|
Post by Mari-Liis on Jun 7, 2006 17:15:53 GMT 1
Jeee! Sain kaa..
|
|
|
Post by Krissu (: on Jun 7, 2006 17:41:30 GMT 1
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 8, 2006 8:42:06 GMT 1
Ma lugesin selle artikli kuidagi läbi nende piltide pealt. Kael jäi valusaks, sest pead pidi kogu aeg ühele küljele kallutama! Bassimängija Kalle on muidugi hea saavutus! Aga muidu on armas artikkel!
|
|
|
Post by Krissu (: on Jun 8, 2006 8:53:15 GMT 1
sorri, ma unustasin ümberkeerata..
|
|
|
Post by inxu on Jun 8, 2006 10:06:20 GMT 1
tegelt nagu jääb mulje just nagu nad kõik oleksid bassimängijad. ma öösel lugesin paar korda artikli läbi töö juures ja no tekkis sihuke mulje, et kõik mängivad bassi ja vahel mõni mees teeb trummihäält kah. suhtselt nagu jah. tobe. ja mingeid viperusi avastasin veel... aga eriti touching oli lugeda seda legefännide kohta (musimopsti kallele ja sandrile,) ja seda paide garaaþi seal lõpus! tegelt see ei olnud tuletõrjemaja garaaþ, arvan, et kalle ütles seda sellepärast, et see maja oli punane aga ikkagi see oli ka väga aww moment.
|
|
kally
Kasutaja.
|
Post by kally on Jun 8, 2006 10:38:09 GMT 1
Ma soetasin ka siis selle endale eile,algul seda linnas purskaevu juures oli suht naljakas lugeda,inimesed lähevad mööda ja vaatavad et " wtf?sa loed spunki vää?"Ja oli tunne,et keegi kohe tuleb ja lükkab su sinna sisse,et sellist asja loed .Aga hiljem pirital rohelisel mäel sellega ringi tõmmelda ja lugeda oli palju parem.Aga mis nüüd artikklisse puutub siis ma lugesin sealt välja väga armsaid asju ja üldse nummi oli.Midagi oli teistmoodi kui tavaliselt(vähemalt minu jaoks...)Aga jah,kõik on bassimängijad ;D.
|
|
|
Post by muah on Jun 8, 2006 18:50:17 GMT 1
seal tähekese sees on kirjas et muudu on klahpillidel?
... suht kahtlane ... see täheke, kus oli kirjas, kes mis osa bändis täida. ... ja neid bassi mängijaid ei suutnud ma üldse jälgida.
|
|
|
Post by Riin on Jun 8, 2006 19:12:41 GMT 1
mul on ka nüüd spunk olemas. aga.. ei.. mulle ka meeldib, kui enne artikli kirjutamist kõiki fakte üle ei kontrollita.
|
|
|
Post by Jaana on Jun 8, 2006 19:43:52 GMT 1
Ma mõtlesin, et suht naljakas oleks kontsertil vaadata kuidas Muudu mängib kitarri ja vahel jookseb sündi taha. Või mängib neid korraga (kui see kuidagi moodi võimalik on )
|
|
|
Post by maria on Jun 8, 2006 19:43:59 GMT 1
seal tähekese sees on kirjas et muudu on klahpillidel? ... suht kahtlane ... see täheke, kus oli kirjas, kes mis osa bändis täida. mulle jäi ka see pisike asi silma et nagu muudu mängiks sünti ja kitarri korraga aga tegelikult, vaadates plaadiraamatut , sealgi on kirjas et keyboards by toomas kolk and martin kuut.. mis annab oletada et martin mängib ka klahvpille.. aaga spungis polnud pillimees toomasest sõnagi juttu ning need kalle laused muutsid asja veel segasemaks "lisakitarri ja sündimängijat oli vaja selleks, et lood hakkasid muutuma raskemaks.." "..teadsime robertit ja martinit juba enne, nii et tiimitöö klapib, omavaheline keemia oli varem olemas" nagu martin oleks koos robertiga uus liige vms. aga.. kui vead välja jätta siis täitsa armas artikkel.
|
|
|
Post by Keitti on Jun 8, 2006 19:51:44 GMT 1
mlle meeldib see robi pilt, kus ta üksi,
|
|
|
Post by |Minni. on Jun 13, 2006 10:02:22 GMT 1
irw ;D aga mis ajast muudu klahve mängib?
|
|
|
Post by kiku on Jun 20, 2006 18:52:02 GMT 1
Ma mõtlesin, et suht naljakas oleks kontsertil vaadata kuidas Muudu mängib kitarri ja vahel jookseb sündi taha. Või mängib neid korraga (kui see kuidagi moodi võimalik on ) Oled sellist bändi nagu No-Big-Silence kunagi lives näinud? Neil mängib Kristo Kotkas nii kitarri kui sünti, muidugi mitte täpselt samal ajal aga jah...
|
|
Böö.
Uustulnuk.
We leave tonight , But we don?t know where...
|
Post by Böö. on Jun 23, 2006 8:12:49 GMT 1
hehe mina ostsin spungi
|
|