|
Post by inxu on Jul 20, 2006 16:48:09 GMT 1
mis te sellest mehest arvate? minu meelest on ta selline tegija, kellel on lugusid, mis on tõsiselt jubedad aga samas on tal laule, mis lähevad täiega hinge. eriti meeldivad mulle She's The One ja Angels. ja tema puhul ma tooks välja tema väga vahvad videod. alati mingi mõnusa mõttega
|
|
|
Post by Greta on Jul 20, 2006 17:20:29 GMT 1
Robbie on alati olnud üks mu lemmikutest. lugudest on mu lemmik supreme. ja tal on ülimalt kenad silmad minuarvates, oma vanuse kohta üldse väga kena
|
|
|
Post by kexuke on Jul 20, 2006 17:37:24 GMT 1
eriti meeldivad mulle She's The One ja Angels. ainsad laulud mis meeldivad temalt. aaaga Frank Sinatra laulud tema esituses..to die for.
|
|
|
Post by Jaana on Jul 20, 2006 18:51:47 GMT 1
Robbie Williams on nii hea laulja. Vahel tuleb tuju lihtsalt tema laule kuulata. Üks laul, mis mulle väga meeldib ja häid aegu meenutab on Feel. Meeldivad veel Angel, Make Me Pure, Advertising Space jne. Väga hea artist.
|
|
|
Post by madli on Jul 20, 2006 19:06:38 GMT 1
Minule isiklikult williams eriti ei sümpatiseeri. Ma ei tea, ehk just nende jubedate lugude poolest ja ega ma pole tema loomingusse just palju süvenenud ka. Aga need mida raadiost pidevalt lastakse mulle nagu väga ei meeldi küll. Vot
|
|
|
Post by kiku on Jul 20, 2006 21:21:55 GMT 1
oi Robbie Williams...ainukene popmuusik, keda ma tõesti austan ja seda juba pikemat aega...temas on seda miskit, mis mulle hinge on pugenud. Laulud nagu Angels, Feel, Advertising Space jne on meeletult ilusad... . Naljakas, aga ühel mu parimal sõbrannal ja minul toob see tegelane naeratuse näole ja meenub kohe lause "Well, I'm God!" ...lihtsalt nii naljakas oli, kui me hommikul Tallinnas ärkasime ja vaatasime vh1 pealt mingit Robbie Williamsi top10-t ja sellele järgnes hunnik tema intervjuusid ja üldiselt oli tegu Robbie Williamsi päevaga:P...hiljem mtv peale klõpsates tuli ka sealt tema mingi video...lisaks igas poes kuhu me astusime mängis Robbie Williams...ja lõpuks Kaubamaja muusika oskakonda jalutades vaatas mulle sealt vastu papist suhteliselt suur Robbie kuju, ma jäin suht poole sammu pealt seisma ja ei uskunud oma silmi:D, ta oleks meid nagu totaalselt jälitanud:P. ja õhtul tuppa jõudes vh1i mingis reklaamis rääkis ta pika jutu maha ja lõpetas lausega "Well, I'm God!" ja endal oli tal hullult tähtis nägu peas kah veel:D. igastahes mulle ta meeldib:)!
|
|
|
Post by Kristiina on Jul 21, 2006 9:05:08 GMT 1
Ma nõustun Madli sõnadega täpselt 100% aga samas pean lisama ka seda omalt poolt et oli mingi aeg kui mulle paar ta laulu isegi meeldisid,aga see läks ruttu üle...
|
|
|
Post by maria on Jul 21, 2006 12:46:39 GMT 1
lauluhääl on robbiel hea ja häid lugusid on tal ka.. aga inimesena ta kohe üldse mind ei sümpatiseeri. ja see ta uus video 'sin sin sin' on minu arust suht jube , laul ise muidu pole halb.
|
|
|
Post by eneli on Jul 21, 2006 16:03:08 GMT 1
Robbie on hea..isegi väga hea. Mõned tema laulud on mulle miskipärast hästi oluliseks saanud. Nt. Eternity, Strong, Road to Mandaley.
|
|
liizu
Uustulnuk.
|
Post by liizu on Jul 22, 2006 20:26:57 GMT 1
Robbie Williams on mu jumal(no peaaegu)
|
|
|
Post by kiku on Jul 23, 2006 17:00:35 GMT 1
ehee...kuulaks ma rocki ja metali asemel pop muusikat, oleks ta mulle kah peaaegu Jumal;)...
|
|
|
Post by Maris on Jul 23, 2006 19:20:51 GMT 1
ta vahetab stiili. ma tahaks nagu uut stiili kuulata.
|
|
|
Post by kiku on Jul 23, 2006 19:39:34 GMT 1
mis stiili ta siis nüüd tegema hakkab?[pole asjast mitte midagi kuulnud:$]
|
|
|
Post by Jaana on Jul 23, 2006 20:23:26 GMT 1
Midagi karmimat. Minumeelest talle ei sobi see eriti, aga pole veel midagi kuulnud. Äkki meeldib.
|
|
|
Post by Maris on Jul 23, 2006 20:27:19 GMT 1
mingi tehno värk oli. et koostööd teeb pet shop boystega ja veel mõnedega.
|
|