|
Post by inxu on Jun 3, 2006 19:38:39 GMT 1
ma lihtsalt pidin mainima, et evergreeni eilne live läks ikka täiega hästi ja et poisid ise olid kõigega küll väga rahul ok, teet lõhkus mikri statiivi ära aga sellele vaatame läbi sõrmede
|
|
|
Post by MadCat on Jun 3, 2006 19:44:00 GMT 1
Ma ju ütlesin et ta lõhkus midagi ära ;D aga eii...mind ju keegi ei usu Mulle meeldis kaa nende esinemine kuigi ise tsillisin kivi peal ;D
|
|
|
Post by inxu on Jun 3, 2006 20:03:14 GMT 1
ma esimene moment ei tahtnud uskuda aga jah, statiiv katki läks. muudu igatahes andis sellele katkisele statiivile hiljem jalaga.
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 3, 2006 20:24:22 GMT 1
nagu Teet lasi ühel mehel stripi teha ;D " võtke talt riided seljas" mees võttiski.. ok püksid jäid jumal tänatud jalga ;D
|
|
|
Post by Keitti on Jun 3, 2006 20:44:14 GMT 1
issand see mees seal oli ikka nii hull .. alko haisud käisid üle,. .tüüp oli ikka jumala märg noh, nagu oleks ujumas käinud.
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 3, 2006 20:53:02 GMT 1
issand see mees seal oli ikka nii hull .. alko haisud käisid üle,. .tüüp oli ikka jumala märg noh, nagu oleks ujumas käinud. jah.. ta võttis must ju kinni.. jumala valusalt.. tõmbles mu käega ringi.. lõpuks lasi lahti ka.. ;D
|
|
|
Post by Keitti on Jun 3, 2006 21:02:16 GMT 1
julm värk ikka noh ;D
teet kirjutas mlle autogrammi juurde - Keitti anna mulle musi! ;D ja ma andsin Tarvole ka autogrammi. (H)
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 3, 2006 21:08:39 GMT 1
julm värk ikka noh ;D teet kirjutas mlle autogrammi juurde - Keitti anna mulle musi! ;D ja ma andsin Tarvole ka autogrammi. (H) üü ma tahtsin ka küsida aga nad läksid sööma.. pärast ma neid ei näinud ainult Tarvot
|
|
|
Post by Keitti on Jun 3, 2006 21:13:42 GMT 1
teet ja kalle tegid minuga sändvitsi ;Dirw noh
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 3, 2006 21:25:10 GMT 1
lahe kahju et muidu sellest foorumi kokkutulekust midagi välja ei tulnud
|
|
|
Post by Keitti on Jun 3, 2006 21:41:53 GMT 1
kahju jh .. kõik olid nii laiali ja keegi ei tlnud sinna ühtekohta ja kedagi ei tunne ära jne. ..
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 3, 2006 22:48:04 GMT 1
ma nagu vaatasin teie poole ja siis mõtlesin kas minna või mitte.. aga järgmine kord peab kuidagi seda rohkem ära organiseerima
|
|
|
Post by Riin on Jun 4, 2006 18:54:06 GMT 1
ma ei tea mitmendat korda ma seda juba ütlen, aga et kõik ikka kuuleksid, siis.. ma alles sõitsin sellel ajal paide poole ;D napilt jõudsin viiesele bussile muidu oleks mina ka seal kohal olnud aga.. tegelikult saab seda kokkutulekut organiseerida ka nii, et enne ega pärast ei ole kontserti kuigi siis võibolla ei saaks kõik kohale tulla, aga noh.. lihtsam oleks inimesi ära tunda või nii..
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 4, 2006 20:01:48 GMT 1
jah, sul on tegelt õigus
|
|
|
Post by muah on Jun 5, 2006 19:23:35 GMT 1
teet pärast küsis veel, et miks me tollelt tüübilt pükse jalast ära ei võtnud ! ... aga muidu kokkutulekust on jah natuke kahju, aga evergreen on hea. mul on ainult sound checki pilte neist ;D , esinemisest polegi, päris hea siis !
|
|