu Kunstigümni sisseastumist proovida ja ilmselt ma seda ka teen. Samas vanemad arvatavasti ei taha mind nii kaugele lasta - mul tuleb mingi eriti pikk jutuajamine nendega sel teemal. Aga lihtsalt - õudselt tüütud on need katsed. Ning kõige vastikum on see tunne, et äkki teed vale valiku ja siis on kõik halvasti ... Ah, tegelt ma pole mul pole mingit erilist deprekat selle pärast. Vahel lihtsalt vaja kuskile ära kirjutada ja hakkab parem.
|
|
|
Post by spectacular on Mar 28, 2006 21:06:22 GMT 1
... Ma ei suudaks lihtsalt reaalis. Ma ei jaga matemaatikas, füüsikast ja keemiast absoluutselt mitte midagi ... Nii mina! Kirjandus, teater on ka päris südamelähedased.
|
|
|
Post by inxu on Mar 28, 2006 21:25:15 GMT 1
okei, sellisel juhul kui su vanemad siiski arvavad, et nii kaugele veel ei tasu minna siis mine õpi kolm aastat tõesti humanitaarkallakuga klassis ja astu siis tartu kõrgemasse kunstikooli siis on sul ka aega mõelda veel paar aastat ja mõtetes selgusele jõuda aga proovida tartu kunstigümnaasiumisse tasuks igal juhul, kasvõi ainult proovile paneku mõttes teistes koolides on suhtselt head võimalused kõrvalt näiteks kunsti, teatri, meedia, väitluse vms tegeleda. tuleb lihtsalt enda jaoks õige leida aga see nõuab lihtsalt aega ma olen oma ülikooli valikuga tunde istunud ja netis kolanud ja nüüd olen kolm valikut sõelale jätnud
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 28, 2006 23:25:24 GMT 1
kuulge.. te kirjutate nii palju et ma homme loen ;D
|
|
|
Post by inxu on Mar 29, 2006 6:19:56 GMT 1
tuleb olla põhjalik
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 29, 2006 12:32:50 GMT 1
okei.. lugesin läbi..
|
|
|
Post by eneli on Mar 29, 2006 17:22:49 GMT 1
... Ma ei suudaks lihtsalt reaalis. Ma ei jaga matemaatikas, füüsikast ja keemiast absoluutselt mitte midagi ... Nii mina! Kirjandus, teater on ka päris südamelähedased. Jeii
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 29, 2006 17:29:45 GMT 1
aq tore kui sul parem hakkas
|
|
|
Post by sffanz on Mar 29, 2006 19:42:35 GMT 1
ojee mul tuleb ka varsti kooli vahetada
|
|
|
Post by kiku on Mar 29, 2006 20:39:48 GMT 1
spectacular, ma käisin kunagi paar aastat tagasi Tartu Kunstigümnaasiumis katsetel ja seal on kindlalt sees matemaatika, eesti keele ja inglise keele test...need pole küll väga rasked, aga vist siiski olulised...aga jah olulised on valmis tööd, et nad vaatasid neid päris põhjalikult. aga muidu tundus kool selline hästi armas ja hubane:)...[samas olen oma praeguse kooliga väga rahul ja ei vahetaks seda millegi vastu:P, nimelt käin Paide Ühisgümnaasiumis.] aga proovi kindlasti! ...ma küll ei saanud sisse, sest mul polnud oma töidki kaasas, ma unustasin need maha:$.
|
|
|
Post by spectacular on Mar 29, 2006 21:06:26 GMT 1
No eesti ja inglise keelt ma oskan enda arvates päris heal tasemel. Matemaatika on natuke kahtlasem muidugi. ;D
|
|