|
Post by Mari-Liis on Nov 30, 2006 19:21:23 GMT 1
- ÜLIjube päev oli täna; jooksin nagu orav rattas nii, et isegi vetsu polnud aega minna ja nüüd olen meeletult väsinud + keemia õpetaja oli meiega kõigele vaatamata rahul; töö ja vaev tasus ära ennast..kõik meie õhtud veedetud raamatukogus said tasutud...loodetavasti saame järgmisesse vooru ka.. - homme on bioloogia töö, aga ma ei suutnud eriti õppida...tegelt see pole eriti keeruline ka, aga ikkagi.. + homme on reede!! + laupäeval vanaema sünnipäevale! + esmaspäevaks vist ei ole suurt midagi õppida - homme mingi Veeriku kooli juurde lehti ära viima.. + tegin toorjuustukooki... + kooris ei käinud ja mul on hea meel selle üle + sain Hele-Liisiga koju koos tulla ja siis me ostsime Rimist pizzasaia, õunastruudlit ja krõpsu ja rääkisime millest on võimalik vähki saada ning jõudsime järeldusele, et varsti peaaegu kõigest..
|
|
|
Post by Riin on Nov 30, 2006 21:14:53 GMT 1
+ koolis oli kõik rahulik. + hea tuju on. - mina või magamine? loomulikult magamine
|
|
|
Post by inxu on Nov 30, 2006 21:53:46 GMT 1
+ massaaž oli super! õlad peaaegu, et enam ei valutagi! + algab suvi 2007! mega cool koosolek oli täna + autoga oli nii hea sõita + võibolla suvel Horvaatiasse! - laiskus-laiskus-laiskus
|
|
|
Post by Kriss. on Nov 30, 2006 22:52:01 GMT 1
+nägin uuesti videot +Kerttu tuleb minuga Green Christamsile jeeeee.. +homme 4 tunniks see tähendab et homme on ainult 3 tundi jeiii
|
|