|
Post by inxu on Jul 6, 2006 21:26:56 GMT 1
no kui nüüd aus olla siis ka ca kümne inimese pileti ostmine sellel nädalal poleks asja muutnud. kui uskuda neid numbreid mis Henri mulle hommikul ütles, siis seda on ikka häbiväärselt vähe. ühe live saaks enam-vähem korralikule publiku hulgale ära anda ja see oleks ka kõik.
|
|
|
Post by maria on Jul 6, 2006 21:46:22 GMT 1
kui väiksed need numbrid siis olid ? aga jah, uskumatu et huvi siis nii väike oli.
|
|
|
Post by Riin on Jul 6, 2006 22:42:43 GMT 1
Väga kahju jah, et see ära jääb. Aga samas, ma saan täiesti neist aru ka. Ja mingil määral saan aru ka sellest, miks numbrid väiksed olid. Ma võin kasvõi enda pealt näited tuua: 1) raha on otsakorral. (ma oleks pidanud valima ühe nendest paljudest kontsertidest, kuigi kui pileti- ja bussiraha välja arvata, oleks ööbimispaiku paljudes kohtades leidnud.) 2) inimesed sõidavad suvel igale poole ära (mina müüsin tallinna pileteid ja palju ma müüdud sain.. 0, sest üks mu sõbranna läks hispaaniasse, teine inglismaale, kolmas saksamaale, neljas soome ja teised ülejäänud sõitsid kuskile mujale eestisse ära) Aga sellegi poolest on ilgelt nõme
|
|
|
Post by Krissu (: on Jul 7, 2006 7:14:56 GMT 1
mul oli juba kõik plaanitud ja.. mega kahju .
|
|
|
Post by inxu on Jul 7, 2006 8:04:41 GMT 1
ostetud piletite kohta siis info järgmine:
Piletilevi ja Piletimaailm ostavad piletid tagasi!
Kõik street-teami liikmed, kes pileteid müünud, peavad samuti piletid tagasi ostma! Need street-teami liikmed, kes mulle Henrile on piletid juba tagasi andnud, saatke meiliga management@slidefifty.com oma pangakontonumber, et saaks raha teile tagasi kanda.
|
|
|
Post by Kriss. on Jul 7, 2006 8:35:56 GMT 1
jah.. nagu ma ei saanud pool ööd magadagi.. aga jah.. kahju et siis inimesi köidavad teised üritused.. ja üks küsis minult miks slide'i pilet sama kallis kui smilersi oma.. aga eks.. olen suht riinuga nõus.. inimestel vist ei ole enam eriti raha.. kõik on kusagil välismaal käinud ja seal raha laristanud.. või siis on alles minek.. aga tohutult kahju et tuur ei toimu..
|
|
|
Post by Doris on Jul 7, 2006 9:22:19 GMT 1
Ju siis ei olnud veel see täiesti õige aeg.. Kurb on, aga elu on ikka veel ilus .
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jul 8, 2006 8:21:40 GMT 1
Ma ka nii väga tahtsin minna tuurile. Nuuks
|
|
liz
Uustulnuk.
|
Post by liz on Jul 10, 2006 20:04:37 GMT 1
ma nii tahtsin minna. ma oleks küll pileti kohapealt ära ostnud...
|
|
|
Post by inxu on Jul 11, 2006 16:01:17 GMT 1
okei, teostasin isiklikult tibake statistikat. neid düüde, kes väidetavalt/kindlalt oleks koha pealt pileti ostnud on ca 20... vähe.
|
|