|
Post by inxu on Feb 12, 2006 20:19:05 GMT 1
jap, minu süü aga ma kardan su tuju oma deboriga rikkuda...
|
|
|
Post by pinkpuppy on Feb 12, 2006 20:25:50 GMT 1
inxu.. on midagi tõsist lahti või?
|
|
|
Post by inxu on Feb 12, 2006 20:28:36 GMT 1
teeme nii et me sellest siin ei räägi...
|
|
|
Post by pinkpuppy on Feb 12, 2006 20:31:00 GMT 1
okei, teeme nii.
|
|
|
Post by Triinu on Feb 18, 2006 21:59:01 GMT 1
et. millal järgmine esinemine siis?
|
|
|
Post by inxu on Feb 18, 2006 22:05:26 GMT 1
sander ütles neljapäeval, et hetkel tuleb vist pisike paus. ja kuluks see ära ka, eriti sannule endale, sest ta jalg tuleb ikkagi terveks ravida. hetke seisuga on järgmised live'd siis sellised: - 12.03 - EMK's JMKE vastu (pole just nagu päris kindel info jällegi minu arust sest korra räägiti et nad lähevad hoopis sõpruse puiesteega kokku ja seda hoopis 19ndal...) - 17.03 - Rock Cafe's (hetke andmete järgi ainult täisealistele, lisaks veel laval Aides, Leech ja Depoo) - 02.06 - Paide Vallimäel (koos Brides In Bloomi, Aidese, OSMi, The Bones'i, Ans. Anduri ja veel ühe bändiga) - 17.07 - Paide Vallimäel (koos Sõpruse Puiesteega) see on hetkel maksimum info mis üldse olemas on
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 18, 2006 22:53:06 GMT 1
sander ütles neljapäeval, et hetkel tuleb vist pisike paus. ja kuluks see ära ka, eriti sannule endale, sest ta jalg tuleb ikkagi terveks ravida. hetke seisuga on järgmised live'd siis sellised: - 12.03 - EMK's JMKE vastu (pole just nagu päris kindel info jällegi minu arust sest korra räägiti et nad lähevad hoopis sõpruse puiesteega kokku ja seda hoopis 19ndal...) - 17.03 - Rock Cafe's (hetke andmete järgi ainult täisealistele, lisaks veel laval Aides, Leech ja Depoo) - 02.06 - Paide Vallimäel (koos Brides In Bloomi, Aidese, OSMi, The Bones'i, Ans. Anduri ja veel ühe bändiga) - 17.07 - Paide Vallimäel (koos Sõpruse Puiesteega) see on hetkel maksimum info mis üldse olemas on kõik Eesti Muusika Karika asjad on lahtised. kust tean? vat ei ütle okok, mul kasuisa töötab seal edit: ja seal sõltuvad naq mõned asjad ka esinejatest.. esimeses saates pidid olema Dynamint ja Homenja, aq see Dynamint mingi ei jõudnud kohale ja siuke värk umbes.
|
|
|
Post by inxu on Feb 18, 2006 23:18:19 GMT 1
mhmh, minu meelest kah on asjad lahtised ja segased ja see on ka suht omamoodi, et kes kellega kokku läheb. keegi lihtsalt levitab mingit inffi kusagilt aga see 12nes peaks tibake kindlam olema, sest see info pärineb tibake kindlamast allikast (aga tema nime ma ei ütle ehkki te kõik tema nime teate)
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 18, 2006 23:21:02 GMT 1
mhmh, minu meelest kah on asjad lahtised ja segased ja see on ka suht omamoodi, et kes kellega kokku läheb. keegi lihtsalt levitab mingit inffi kusagilt aga see 12nes peaks tibake kindlam olema, sest see info pärineb tibake kindlamast allikast (aga tema nime ma ei ütle ehkki te kõik tema nime teate) ehh.. okei ;D aq kui Slide J.M.K.E.-ga vastamisi lääb sis on nata jama.. :S miks? sest Villu ütles et nad ei viitsi siia enam tulla jne ja sis rahvas just nede poolt hääletavadki..
|
|
|
Post by Keitti on Feb 18, 2006 23:22:02 GMT 1
põhimõtteliselt kolme/nelja nädala pärast. Suht õige
|
|
|
Post by inxu on Feb 18, 2006 23:23:41 GMT 1
mhmh, jmke oleks suht ebamugav vastane neile aga ega sõpruse puiestee oleks ka. tegelt ükskõik kes vastu tuleb, raske saab olema. aga ma tean, et mu kallikesed on tublid ja teevad ära! ma igatahes usun neisse täiega *ülla-ülla*
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 18, 2006 23:32:16 GMT 1
mhmh, jmke oleks suht ebamugav vastane neile aga ega sõpruse puiestee oleks ka. tegelt ükskõik kes vastu tuleb, raske saab olema. aga ma tean, et mu kallikesed on tublid ja teevad ära! ma igatahes usun neisse täiega *ülla-ülla* njh.. big ülla-ülla tõesti
|
|
|
Post by Keitti on Feb 18, 2006 23:42:25 GMT 1
Me kõik usume(A).
|
|
|
Post by inxu on Feb 18, 2006 23:43:25 GMT 1
tegelt oleks naljakas ka natuke kui ei usuks ma ikka peaks vähem kohvi jooma hoiaks äkitsi mõistuse selgemana
|
|
|
Post by boeng on Feb 19, 2006 15:27:27 GMT 1
haha. jmke fännid lubasid slide'ile ja nende fännidele peksa anda...
ma loodan, et emk ei jää hoopis 19da peale, sest siis ma ära.
|
|