|
Post by madli on Feb 1, 2007 9:56:20 GMT 1
+++ mul on juba täitsa hea olla + käisin korraks koolis.. tegin ikka selle pr.keele töö ära, ja kuradi lihtne oli! + piiitssaa.. teeme nüüd nii, et ma seda ahju ei unustaks.. + tee - palju koristada.. hämmastav, millise korralageduse ma oma toas suudan korraldada isegi siis, kui ma haige olen! ajuvaba ju -- eemn jah, ma pole küll kunagi väitnud et lauri leesi normaalne oleks.. aga täna ta üllatas mind tõsiselt nagu. võtku veits vabamalt kuulge ! ;D
|
|
|
Post by kaidi on Feb 1, 2007 16:34:01 GMT 1
+ uued läätsed + homme vanaema juurde + tegemata asi tehtud + muffinid
|
|
|
Post by Kriss. on Feb 1, 2007 19:12:32 GMT 1
-appi, kuidas ma küll selle korda nüüd saan :S
|
|
|
Post by Jaana on Feb 1, 2007 19:47:34 GMT 1
---- päev algas nõmedalt - hommikul ei saanud silmi mitte kuidagi moodi lahti.. Lihtsalt ei tulnud - bussi uksed ei tulnud hommikul lahti ja ma pidin sõitma kesklinna ja seal kooli minema :S - esimene tund oli keemia järeltöö - biukas saime mingi nõmeda lehe kus on hästi palju ülesandeid peal ja me peame selle homseks ära tegema - politoloogias ei saanud oma NATO ettekannet ära teha + sain sõiduõpetajale helistada + Kalle andis matat.. Nii äge tund oli! Ta ütles, et me oleme samasugused jobud nagu tema poeg Ja et ta tahab meile veel tundi anda. Ja et Kerli jäi haigeks, sest ta sõi liiga palju jäätist. Siis me mõtlesime, et peame klassiga Kerlile kinkima mite 5 liitrist jäätsit, et Kalle meile jääks. + homme tantsuga esinemine, aga muusika on kadunud.. + Karin rääkis koolis ruupurisse nii naljakalt + meid oli täna koolis 19 + psühholoogias sai ka suht nalja ;D + kool on jälle suht talutav - 16. lähme klassiga Kuutsekale.. Kahju, et 9. ei lähe..
|
|
|
Post by inxu on Feb 1, 2007 20:09:26 GMT 1
+ Margiti ja Üllega oli suht muhe Tallinna trip + sain öösel üsna hea järje peale - ei saanud esimese raksuga inka asja korda - ei ole eriti jõudnud homseks eksamiks õppida
|
|