|
Post by maria on May 21, 2006 16:39:01 GMT 1
kallest on küll kahju
|
|
|
Post by Kristiina on May 21, 2006 17:06:46 GMT 1
see vaatepilt et kalle ees ja tibid mööda metsa järel oli eriti haige... ma mõtlesin et keegi võiks kohe kalle ära päästa.. ruttu
|
|
|
Post by kexuke on May 21, 2006 17:17:56 GMT 1
See on natuke haige juba ju. Kas nad siis tõesti ei saa aru et äkki kalle ei taha neid kallistada noh. Ja no mida see üks vastumeelne kalli neile annab siis.. Ma ei saa aru üldse mis toimub, kas inimestel mingit eneseväärikust või midagi pole...
|
|
|
Post by Riin on May 21, 2006 17:18:36 GMT 1
Mul oli ka Kallest kahju! Ma läksin enne ära, kui tema ahistamine lõpetati, nii et ma ei tea, kuidas ta nad maha raputas, aga.. ma loodan et see tal õnnestus ;D Ma võtsin Robilt autogrammi ja pilti, kui ühed tšikid seisid peaaegu mu taga ja üks ütles teisele (ma ei tea mille peale): "Ma ei ole ju fänngi! Ma ei ole ühegi nende fänn!" ja siis järgmine hetk võtsid autogrammi ja rääkisid et.. pane 2 tükki.. blabla.. me teeme selle pooleks... siukse mesimagusa häälega Kuigi siiski.. seekord oli minu arvates olukord mõnevõrra parem, kui raekojas. Seekord inimesed võtsid autogrammid ja liikusid eemale, et teistele ka ruumi teha. Vähemalt siis kui mina seal juures olin
|
|
|
Post by inxu on May 21, 2006 17:22:14 GMT 1
kalle lõpuks läks ära nende juurest nii et lõpuks ta sai rahu. me läksime suht ühel ajal ära kallega. me igastahes pakkusime talle küpsist ja ta proovis sellega fännidest lahti saada aga dämn ei läinud meil õnneks see manööver, vanasti ikka toimis
|
|
|
Post by MeriLiis on May 21, 2006 17:38:01 GMT 1
ma loen et.. vaene Kalle
|
|
|
Post by Kriss. on May 21, 2006 17:59:58 GMT 1
kordan teiste sõnu et vaene kalle.. nagu tegelt ka.. ma nii umbes kujutan ette kui vanad need fännid olid ;D
|
|
|
Post by karol on May 21, 2006 18:05:25 GMT 1
Aga siis jääbki ainult loota, et äkki kunagi tuleb mõistus koju. Või nad kustuvad lihtsalt ära, kui Britney uue plaadi üllitab
|
|
|
Post by Kriss. on May 21, 2006 18:09:48 GMT 1
Aga siis jääbki ainult loota, et äkki kunagi tuleb mõistus koju. Või nad kustuvad lihtsalt ära, kui Britney uue plaadi üllitab just-just ;D
|
|
|
Post by Bubble on May 21, 2006 18:53:19 GMT 1
haha
|
|
|
Post by Keitti on May 21, 2006 20:39:05 GMT 1
täitsa pekkis ju
|
|
|
Post by Doris on May 22, 2006 14:46:14 GMT 1
Kahju et ma seda huumorit ei näinud ;D. Miks nad just Kallet peavad näperdama, seal oli päris palju igasugu muid meessoost isikuid ka, kes ei olnud ka just hirmuäratava välimusega, mõnel oleks olnud võibolla päris hea meel mingilt ajukalt kalli saada ;D.
Igatahes jah vähemalt oli normaalsem kui raekoda.. Aga ikka on naljakas vaadata neid krohvitud-miniseelikuga/vansidega(vaatamulonvansid!!!makuulsinneistallessiiskuimakalletsandritfännamahakkasin!!!)-külmetavaid tšikke. Sellesmõttes on mingid-väljaspool-tallinna kontserdid toredamad et kõik lambid ei viitsi ennast kohale vedada.
|
|
|
Post by Jaana on May 23, 2006 14:00:26 GMT 1
see vaatepilt et kalle ees ja tibid mööda metsa järel oli eriti haige... ma mõtlesin et keegi võiks kohe kalle ära päästa.. ruttu Ma kujutan ette seda pilti..Päris naljakas võis olla Aga jah..kahju poistest... Kas inimesed ei saa aru, kui neist tahetakse lahti saada?
|
|
|
Post by Keitti on May 23, 2006 16:04:18 GMT 1
ma arvan, et nende aju alavääristus ei mõista seda. ;D
|
|
|
Post by Doris on May 23, 2006 17:03:12 GMT 1
Kõige nõmedam on selle juures, et lõpuks on nii, et nad ei taha üldse fännidega suhelda kui selline jama käib koguaeg. Ja siis on ka kurb tegelikult. Niiet paneme rahad kokku ja ostame chikodele ajud või midagi ;D.
|
|