|
Post by mirru. on Mar 28, 2006 13:00:29 GMT 1
ma vaatasin vanu ajakirju endal ja sis leidsin selle.. pildi panen ka kunagi SLIDE 50 LIHTNE JA LÕBUS Slide 50 on bänd mis alustas tegevust 3 aastat tagasi. Selle aasta alguses ilmus neil debüütalbum "The Way Ahead". "Bänd sai oma nime ühe lumelaua triki järgi. Sander ja Kalle tegelesid kunagi päris tõsiselt lumelauaga, Sander sõidab siiani. Siis oligi suund rohkem skate pungi skene´i (rulapungi ringkonna) poole," räägib bändi nimeloost Martin. rohkem ei viitsi prääga trükkida..
|
|
|
Post by Birgit on Mar 28, 2006 13:11:19 GMT 1
mul on selle artikli skänn kodus arvutis olemas
|
|
|
Post by mirru. on Mar 28, 2006 13:27:39 GMT 1
|
|
|
Post by Birgit on Mar 28, 2006 13:31:28 GMT 1
ma isegi käisin seal stiinapeol atlantises, kus nad esinesid, seal nägingi neid ültse esimest korda see intervjuu seal oleks võinud pikem olla
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 28, 2006 17:58:02 GMT 1
njh.. pool lehte aint.. aq mirru kuna edasi kirjutad?
|
|
|
Post by mirru. on Mar 28, 2006 18:29:48 GMT 1
Täna igatahes mitte ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 28, 2006 18:30:58 GMT 1
omme?
|
|
|
Post by mirru. on Mar 28, 2006 18:32:47 GMT 1
Ma ei tea.Vaatame,kui aega on,mida kolmapäeviti eriti ei ole ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 28, 2006 18:34:10 GMT 1
Ma ei tea.Vaatame,kui aega on,mida kolmapäeviti eriti ei ole ;D nääh! ebaaus ;D aq too see stiina omme kooli kaasa, ma võin ise trükkida ;D
|
|
|
Post by mirru. on Mar 28, 2006 18:35:32 GMT 1
okei
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 28, 2006 18:41:43 GMT 1
okei et sis omme saate kõik tervet artiklit siit lugeda
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 30, 2006 13:43:05 GMT 1
ma hakkan sis kirjutama nüüd.. ---- Ühest koolist pärit poisse ühendas lisaks armasuts hea muusika vastu. Rokk ja roll. Nii otsustatigi asutada üks korralik popp-punk bänd. Päris paljud muusikainimesed on Slide50 võrrelnud tuntud USA punkroki vanameistrite Blink182ga. "Ei ole tõsi!" karjatavad noormehed selle peale kooris. Tegemist on loomulikult huumoriga ja õigupoolest tunnevad Sander, Kalle ja Martin sellise võrdsuse üle ainult uhkust, sest Blink182 on juba pikka aega ka nende endi suur lemmik. "Bänd sai alguse nii, et kolm noort punkroki sõpra otsustasid teha bändi ja selles õnnestuda. Kohe kuulsaks saada. Kohe anda kõige paremaid livesid. Kohe kõike saavutada. Nüüd on sellest läinud mööda kolm aastat..." meenutab Martin. Noored räägivad, et viimasel ajal on nad näinud kõige rohkem vaeva selle nimel, et live esinemised oleksid võimalikult heal tasemel. Neil on igal kontserdil kaasas oma isiklik helimees, mis pole Eestis just tavapärane. Paljud asjatundjad hindavad Slide50 elus-esinemisi eriti kõrgelt. Crowdsurfing ehk publiku kätel surfamise on Slide50 show lahutamatu osa. Kellele te muusikat teete? Martin: Kõigile. Sander: 13-16aastastele tüdrukutele. Kalle: Roosadele. Me suuname seda põhiliselt noortele. Sander: Laulame asjadest, mis on tegelikult paljudele noortele aktuaalsed, millest nad mõtlevad, aga tavaliselt ei räägi. Ka pensionärid, kes tahavad vanu aegu meenutada, kuulavad meie muusikat. Tõesti, kuulates Slide 50 laulude sõnu, leiab sealt eelkõige paksult noorte inimeste teemasid: armumine, kool, sõbrad ja kõik sellega kaasnev. Kohati lihtsakoelised tekstid võivad jätta mulje, et tegemist on esimese nohikupungi ilminguga Maarjamaal. Kõik on lihtne ja lõbus. "Me ei hakka kunagi laulma poliitikast," lubab Sander. Eestis on viimasel ajal läinud hip-hop massidesse, kas see morjendab teid? Martin: Suurem osa sellest on ju kahjuks halb... eeeeee...... saast. Sellest on kahju. Toe-Tagi looming on kohati geniaalne, aga suurem osa eesti poppmuusikast on kahjuks ikkagi saast. Meie üritame olla nii-öelda lingiks muusikas. Meie stiili kohal oli auk, nüüd aga oleme seal meie ja oleme väga hästi! Meie bänd töötab nagu õlitatud masinavärk. Sõnu kirjutame koos ja kui kellegil on mõni kavalam idee, võetakse see arvesse. Oma plaadi kohta ütlevad poisid, et põhitegevus toimus eelmisel aastal ja tulemusega on nad ise loomulikult väga rahul. Segatud on palju eri stiile ja plaat sai tegelikult väga kirju. Aga paljud teadjad olevat kiitust avaldanud ja öelnud, et plaat on otsast lõpuni täielik.------- sorry kui mõni viga sees on
|
|
|
Post by mirru. on Mar 30, 2006 19:01:13 GMT 1
Ongi kirjas ;D Aga sa pead selle stiina mulle tagasi tooma,muidu saad nurga taga areneda.
|
|
|
Post by MeriLiis on Mar 30, 2006 19:13:13 GMT 1
äämn.. okei, lõikan pildi välja ja teksti toon sulle. sobib? ;D
|
|
|
Post by mirru. on Mar 30, 2006 19:16:01 GMT 1
EEEIIII.. Teksti võid ise endale jätte,seda saab siit lugeda,aga pildita ära kooli ilmu
|
|