|
Post by muah on May 1, 2006 9:33:57 GMT 1
Mõned lood on täitsa head, aga noh ma tean ka ainult selliseid hit lugusid, kuna pole eriline fänn. Kuid ma ei imesta et nad nii palju auhindu said, kuna nad teevad sellist rahvale peale minevat muusikat lihtsalt , ma mõtlen tavalist halli massi ;D ...
|
|
|
Post by Keitti on May 2, 2006 21:08:09 GMT 1
Tanel Padar ja Lenna Kuurmaa duett '' Picture '' on ikka elu hea lugu.soovitan.
|
|
|
Post by Kriss. on May 2, 2006 21:29:48 GMT 1
Tanel Padar ja Lenna Kuurmaa duett '' Picture '' on ikka elu hea lugu.soovitan. mulle ka täiega meeldib see lugu
|
|
|
Post by Riin on May 3, 2006 18:47:33 GMT 1
ma ei tea nüüd..vblla ma olen kunagi seda juba kommenteerinud, aga.. mulle the sun meeldib. hästi mõnus. tanelil on niiii hea hääl! ja "Picture" tanelilt ja lennalt.. see oli üksvahe, siis kui see nende viimane plaat välja tuli, mu lemmik ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Sept 3, 2006 19:35:07 GMT 1
ma kuulan the suni nüüd viimasel ajal rohkem, ülihea!. aq slidest ikka parem pole (; hetkel on kõige parem laul A.S.A.P.
|
|
|
Post by eneli on Feb 5, 2007 13:30:47 GMT 1
Lootusetus on hea laul Ja muudest meeldivad Võta aega, Welcome to Estonia, Lõhu ring, Kuu on päike, Picture Lennaga on vägaväga hea..jne. Ühesõnaga Tanel Padar & The Sun on hea
|
|
|
Post by inxu on Feb 5, 2007 14:08:34 GMT 1
mina ootan põnevusega koostööd the sun'iga ühel üritusel eks siis näeb kuidas on korraldada üritus eesti lagipüssile.... *prrr* ja enam pole kaua jäänud ka.... 21. veebruar juba
|
|