|
Post by MeriLiis on Apr 4, 2006 17:22:42 GMT 1
irw ;D inimese tunni ajal oli hea ;D kõik on jumala vait ja siis jjohanna karjub üle klassi "ei saa!" - naerukad siis vova võttis mu päeviku ära ja leidis sealt vahelt th plaadi. ta andis selle robile edasi ja siis rändas see õpsi lauale. edasi võttis vova mu mp3-e ja andis selle andresele. ta pani muusika põhja ja kuulas siis. see sattus ka õpsi lauale, aga siis maria andis mull plaadija mp3-e tagasija siis sai õpsi käest sõimata, sest sealt ei oleks tohtinud neid ära võtta.. jamh.. irww oli ;D
|
|
|
Post by Kä[th]uu on Apr 6, 2006 19:12:00 GMT 1
aq meil käivad poisid klassis suht pinda.. eriti esmaspääwal.. tunni ajal hakkavad lambist ajama: slaid on kõige parem onju ha-ha-haa aga tegelt on slaid parem kui mingi transadekapm tokio hotelllll. meile johannaga käivad küll närvidele ;D merka ma tulen peksan su läbiii! tulen jah aga tokio hotel on mu lemmik bänd
|
|
|
Post by MadCat on Apr 6, 2006 19:21:09 GMT 1
Aga mulle nad üldse ei meeldi kas ma saan nüüd kaa tappa?? Ma isegi nõustun mõns mõtes nende poistega ;D
|
|
|
Post by Triinu on Apr 6, 2006 19:25:26 GMT 1
tokio hotelist ja us5ist mõtetumat polegi olemas ;D ma olen seda vist muidu öelnud ka juba
|
|
|
Post by eneli on Apr 6, 2006 19:42:12 GMT 1
Tokio Hotel...heh Või noh, nad on minu arust suht tublid..saksakeelsete lauludega selline tohutu kuulsus saavutada või mida iganes, aga siiski, ise ei kuula. Ja poisid ka ei meeldi... Sorri
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 7, 2006 12:36:53 GMT 1
aq meil käivad poisid klassis suht pinda.. eriti esmaspääwal.. tunni ajal hakkavad lambist ajama: slaid on kõige parem onju ha-ha-haa aga tegelt on slaid parem kui mingi transadekapm tokio hotelllll. meile johannaga käivad küll närvidele ;D merka ma tulen peksan su läbiii! tulen jah aga tokio hotel on mu lemmik bänd aq ega mina ei ölnud seda, poisid ütlesid, õigemini andres või robi, ei mäleta
|
|
|
Post by Kä[th]uu on Apr 7, 2006 14:06:52 GMT 1
merka ma tulen peksan su läbiii! tulen jah aga tokio hotel on mu lemmik bänd aq ega mina ei ölnud seda, poisid ütlesid, õigemini andres või robi, ei mäleta aga ma tappa tulen annan sulle ikka eks? kui sa terveks saad esta tunnis hakkan sind peksma
|
|
|
Post by mirru. on Apr 7, 2006 17:44:31 GMT 1
Mida te peksate kõiki? Rahulikult ei oska elada ;D? Löö käthuu..Löö merka!!! ;D
|
|
|
Post by Kä[th]uu on Apr 7, 2006 18:22:33 GMT 1
Mirru täna olen ma veeeeeeeeeeeeeeel eriti vihane! se faking käsitöö! urr!nyyd tuli küll tahtmine keegi maha tappa! ntx merka??
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 7, 2006 19:19:08 GMT 1
Mirru täna olen ma veeeeeeeeeeeeeeel eriti vihane! se faking käsitöö! urr!nyyd tuli küll tahtmine keegi maha tappa! ntx merka?? aga ma ei istu su kõrvale!!! ja mirru sina ole üldse vait!! ja ma ei saagi sis terveks! okei..
|
|
|
Post by Kä[th]uu on Apr 7, 2006 19:26:16 GMT 1
küll sa ikka kuangi saad terveks ja siis peksan su läbi aga järgmine aasta saad oma vägivaldsest pinginaabrist lahti
|
|
|
Post by MadCat on Apr 7, 2006 19:55:30 GMT 1
Issand jumal Kä[th]uu...sa oled nii vägivaldne rahune...kõik on OK...just calm down
|
|
|
Post by Kä[th]uu on Apr 7, 2006 20:21:14 GMT 1
Issand jumal Kä[th]uu...sa oled nii vägivaldne rahune...kõik on OK...just calm down ma olen iga reede selline minust tasub reedeti eemale hoida
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 7, 2006 21:26:59 GMT 1
olen tähele pannud jah ;D ja MadCat kuule.. sa võid talle Kata ka öelda
|
|
|
Post by MadCat on Apr 7, 2006 22:05:09 GMT 1
olen tähele pannud jah ;D ja MadCat kuule.. sa võid talle Kata ka öelda Tavai ;D teeme nii kas sulle see sobib Kä[th]uu??
|
|