|
Post by Keitti on Mar 12, 2006 16:43:58 GMT 1
peded ;D irw
|
|
|
Post by madli on Mar 12, 2006 16:50:21 GMT 1
Ma ei arva neist absoluutselt mitte midagi. Vähe olen kuulanud, nagu eriti ei tunne puudust ka. Sõbranna käskis vaadata Rette Mich (minu saksakeele väheste oskuste põhjal võin vist öelda, et see tähendab "päästa mind"? ;D Mis mingite 15-16-aastaste kohaselt on natuke imelik. Ma ei tea, meibi ma olen veider, aga millest saab nii noori inimesi päästa ;D titehällist? ;D. Loodan vähemalt, et see lugu ei ole nende kirjutatud siis ) videot ja väga kahtlane oli. Mingi tüdruku moodi tüüp väänles. ei tea ;D
|
|
|
Post by Kristiina on Mar 12, 2006 17:02:49 GMT 1
Mind jätab see bänd täiesti külmaks...Ma mäletan,et ma vaatasin googlest 1 kord neid pilte,kui mu kaks klassikaaslast vaidlesid kas laulja on poiss või tüdruk ...ja ma vaatasin neid pilte ja mõtlesin,et mis neis poistes küll tüdrukud nii hulluks ajab ja telekast olen ka ühte laulu ja videot.. (schrei vist oli selle nimi... kui ma nüüd õieti kirjutasin )ka see jättis täiesti külmaks. Ma lihtsalt ei saa aru mis ajab nii paljud noored selle bändi puhul hulluks. Aga samas noh...see on vaid minu arvamus ja minu poolest tehku oma muusikat ja hea,et neil kuulajaid on ja nii... no offence
|
|
|
Post by Keitti on Mar 12, 2006 17:04:50 GMT 1
alguses ma mõtlesin ka ,et kas nad on tüdrukud? aga ma ei saa aru ka mis neis on ,et nad tüdrukutele nii meeldivad ?! urr.^^
|
|
|
Post by inxu on Mar 12, 2006 18:26:46 GMT 1
minu meelest on nad vahel nagu naissoost poisid eksju. ja sellepärast nad välimuse poolest mulle ei meeldigi. iseenesest mul ei ole midagi nende meeste vastu, kes end värvivad. näiteks brian moloko on minu meelest väga kena mees aga no need tüübid, ma ei tea... võibolla on asi selles et minu vaatenurgast on nad ikka täiega lapsed aga nende plaadifirmas tahaks küll tööl olla saaks vähemalt raha *iivl* sest rahalise poole pealt teenivad nad päris hästi.
|
|
|
Post by eneli on Mar 12, 2006 21:33:33 GMT 1
Nad näevad tõõesti kahtlased välja..ja siis samal ajal on mingitel rates huvide all umbes sellised asjad nagu..BILLJATOMONKÕIGEÄGEDAMADKAKSIKUD või BILLIMEGAÄGEHÄÄÄÄÄLLL või BILLINUMMIHÜPERLAHESOENG või siis BILLIMEEGASEKSIKASKEHA(nagu hallooo, see 'poiss' on niiii peenike ja veider...tõesti väga seksikas :S) Ei aga kui kellegile meeldib, siis on see tema enda asi PS. Jah, see Rette Mich'i video on väärakas Ma ei saa üldse aru, misasja ta tõmbleb seal..
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 13, 2006 15:25:03 GMT 1
lollid ;D kuulake sõnu (A)
|
|
|
Post by Keitti on Mar 13, 2006 15:35:32 GMT 1
käkerdis ju
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 13, 2006 15:44:06 GMT 1
ah mine metsa ;D ma ei hakka sinuga vaidlema selle üle
|
|
|
Post by Keitti on Mar 13, 2006 17:36:47 GMT 1
õige.maitse üle ei vaielda.
vaid kakeldakse. xD
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 13, 2006 20:13:06 GMT 1
läks. sina alustad ;D
|
|
|
Post by Keitti on Mar 13, 2006 21:36:02 GMT 1
okei ma alustan siis rusikaga kõhtu löömisega xD
|
|
|
Post by MadCat on Mar 13, 2006 22:12:12 GMT 1
Uuhh...this is gonna get nasty teeme vaherahu tydrukud nii ei tohi...te ju sõbrad
|
|
|
Post by |Minni. on Mar 14, 2006 9:41:04 GMT 1
Uuhh...this is gonna get nasty teeme vaherahu tydrukud nii ei tohi...te ju sõbrad kes seda ütles,et me sõbrad oleme? ;D
|
|
|
Post by MadCat on Mar 14, 2006 13:43:14 GMT 1
Uuhh...this is gonna get nasty teeme vaherahu tydrukud nii ei tohi...te ju sõbrad kes seda ütles,et me sõbrad oleme? ;D tegelt see on yks hea kysimus...ma licalt oletasin et äkki...
|
|