|
Post by inxu on Apr 29, 2006 9:22:20 GMT 1
Protest Lust on tõesti hullult suvine lugu we fire rock'n'roll
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 9:26:06 GMT 1
plaat on tõesti parim klge kas keegi mäletab mis laul see oli mis rääkis suvest vms. laulsid eile? ;D See oli Protest Lust Sthank u kle ma nägin sind eile ja Kasparit ka
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 9:27:42 GMT 1
See oli Protest Lust Sthank u kle ma nägin sind eile ja Kasparit ka Ma nägin sind kaa ;D suht meie kõrval vist olid ja siis ma nägin veel mõne liikme Family'st ja siis üht Mariat kaa ja...mmm...ma ei mäleta eriti keda veel
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 9:35:32 GMT 1
Sthank u kle ma nägin sind eile ja Kasparit ka Ma nägin sind kaa ;D suht meie kõrval vist olid ja siis ma nägin veel mõne liikme Family'st ja siis üht Mariat kaa ja...mmm...ma ei mäleta eriti keda veel jah algul olite mu taga siis mu kõrval siis mu ees ja siis mu kõrval ja siis mu ees ja pärast nägin teid alles lõppus kui te lava peal istusite
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 9:41:33 GMT 1
Ma nägin sind kaa ;D suht meie kõrval vist olid ja siis ma nägin veel mõne liikme Family'st ja siis üht Mariat kaa ja...mmm...ma ei mäleta eriti keda veel jah algul olite mu taga siis mu kõrval siis mu ees ja siis mu kõrval ja siis mu ees ja pärast nägin teid alles lõppus kui te lava peal istusite Sa vist olid Marguse kõrval lõpus...Kaspar nügis kergelt seal, et mina lendasin Marguse otsa ja tema lendas sulle jne ;D
|
|
|
Post by liisi on Apr 29, 2006 9:42:58 GMT 1
seal ees käis mingi hullem nügimine koguaeg. ;D
|
|
|
Post by eneli on Apr 29, 2006 9:46:16 GMT 1
Mu vanaemale meeldib Protest Lust
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 9:48:54 GMT 1
jah ma mõtlesin et mu varbadest ei jää mitte midagi lõppuks aga asi oli väärt!
|
|
|
Post by MadCat on Apr 29, 2006 9:49:26 GMT 1
Mu vanaemale meeldib Protest Lust Mulle kaa...ma vist olen seda juba maininud
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 29, 2006 9:56:43 GMT 1
mulle meeldib ka see laul ja veel belive in me when i wish good luck tegelt meeldivad kõik lood
|
|
|
Post by liisi on Apr 29, 2006 9:56:56 GMT 1
mulle meeldib perfect change. ;D tegelt ma pean seedima neid laule veel, sest mul on raske vahet teha, milline on milline.
|
|
|
Post by inxu on Apr 29, 2006 10:19:05 GMT 1
mul on täitsa selge juba ja osad lood ka peas juba Perfect Change on tõesti väga hea, Protest Lust on super vinge, Believe Me When I Wish Good Luck on ka väga vinge, Picture on kuidagi eriliselt armas minu jaoks ja Confused meeldib ka väga aga üldiselt ikkagi on vinge album ei väsi kordamast
|
|
|
Post by muah on Apr 30, 2006 19:46:07 GMT 1
Tartu presekal, ühel mu tuttaval, keset seda rüselemist tuli tennis jlast ära ja pärast kui ta seda mulle rääkis oli nii naljakas. Igatahes mulle meeldib Picture algus õudsalt.
|
|
|
Post by Riin on Apr 30, 2006 21:08:42 GMT 1
tegelt ma pean seedima neid laule veel, sest mul on raske vahet teha, milline on milline. Sama siin. Paljude lauludega on nii, et sõnu (vähemalt refräänil) tean, aga seda, mis laul on, tuleb wmp-st vaadata ;D aga meeletult hea album!
|
|
|
Post by inxu on May 2, 2006 14:04:59 GMT 1
|
|