Liisu
Uustulnuk.
|
Post by Liisu on Feb 6, 2006 16:58:04 GMT 1
ei
|
|
|
Post by eneli on Feb 20, 2006 17:29:35 GMT 1
Ma ei kuula Dynaminti..Aga Taisi oli 9 aastat minu klassiõde ja ta on tohutult armas ja tore inimene..ja ma ei saa midagi halba öelda Lihtsalt,ütleme nii, et pole minu maitse..Ja kui väikestele tüdrukutele peale läheb, siis on kõik hästi
|
|
|
Post by inxu on Feb 20, 2006 21:12:28 GMT 1
njah, las teevad kui tahavad, vähemalt leidub neil kuulajaid. igatahes see on muusika mida ma absoluutselt ei salli ja kui nüüd väga aus olla siis see on eesti muusika üks häbi kohti nagu... samas, ega ilma sellise muusikata ka ei saa. võibolla ise sama vanana kuulaksin kah mingit sellist värki. siis kui mina nii väike olin siis olid backstreet boys ja sellised värgid aga mu armas-kallis klassivend tõi mu suht ruttu bsb juurest metallica juurde änd ai lav him for tät veri veri matð
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 21, 2006 15:50:30 GMT 1
njah, las teevad kui tahavad, vähemalt leidub neil kuulajaid. igatahes see on muusika mida ma absoluutselt ei salli ja kui nüüd väga aus olla siis see on eesti muusika üks häbi kohti nagu... samas, ega ilma sellise muusikata ka ei saa. võibolla ise sama vanana kuulaksin kah mingit sellist värki. siis kui mina nii väike olin siis olid backstreet boys ja sellised värgid aga mu armas-kallis klassivend tõi mu suht ruttu bsb juurest metallica juurde änd ai lav him for tät veri veri matð mõnes mõttes on vennad-õed ka kasulikud ;D
|
|
|
Post by inxu on Feb 21, 2006 17:01:58 GMT 1
ei jaa, eriti veel see klassivend, tema on nagu super lihtsalt
|
|
|
Post by Jaana on Dec 7, 2006 18:41:17 GMT 1
Ma ei kuula Dynaminti..Aga Taisi oli 9 aastat minu klassiõde ja ta on tohutult armas ja tore inimene..ja ma ei saa midagi halba öelda Taisi oli ka minu klassiõde ja väga tore inimene. Häid mälestusi on temaga Aga teades, milleks Taisi hääl võimeline on, siis Dynamintis laulmine on lihtsalt aja raiskamine. Samas võib see olla ka ta lauljakarjääri algus. Igatahes kui Dynamindist midagi välja ei tule, siis ma loodan, et Taisi jääb edasi laulmisega tegelema.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Dec 8, 2006 18:33:03 GMT 1
Taisi on hullult sõbralik ja tore ja kuna ta oli ka minu klassiõde 9 aastat ja vene keele pinginaaber, siis ma selles suhtes kunagi ei ütle midagi halba selle bändi kohta lihtsalt austusest Taisi vastu. Tema teine bändiliige on küll veits nõme, aga noh. Mina neid ei kuula ja tõenäoliselt ei hakkagi kuulama ja Taisit tundes ma ei saa ka eriti aru, miks ta seda bändi nii kaua teeb edasi, aga no ükskõik.
|
|