|
Post by Riin on Dec 3, 2006 13:21:55 GMT 1
Ma ei ole kindel kui väga see üritus selle foorumi kasutajaid huvitada võib, aga mõtlesin, et räägin sellest siin ikkagi. 'VALGE GOSPEL' Eesti popajaloo suurim gospelkontsert TOOB SÕBRAD KOKKU! Lenna Kuurma, Nele-Liis Vaiksoo, Maiken, Susan Lilleväli, Kaire Vilgats, Janika Sillamaa, Anneli Pilpak, Lauri Pihlap, Rolf Roosalu, Lauri Liiv, Bert Pringi, Mikk Saar, Jakko Maltis, Kaido Põldma Külalisesinejad: TÕNIS MÄGI (13.12 ja 17.12) ja SILVI VRAIT (14.12 ja 22.12) Kaasa teeb 40-liikmeline WAF gospelkoor ja Georg Otsa nimelise Tallinna Muusikakooli live-band! Kontserdid toimuvad: 13.12 Tartu, Jaani kirik PIIRATUD ARV PILETEID TULEB MÜÜGILE KOHAPEALE 14.12 Tallinn, Metodistide kirik 17.12 Pärnu, Elisabethi kirik 22.12 Rapla kirik Kontserdite algus kell 19.00 Kontserdil kõlavad jõululood ja gospelmuusika tuntumad laulud nii eesti kui inglise keeles. Toetab: TV3 Meediapartnerid: ELMAR ja HIP! Tallinna ja Tartu kontsertid on juba küll välja müüdud, aga Pärnusse ja Raplasse saab ikka minna
|
|
|
Post by Kriss. on Dec 3, 2006 13:24:59 GMT 1
ma mõtlesin kogu klassiga seda vaatama minna
|
|
|
Post by madli on Dec 3, 2006 14:46:44 GMT 1
darrrrnn itt. ma oleks tahtnud mäksi kuulama minna aga 17.detsember on mul nii ära planeeritud kui üldse saab olla.
|
|
|
Post by Riin on Dec 3, 2006 14:53:44 GMT 1
ma tahaks ka tõnis mäge kuulda, aga.. minu õnnetuseks esineb tema ainult pärnus ja tartus. mitte et silvi vrait paha oleks, aga lihtsalt.. tõnis mägi ju ikkagi! ;D
|
|
|
Post by madli on Dec 3, 2006 15:07:34 GMT 1
eksole! ja ta ei esine vist lähimal ajal ka eriti..normaalsetes kohtades ;D. aga muidu teiste esinejate pärast tasuks ka täiesti minna! ma usun, et väga vahva kontsert tuleb. vaiksoo, maiken, lilleväli, vilgats, bert pringi jt on varem ka koostööd teinud, mulle meeldis
|
|
|
Post by inxu on Dec 3, 2006 15:36:10 GMT 1
mina va lucky bastard oman piletit pärnu kontserdile minu jonn oli täpselt sama, et kas mäksiga või üldse mitte tore oli kunagi ammu temaga natuke intervjuud teha
|
|
|
Post by Riin on Dec 3, 2006 17:44:04 GMT 1
ma loodan rapla kontsertile saada, kui just kuidagi tallinna omale ei nihverda ;D muidu ei oma veel üldse piletit aga inxu, oled jah lucky bastard
|
|
|
Post by inxu on Dec 18, 2006 21:14:29 GMT 1
käisin Pärnu kontserdil... üldiselt meeldis aga heli oli tõeliselt plekine... ei kõlanud kuidagi väga hästi, seda vist tingis ka see, et nad laulsid suht kõrgelt ja päris mitte oma tavapäraselt tasemelt... kuidagi nagu imelik oli see värk... osad naised laulsid ikka väga kiledalt ja kõrgelt ja koledalt... kes mind üllatas oli Mikk Saar, kes väga lahedalt laulis, samuti ka Kaido Põldma ja Rolf Roosalu. Lenna Kuurmaalt oleks tibake paremat esitust oodanud... minu meelest oskab ta paremini. ja Tõnis Mägi oli great as usual
|
|
|
Post by Riin on Dec 18, 2006 22:02:49 GMT 1
ma lähen reedel raplasse vaatama. (jessssssss! ;D) seal on silvi vrait mitte et ta paha oleks, nagu ma siin varemgi öelnud olen, aga tahaks tõnis mäge
|
|
|
Post by madli on Dec 19, 2006 15:25:16 GMT 1
silvi vrait vaatas mind üks päev jumala kurja näoga. kuna mul olid sinised teksad. (meie koolis pole need lubatud) *solvunud* aga ilusat kontserdielamust siis!
|
|
|
Post by inxu on Dec 22, 2006 21:00:57 GMT 1
kes ei käinud siis tv3 näitab seda kontserti ka mingi aeg... vaadake kavast täpsemalt järgi
|
|
|
Post by Riin on Dec 22, 2006 22:28:00 GMT 1
mina käisin täna seal. just jõudsin tagasi. nagu niiiiiiiiiiiiii-iiiii super oli aga ma nõustun, et lenna suudab rohkemat aga ta oli täna ka täitsa hea kaido ja lauri olid jubevahvad! lauri kargas seal oma soololaulu ajal täiega ringi ;D nii vahva oli vaadata. igatahes, mina olen ülivägarahul
|
|
|
Post by MeriLiis on Dec 25, 2006 21:12:35 GMT 1
ei käinud. nägin telekast katkendit just. okei, pool tundi tagasi ;D
|
|
|
Post by boeng on Dec 26, 2006 9:29:32 GMT 1
telekast nägin igast asju ja minu arvamus on see, et gospli peaks ikka mustadele inimestele jätma. ei olnud ilus...
|
|
|
Post by madli on Dec 26, 2006 13:41:40 GMT 1
ma nägin ka telekast..sadu kordi, sest seda lastakse lihtsalt iga natukese aja tagant, aga minu arvamus siis selline, et solistid on ju igal juhul väga prod ja tasemel..aga see koor seal taga minu arvates ei sobinud eriti :/
|
|