|
Post by MeriLiis on Jan 22, 2007 16:17:43 GMT 1
+++++ sain laidis plussi - saksas oli töö, mis mul valesti läks - matas oli töö +mida ma oskasin
|
|
|
Post by Jaana on Jan 22, 2007 18:22:18 GMT 1
+ koolis sain matast aru + tants hakkab edenema - saksa keeles oli töö mida ma ei osanud, aga pidin ikka tegema :S Cathy ja Eneli ei pidanud, aga mina pidin.. Ebaõnn tõesti + mata õpsi lisasin orkutis sõbraks + käisime Vanas-Anatoomikumis looteid vaatamas + Coffee In Latte.. nämm - kohviga kõrvetasin keele ära..
|
|
|
Post by inxu on Jan 22, 2007 19:51:24 GMT 1
+ sain oma viimase eksami tehtud + lumi-lumi + Tom ja Teet käisid külas + olen Paides tagasi - mul ei ole autot + Etu pildid sain kätte + saime särkide ja pusade korralduse paika
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 22, 2007 21:48:11 GMT 1
+ minu autokooli sõiduõpetaja on Veiko Jeii! + koolis normaalne.. + hea tuju + sain trennis käia + nägin trennis Sillit Vehkis ka usinasti vees kaasa teha + Jõin meeletult kohvi enne autkooli, sest mul oli uni. + Issi pani taskuarvuti jälle tööle ehk siis vahetas patareid ära Ei peagi uut ostma. + LUMIII!! Mõnus. Täna tulin õhtul koju, kuulasin MP3'st Keane'i laule ja vaatasin taevasse, jalge all oli lumi ja mõnus selline külm ja karge ja üle pika aja ma tõesti tundsin, et ma olen lihtsalt niisama õnnelik. Tõesti...angu puhtast südamest rõõm kõige üle Ja mitte mingi hüsteeriline naermine, vaid lihtsalt kõndisin ja naeratasin omaette. Kohutavalt hea!! Seest läks soojaks. + Kehalises tuli tants päris normaalselt välja, kuigi nö. "tibi" osa pole veel valmis aga mind see samas eriti ei puuduta kaa... + ma olen kaa Vanas Anatoomikumis käinud looteid vaatamas + helistama pean homme!!! + lähen Street-dancingu trenni vaatama homme...uurin ja mõtlen, kas tahan käima hakata..
|
|