kerli
Kasutaja.
|
Post by kerli on Apr 17, 2006 19:03:57 GMT 1
Oh täiega hea Ma ei oska ette kujutadagi,kui hea see plaat on Tartus ka kohal ...yeah
|
|
|
Post by |Minni. on Apr 17, 2006 19:11:46 GMT 1
mäd kuule. osta mulle ka üks plaat ;D ma ei saa ise kohale minna, sest järgmine päev eta tasemetöö :S Mis mõttega ma ostan sulle sealt plaadi kui 28 on juba Tallinnas presekas ega ma vastu pole... ma olen ikka nii blondiin xD emps on paregu nõus, et ma rc'sse tulen
|
|
|
Post by Birgit on Apr 17, 2006 19:43:53 GMT 1
see plaat tõotab tulla päris hea, ma järeldan seda laulude pealkirjade järgi ;D
|
|
|
Post by Mari-Liis on Apr 18, 2006 6:27:56 GMT 1
Mina tahan ka seda plaati väga, väga,väga! Lood on kindlasti head. Slide ei teeig halba muusikat. Vähemasti seni pole kokku puutunud.
|
|
|
Post by Keitti on Apr 18, 2006 18:22:52 GMT 1
appi,... kaua veel ;D
|
|
|
Post by maria on Apr 18, 2006 18:57:10 GMT 1
ma olen sellel tallinna presekal rc's kindlalt kohal , plaadi kavatsen ka kindlasti muretseda .. ja kindlasti on see üks järjekordne ülihea album neilt. aga natuke kujunduse kohta, äkki keegi oskaks öelda, mida see sümboliseerib, et neil on nagu näod..pmslt silmad nähtaval ainult? (lihtsalt huvi pärast küsin, vb suurema pildi pealt on paremini aru saada - php.allstarz.ee/artistid/pildid/31/reachout.jpg )
|
|
|
Post by Jaana on Apr 18, 2006 19:43:36 GMT 1
Ma pean vist vanematele peale käima, et kiiresti enne uue plaadi ostmist arvuti remonti viiksime. Ma tahan siis uusi lugusid mp3'le tõmmata. Praegu millegipärast ei saa..:S
|
|
|
Post by inxu on Apr 18, 2006 20:31:19 GMT 1
ma olen sellel tallinna presekal rc's kindlalt kohal , plaadi kavatsen ka kindlasti muretseda .. ja kindlasti on see üks järjekordne ülihea album neilt. aga natuke kujunduse kohta, äkki keegi oskaks öelda, mida see sümboliseerib, et neil on nagu näod..pmslt silmad nähtaval ainult? (lihtsalt huvi pärast küsin, vb suurema pildi pealt on paremini aru saada - php.allstarz.ee/artistid/pildid/31/reachout.jpg ) ma ei oska su küsimusele täpselt vastata aga võin kommenteerida sellist momenti, et pea kõigil variantidel, mis valmis kujundati on selline asi tehtud, et ninad ja suud on ära kadunud mingi variant oli jällegi nii, et silmad ja nina olid ära kaotatud ja suured suud tehtud aga see oli suhtselt kole. igatahes ma usun, et sellest veel räägitakse aga kohati tundub see mulle nii, et kuna see on vaata seal suurlinnas ja majade katusel ja õhk on hullult saastatud siis on neil nagu need maskid ees mis kaitsevad
|
|
|
Post by MadCat on Apr 18, 2006 21:00:44 GMT 1
Respiraatorid vä? Aga suht pull on isegi mulle meeldib kujundus
|
|
|
Post by inxu on Apr 18, 2006 21:07:53 GMT 1
respiraatorid jah. mu peavalu kikkib praegu nii täiega, et mul ei tulnud see sõna meelde
|
|
|
Post by MadCat on Apr 18, 2006 21:08:53 GMT 1
respiraatorid jah. mu peavalu kikkib praegu nii täiega, et mul ei tulnud see sõna meelde Selleks ma siin olen
|
|
|
Post by inxu on Apr 18, 2006 21:11:15 GMT 1
aww, that's just so sweet of you!
|
|
Mairi
Kasutaja.
|
Post by Mairi on Apr 18, 2006 21:19:26 GMT 1
Haha väga hea, respiraatorid. Nendega on meil täitsa omad naljad
|
|
|
Post by inxu on Apr 18, 2006 21:21:56 GMT 1
aga see respiraatori värk on mingi minu fantaasia see ei pruugi üldse nii olla
|
|
|
Post by inxu on Apr 19, 2006 12:11:52 GMT 1
kalle saatis mulle vahepeal sellise teksti (aga ma kahtlustan, et ta saatis seda päris paljudele) Slide-Fifty sirutab oma käe läbi stiilimulli teie südamete suunas. 26.aprilli õhtul tuleb Eesti „uue põlvkonna“ rockikollektiivil Slide-Fifty esitlemisele kauaoodatud uus album „Reach Out“. 2005.a. aastal avaldatud debüütalbum „The Way Ahead“ tõi bändile läbimurde Eesti muusikamaastikule. Lood „Dreams Won`t Come True“, „Fall Asleep“ ja „Everybody Acts“ on teada paljudele Eesti noortele. Bänd andis möödunud aastal üle 50 kontserdi, müüs läbi oma plaaditiraaþi, mis võimaldas omakorda edu kõikvõimalikes muusikaedetabelites. Teise täispika albumi peal on bändi muusikaline suund muutunud. Pop-punk-rock on asendunud meloodilise power-rock`iga. Julgelt on kasutatud klahvpille ning bändi on lisandunud teine kitarr Robert Vaigla näol. Uue plaadi peal on enim mõjutusi tunda ehk Foo Fighters`i ja Placebo loomingust. Plaadi väljatulemisega seoses toimub terve rida kontserte aprillis ja mais üle vabariigi. Esimesed kaks kontserti toimuvad Tartus (26.04. Sadamateatris) ja Tallinnas (28.04. Rockcafes), kuhu bänd ootab kõiki oma sõpru, toetajaid ja loomulikult oma ustavaid fänne. Plaadipoodidesse jõuab plaat 2.mail, kuigi enne seda väärib märkimist veel üks mõneti erakordne ettevõtmine. Nimelt toimub 28.aprill Tallinna Viru keskuse Laseringi plaadipoes eksklusiivne Slide-Fifty autogrammitund, kus on erandkorras võimalik plaati osta ja sinna peale ka kohe bändimeeste autogrammid saada. Bändi uuelt kodulehelt www.slidefifty.com on võimalik endale kuulamiseks alla laadida esimene singel „Reach Out“. Esitlused aprilli kuus: 26.04.06. Tartu Sadamateater kell 21 (erikülaline Aides) 28.04.06. Tallinn, Rock Cafe kell 19 (erikülaline Ketaspidur) 28.04.06. Tallinn, Rock Cafe kell 22 (erikülaline Ultima Thule) 29.04.06. Kärdla kultuurmaja kell 20 30.04.06. Pärnu Kuursaal kell 18 (erikülaline Mushy) 30.04.06. Pärnu Kuursaal kell 22 Lisainfo: www.slidefifty.com
|
|