|
Post by Riin on May 1, 2006 20:49:35 GMT 1
Ma ei imestaks, kui neil enamus sealt mingi veriste põlvedega koju lähevad ... Ma sain kellegi peaga vastu oma lõuga, juba sladi omal, mis minust JMKE laivil küll järgi jääk ... ei tea ! noh, mul sõbranna sai lõhkise küünarnuki ja ma kaks ilusat kollakaslillat sinikat Slide'i omal, nii et jah.. jmke laivil võib veel rohkem juhtuda kui vaid verised põlved
|
|
|
Post by muah on May 1, 2006 20:50:19 GMT 1
Ma ei mäleta, slaid oli siis juba vist laval ja teise ja kolmanda rea vahel kuskil. Suht otse Sandri ees... oli piisavalt täpne kirjeldus?
|
|
|
Post by MadCat on May 1, 2006 20:53:13 GMT 1
Hmm...ma mäletan et ma lõin kegadi peage, sest et Kaspar virutas mulle vastu hambaid...refleks
|
|
|
Post by muah on May 1, 2006 20:54:39 GMT 1
nüüd ma siis tean vähemalt, kes mind peaga lõi vä? ;D see on küll väärt info ...
|
|
|
Post by MadCat on May 1, 2006 20:55:30 GMT 1
Aga ma vist lõik nastu nina....mitte lõuga ;D ja vist ka suht alguses
|
|
|
Post by Kriss. on May 1, 2006 20:56:10 GMT 1
mulle astuti igasuguste jalgadega varvaste peale ;D üks oli tikk kontsedga hüppas minu ees.. te ei kujuta ette mis valu see tegi.. ma mõtlesin et enam mul varbaid pole.. aga see pole nii hull kui midagi verist;D aa keegi taagnt virutas mulle käega selga see oli veidi valus ;D
|
|
|
Post by Riin on May 1, 2006 21:00:52 GMT 1
mina sain ka kellegi käega vastu selga, mis lõi korraks hinge kinni ;D aga noh, ma suht ei teinud sellest välja ;D (aga nii hullusti ma vist peksa ei saanud, kui sina ;D)
|
|
|
Post by muah on May 1, 2006 21:01:22 GMT 1
Mulle lõi vist ka üldse tüdruk ja nagu ma olen aru saanud, siis sina pole tüdruk ... ja btw mul läks suht vastu moka, vahepeal oli tunne, et varsti on mokk paistes, aga näed siiamaani pole ...
|
|
|
Post by MadCat on May 1, 2006 21:05:59 GMT 1
Irw...no siis on hea aga kui jutt juba peksmisest on siis...ma sain küünarnukkiga vastu pead paar korda, siis Kaspar meelega hüppas minu varvastel (neeger sihuke ) jne jne jne...lõppetades sellega et kui Kalle andis pulga kuid keegi vend sai sellest siledast osast kinni ja tõmbas kahe käega 30 sekundi pärast mult pulga käest ära siis kätte jäi mitte üks pind
|
|
|
Post by muah on May 1, 2006 21:08:07 GMT 1
Siis oli küll ju fäntästik iivning, aga mul ka mingi taun hüppas küünarnukkiga seljas.
|
|
|
Post by inxu on May 1, 2006 21:11:50 GMT 1
kuidagi tavaline mäsu tundub ma pole eriti reeglina mingeid sinikate kujulisi kahjusid kannatanud. pudiridarock lõppes küll kahe täiesti sinise jalaga põlvest all pool ja mõne sinikaga käel aga see on ka kogu selle aja kõige jubedam läbi elamine. lihtsalt mosh oli nii kõva. rock cafe's on paar korda olnud ka selline vingem mosh kus tüdrukud lõpuks lihtsalt kuhugi taha poole kolivad sest neile tehakse liiga aga tegelt on just lahe live'l tulebki täiega hüpata. ikka juhtub seda et teed kogemata kellelegi liiga. ega's keegi meelega.
|
|
|
Post by Kriss. on May 1, 2006 21:14:55 GMT 1
ok.. Adios.. ma Kristiina unedemaale ;D
|
|