|
Post by inxu on May 23, 2007 21:40:08 GMT 1
ja kusagil saab telkida ka ehk eks me mõõdame üks päev veel kord noorteka üle, et saada selget sotti, kas sinna ehk õnnestuks veel rahvast majutada. lisaks on tegelikult kodukal üleval ka päris hea inff transpordi kohta ja meie esimestest ettevalmistavatest ettevõtmistest üritusega seoses on üleval ka fotod nii et saate näha, mis me teinud oleme. ja lugeda saab meie tegemistest meie blogist ja ma üldse ei hakka soovitamagi bändide lisainffe lugeda oeh, kohe näha, et täna on saanud kodukat palju surkida
|
|
|
Post by MadCat on May 25, 2007 23:37:54 GMT 1
Vabalt saaks vaata kus mina eelmine kord magasin (siinkohas tuleb meelde sinu äratus mingis sadomaso stiilis...sain peksa ja palliga näkku... aga nüüd tagasi teema juurde), seal on ülipalju ruumi ju...
|
|
|
Post by inxu on May 26, 2007 15:27:15 GMT 1
mis peksa? mina pole kedagi löönud. palliga sai vist jah mängida kuigi tuleb tunnistada, et ega ma sellest suurt ei mäleta mäletan, et mingi hetk olin ma seal teie toas ja sina magasid põrandal, teistega rääkisin juttu, palli ma mäletan ka aga mis pall, kust ja kuidas ja miks seda ei mäleta
|
|
|
Post by Riin on May 30, 2007 11:44:14 GMT 1
ma ei saagi tulla. esiteks ma olen haige ja teiseks ma pean sugulaste sünnipäevale minema. darn!
|
|
|
Post by madli on May 30, 2007 14:36:51 GMT 1
mina ka mitte.. samuti sellisel lihtsal põhjusel, et olen haige
|
|
|
Post by boeng on May 30, 2007 18:04:05 GMT 1
kuidas ilmaga paides on? ma pole kindel, kas ligunema tahan tulla sinna...
|
|
|
Post by inxu on May 30, 2007 20:09:46 GMT 1
paidesse pidi tulema ilus ilm tegelikult lubab igale poole laupäevaks suhtselt head ilma kui sajad siis öösel. nii kahju, et Riin ja Madli ei tule, aga saage ikka terveks!
|
|
|
Post by Riin on May 30, 2007 20:31:07 GMT 1
Thänks! Rokkige minu eest ka täiega!!
|
|
|
Post by madli on May 31, 2007 14:49:14 GMT 1
tegelikult on mul praegu juba hulga parem olla, kui nüüd viimased paar päeva oli. et.. kes teab
|
|
|
Post by Kriss. on May 31, 2007 18:09:51 GMT 1
ma just tahtsin küsida, et eelmine aasta saite head diili ilmataadiga, et kuidas sel aastal on?
|
|
|
Post by Jaana on May 31, 2007 19:50:02 GMT 1
Ma ei saa sealt kuidagi tagasi. Muidu tuleks küll. Aga mul tuli praegu üks mõte! Äkki suudan ühe inimese ära moosida...
|
|
|
Post by inxu on Jun 1, 2007 7:36:50 GMT 1
ilmadiil on olemas ja toimib täiega. kes ilmateadet on jälginud, siis ilm tuleb turboilus praegu küll on paides väga tuuline ja pilves aga homme on kõik ilus Jaana, saame su kuhugi majutada kui vaja
|
|
|
Post by Jaana on Jun 1, 2007 19:32:48 GMT 1
Ooo.. väga armas , aga Eneli ei ole vist nõus tulema ja Mari-Liisi ei saa enne 5. juunit keemia õpiku tagant ära. Et ma päris üksi ei tahaks seal ka tsillida Muidugi ma loodan veel, et Eneli ja Jane viitsivad tulla, siis me saame autoga.
|
|
|
Post by madli on Jun 3, 2007 12:52:59 GMT 1
mul on meeletult kahju, et ma sind, inxu, rohkem sel õhtul ei näinud, sest pidin oodatust veidi varem lahkuma. nii väga oleks tahtnud öelda, kui mõnusa üritusega te hakkama saite! mulle meeldis tooohhuutult väga, tõesti oli tore!! ei jõua kuidagi ära kiita
|
|
|
Post by boeng on Jun 3, 2007 14:24:20 GMT 1
väga super üritus oli! tublid olete
|
|