|
Post by eneli on Jun 22, 2006 13:17:45 GMT 1
Grrrrrrrrrrr........kui vihane ma praegu olen :S Seal foorumis on mingid väärakad ilma ajudeta debiilikud :S Vabandust, aga tõesti. Ma olen ennast vägagi tagasi hoidnud, et mitte ise nende asjadesse sekkuda, sest see ei ole eriti tark tegu.. Kas seal on üldse mingisugustki moderaatorit??
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 22, 2006 13:21:12 GMT 1
Uus teema on seal 'Sander ja Suzann'... Kas neil midagi targemat ei ole teha, kui teiste eraelus tuhnida?? Seal on ikka eriti haiget juttu osad ajanud. Täitsa lõpp! Mingid poolearulised tatid on armunud Sanderisse ja nüüd tallavad Suzanni porri!! Ajupuudulikkus!
|
|
|
Post by Jaana on Jun 22, 2006 14:46:55 GMT 1
Ohh need teemad on seal kohutavad. Kui ma sinna satun, siis vajub mul suu lahti, et mis juttu nad ajavad.
|
|
|
Post by Doris on Jun 22, 2006 15:35:43 GMT 1
Uus teema on seal 'Sander ja Suzann'... Kas neil midagi targemat ei ole teha, kui teiste eraelus tuhnida?? Seal on ikka eriti haiget juttu osad ajanud. Täitsa lõpp! Mingid poolearulised tatid on armunud Sanderisse ja nüüd tallavad Suzanni porri!! Ajupuudulikkus! Tõesti, inimesed suudavad ikka eriti vastikud olla. Aganoh, ei ole midagi teha, kui lapsed on lollakad. Lihtsam on vist mitte südamesse võtta.. Nad teevad nkn edasi. Aga selle ametliku foorumi võiks tõesti kinni panna, arutagu kodus teki all neid asju edasi.
|
|
|
Post by inxu on Jun 22, 2006 19:30:55 GMT 1
kinni vast pole mõtet panna aga tugevat modereerimist vajab see värk seal küll...
|
|
|
Post by eneli on Jun 22, 2006 19:45:34 GMT 1
Aga seal ei olegi ju ühtegi modet? Näha küll vähemalt ei ole. Ükski foorum ei saa ilma moderaatoriteta..SF ametlik foorum on hea näide
|
|
|
Post by maria on Jun 23, 2006 13:32:19 GMT 1
inxu kunagi siin mainis et seal on nagu isehakanud moded.. aga neist pole erilist kasu minumeelest ka, nõmedatel teemadel ei paista seal vist lõppu tulevat mingi korrlalik modesüsteem võiks seal küll tekkida, muidu on kogu see värk lihtsalt väga mõttetu.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 24, 2006 17:54:10 GMT 1
Sinna tekib iga päevaga üha uusi ja haigemaid teemasid! Mingid võrdlused. Kas Sander või Kristjan? ;D Ma arvan ka, et Kristjan, kui see on Slide Fifty Foorum! Ei ägedad on seal koos.
|
|
|
Post by Keitti on Jun 25, 2006 23:34:13 GMT 1
päris loogiline ju
|
|
|
Post by Krissu (: on Jun 29, 2006 6:36:53 GMT 1
mõni teema on ikka normaalne ka.. a ülejäänud on jah, suht imelik värk seal, ütleks
|
|
|
Post by Bubble on Jul 6, 2006 10:40:01 GMT 1
Ajuvabasid teemasi seal foorumis jätkub igatahes
|
|
|
Post by inxu on Jul 6, 2006 21:47:01 GMT 1
kusjuures see foorum kuhu ma praegu just kogemata sattusin on küll vist väga roosadega seotud: slide50.proboards98.com/index.cgiõnneks ei ole seal peale märtsi lõpu keegi enam sõna võtnud. nii palju siis paadunud fänlusest. sorry, kui keegi teist selle asjaga seotud on aga no ei midagi head järjekordselt.
|
|
|
Post by maria on Jul 6, 2006 21:56:04 GMT 1
kusjuures see foorum kuhu ma praegu just kogemata sattusin on küll vist väga roosadega seotud: slide50.proboards98.com/index.cgiõnneks ei ole seal peale märtsi lõpu keegi enam sõna võtnud. nii palju siis paadunud fänlusest. sorry, kui keegi teist selle asjaga seotud on aga no ei midagi head järjekordselt. kusjuures see on mu klassiõe poolt tehtud kes oli tookord pigem kalle fänn kui slide'i ta isegi kutsus mind sellega liituma.. millalgi.. märtsis siis vist jah.. ilmselt on ta nüüdseks ise ka selle foorumi ära unustanud pointless küll jah. peaks soovitama tal see ära kustutada.
|
|
|
Post by eneli on Jul 7, 2006 18:59:12 GMT 1
Blaaaaaa. Mõttetu.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jul 8, 2006 8:38:01 GMT 1
Kõik mõttetu võiks jah kinni panna
|
|