|
Post by eneli on Jul 5, 2006 9:01:43 GMT 1
ENN' MA LÖÖN SU MAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Homme... Ma ütlesin seda Marrile ka, aga ta ei uskunud mind Mulle nii meeldivad Riinu pildid
|
|
|
Post by Krissu (: on Jul 5, 2006 9:50:05 GMT 1
riinul on hästi nunnud pildid
|
|
|
Post by Riin on Jul 5, 2006 12:41:18 GMT 1
aww..
|
|
|
Post by Jaana on Jul 6, 2006 12:16:59 GMT 1
ENN' MA LÖÖN SU MAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Homme... Ma ütlesin seda Marrile ka, aga ta ei uskunud mind Mulle nii meeldivad Riinu pildid Marr' on tropp!! Aga Riinu pildid on küll väga lahedad.
|
|
|
Post by maria on Jul 6, 2006 21:24:15 GMT 1
kõigil on kenad pildid
|
|
kerli
Kasutaja.
|
Post by kerli on Jul 6, 2006 22:38:25 GMT 1
Mulle meeldib kohutavalt Muudu ja Keitti pilt Niii kena
|
|
birgit
Uustulnuk.
*Your?e a regular decorated emergency*
|
Post by birgit on Jul 8, 2006 18:14:44 GMT 1
äkki keegi aitax mind?? ma olen suht uus ja ei oska kuidagi neid pildikesi siia üles panna.. äkki keegi seletaks?? aitäähhhh
|
|
|
Post by Greta on Jul 8, 2006 20:40:15 GMT 1
pane pilt interneti üles ja copy pildi aadress. kirjuta siis aadress ja pane selle ette ja lõppu [/img]. umbes nii siis pildiaadress [/img] ainult et kirjuta kõik kokku. loodetavasti saad aru, ma pole eriti hea seletaja
|
|
birgit
Uustulnuk.
|
Post by birgit on Jul 8, 2006 22:22:39 GMT 1
ok.. suur aitäh, ma siis üritan
|
|
plaaster
Fänn.
?hel ilusal p?eval saan ma 10000000 postitust t?is ja ainult siis olen ma sama lahe kui adminid!
|
Post by plaaster on Jul 9, 2006 9:27:17 GMT 1
mul on küsimus kõigile kellel on pilt üleval! Kuidas teil nii ilusad näod peale jäävad...mina olen alati nagu viimane idikas slide-i piltidel
|
|
|
Post by Jaana on Jul 9, 2006 10:29:41 GMT 1
mul on küsimus kõigile kellel on pilt üleval! Kuidas teil nii ilusad näod peale jäävad...mina olen alati nagu viimane idikas slide-i piltidel Siia üritasime vähegi normaalsemaid pilte panna. Teistel piltidel on ikka sellised näod et anna olla
|
|
|
Post by eneli on Jul 9, 2006 12:53:52 GMT 1
Haaah! Mul on jeee ilusad näod piltidel Aga kuna need on Slide'i poistega pildid, siis vahet pole. Niikuinii suurem tähelepanu on nendel
|
|
|
Post by inxu on Jul 9, 2006 13:26:03 GMT 1
Eneli viimasel lausel on oi-oi kui õige point aga ma arvan, et enamus inimesi on lihtsalt ilusad ja head ükskõik siis kus ja kellega
|
|
|
Post by Riin on Jul 9, 2006 13:27:18 GMT 1
mul on küsimus kõigile kellel on pilt üleval! Kuidas teil nii ilusad näod peale jäävad...mina olen alati nagu viimane idikas slide-i piltidel mina küll ei ütleks, et mul ilusad näod piltidele jäävad ;D aga ma mõtlen alati sama, et miks teistel jäävad, aga mul ei jää xD
|
|
birgit
Uustulnuk.
|
Post by birgit on Jul 9, 2006 21:05:38 GMT 1
ma siis panen ka miskit üles, kui mul õnnestub... muudu ja mina, rakveres kallega, jälle rakveres mingid ullult head näod on meil peas... ;D sannuga rakveres. mingi ull näq on mul, a sannu on hästi lahee!!! ;D põlva pildid ;D robiga tal on siin totaalselt tore feiss, hiirenägu!! ;D lissalt norm ;D kalle väike smail... hästi hästi fun!!! ;D jõgeval tehtud.. mingi meie hull kamp-anni, kalle, dollu, mina ja mannu.. kallega. ma ei saa aru, mix ma siin nii ullult ette trügin.... a muidu on hea
|
|