|
Post by kiku on Aug 23, 2006 20:12:37 GMT 1
aga mina olen nende "Love Song'ist" sõltuvuses(:!
|
|
|
Post by inxu on Aug 23, 2006 20:48:43 GMT 1
okei, lubasin neile uuesti pilgu peale visata ja ka teise emotsiooni tulemusena on nad suhtselt nadid. sorry. laulja pingutab üliväga, et laulda nina-kinni häälega ja üldiselt vokaali võiksid nad suht kiiremas korras endal välja vahetada, siis ehk oleks neil lootust ka midagi saavutada. teine asi, mis mind häirima hakkas oli laulja eputav käitumine nii laval kui ka sealt väljas pool. not my thing anyway. mis muusikat puudutab siis ma ütleks et see on selline omapärne mix sellisest surf-punk stiilist ja elavast legendist. ehk siis järjekordne üritus, milles minnakse suhtselt kindla peale, et saavutatakse edu. igastahes, minu soovitus neile oleks minna ja areneda veel kõvasti prooviruumis ja siis uuesti põrutada =) ühe bändi puhul peaks minu arvates siiski põhirõhk olema muusikal ja alles siis tulema kogu see lavaline temaatika ehk siis välimus ja käitumine. praegu mulle tundub, et selle koha peal on neil rõhuasetused nõka paigast ära aga see on kõigest minu arvamus. igastahes tehku tööd ja nähku vaeva äkki saavad feimi ja sulli ja naisi ka
|
|