|
Post by Mari-Liis on Jan 27, 2007 12:52:14 GMT 1
++++++++++ õppesõit läks ÜLIHÄSTI ja õpetaja lubab kohe linna minna ;D (õpetaja on ka hästi tore ja ütles ise, et ma olen väga rahulik ja üldse ei ole kuri.. ) + homme ka õppesõit.. ---- kõik õppesõidud vist hakkavad tundide ajast toimuma mis on suht nõme tegelt.. kuigi mingi keka jne ei ole eriti olulised + täna klassiga Kassitoomele kelgutama ;D +++++++ trennnn oli nii mõnus
|
|
|
Post by Riin on Jan 27, 2007 13:41:56 GMT 1
+++++ sõbranna sünnipäev. ++ õhtul meibi ka pidu. + sain temaga eile väga palju rääkida + nägin midagi lootustandvat. - siiski, ma olen nii loll! + nädalavahetus.
|
|
|
Post by inxu on Jan 27, 2007 17:48:34 GMT 1
- uimane päev + sain osa tööd tehtud + uued ideed - laiskus
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jan 27, 2007 19:59:22 GMT 1
++ täna sai osade klassikaaslastega Kassitoomel ikka väga palju nalja ;D Meil on SUPER klass ++ Järgmisel nädalal klassi koosviibimine. Vist juba esmaspäeval. + Nägin täna kedagi armsat ++ Näohooldus oli nii mõnus ja see kosmeetik(Reet), kes seda mulle tegi oli ka hästi tore, rääkis palju ja seletas jne..hullult lahe --- mul on näohooldusest praegu veel punased täpid näo peal.. Loodame, et need lähevad varsti ära. Esmaspäevaks näiteks.
|
|
|
Post by Jaana on Jan 27, 2007 20:16:25 GMT 1
+++++ käisime klassiga Kassitoomel kelgutamas.. Nii äge oli! +++ ilmselt esmaspäeval klassi koosviibimine +++ meil on tõesti väga super armas klass! Kõik on väga kalliks saanud. +/- issi tegi remonti ja leidis kusagilt seina vahelt väikese hiirepoja. Ma vist kasvatan ta jälle üles nagu ükskord ja kevadel lasen õue.. + "RADA VABAKS!" + oleksime kelgurongiga vastu puud põrutanud, aga Aki päästis meid + väga tore päev oli
|
|