|
Post by MeriLiis on Mar 4, 2006 20:58:48 GMT 1
et mis arvate sis?
|
|
|
Post by inxu on Mar 4, 2006 21:02:15 GMT 1
mulle nad meeldivad tegelikult eriti nende tekstid! need on väga head. kahjuks olen neid väga vähe üldse live's näinud aga raudselt üks eesti kuldseid bände ja seda sõna otseses mõttes. neil on ju nii palju surematuid hitte eesotsas muidugi juulikuu lumega aga kuidagi eriti südamelähedane on mulle nende lugu Ingli puudutus... eriti selle sõnade pärast. oli aeg mil see lugu tekitas minus unustamatuid emotsioone... oijah...
|
|
|
Post by Maris on Mar 4, 2006 21:05:27 GMT 1
kindlasti on nad ühed eesti parimad ja tuntuimad aga nad ei tekita minus mingit erilist tunnet. ja meelega just ei kuula aga kui raadiost tuleb siis kinni ei pane, vahest isegi keeran kõvemaks. ja sõnad on tõesti päris head.
|
|
|
Post by Keitti on Mar 5, 2006 13:19:43 GMT 1
suht suhtetud.
|
|
|
Post by Triinu on Mar 5, 2006 13:23:43 GMT 1
eesti omadest üks parimaid ;D peale slide muidugi ;D ;D
|
|
|
Post by liisi on Mar 5, 2006 16:19:44 GMT 1
ei meeldi. üldse kohe.
|
|
|
Post by eneli on Mar 5, 2006 19:32:34 GMT 1
Terminaator on hea (Y) Iseasi, kui palju ma ise seda kuulan..aga nad on tubli
|
|
|
Post by kiku on Mar 7, 2006 9:18:59 GMT 1
bänd, millele v6lgnen suured tänud rock muusikani j6udmise suhtes...veel olen saanud tänu sellele bändile väga väga häid s6pru. Muusika on hinges yle 11 aasta ja arvatavasti jääbki sinna. liiga liiga head s6nad, muusika ja inimesed kes seda teevad on erilised...igastahes minul ei jätku selle bändi jaoks s6nu.
|
|
kally
Kasutaja.
|
Post by kally on Mar 29, 2006 18:34:08 GMT 1
Üks lemmikutest.Meeldib ja väga.Mäletsused ja hetked mis vähegi Termikaga seotud on-on olnud liiga head.Ja ka mina olen tänu Terminaatorile leidnud uusi ja toredaid tuttavaid/sõpru:). Muusika on hea ja nagu kiku juba ütles,et inimesed on erilised:).Rohkem polegi sõnu vaja...
|
|
|
Post by sffanz on Mar 29, 2006 19:46:19 GMT 1
Vahepeal kuulasin, enam suht ei kuula.
Minjaoks mõtetu nagu Elav Legend
|
|
|
Post by boeng on Mar 29, 2006 20:20:38 GMT 1
minu esimene lemmikbänd. nelja aastaselt võisin unepealt laulda juulikuu lund, ajateenijat ja teisi laule. kui teised sõbrad kuulasid spice girlsi ja backstreet boysi, siis mina kargasin emaga termika kontserditel.. see peaks nagu kõik ütlema. tänu termikale kuulan sellist muusikat, mida praegu kuulan.
|
|
|
Post by Doris on Apr 4, 2006 18:33:25 GMT 1
Meeldib. Inimesed tunduvad toredad, teevad hästi seda mida teevad ja muusika on vägaväga hea. Go Live eelmisel aastal nt oli suht unustamatu:D. Minu teine korralik mosh elus vist (esimene oligi noortepäev, kus ma nägin Slide'i esimest korda ühtlasi ka). Niiet järgmisel aastal ka kindlasti sinna, loodame et termikat ka näha saab (arvan et ikka saab eks).
|
|
|
Post by Keitti on Apr 4, 2006 19:36:01 GMT 1
tglt see pilt sobib praegu nii hästi selle foorumiga (:
|
|
|
Post by Kristiina on Apr 5, 2006 15:35:52 GMT 1
Mulle pole kunagi termikas meeldinud ja ei meeldi ka praegu... aga kahtlemata siiski asjalik ja tubli bänd
|
|
|
Post by madli on Apr 5, 2006 15:40:20 GMT 1
Selles suhtes, et ma ei kuula Terminaatorit. Ühele-kahele laivile või isegi rohkematele olen juhuslikult sattunud, ja need rokivad ikka.kuid niisama vabatahtlikult ma neid ei kuula Aga Terminaator on legendaarne. Mäletan, et mingisugune hea 8 aastat või enamgi, vaatasin seda "Seitse Vaprat" saadet ja seal oli juba Termikas pea kogu aeg tipus. Smilersiga võistlesid voh siis mulle meeldisid nad ja samas Smilers oli minu jaoks täiega mõttetu bänd. nüüd on vastupidi. things change
|
|