|
Post by Kä[th]uu on Apr 8, 2006 10:18:53 GMT 1
äh mine kanni ma vaaaaaatasin enamus aja!ainult siis ei vaadanud kui verd purskas sest see oli rõveeee! muidu ma vaatasin koguaeg
|
|
|
Post by Doris on Apr 15, 2006 12:15:55 GMT 1
Eile nägin filmi "Avastamas Eikunagimaad" ja see on nüüd kindlasti üks parimaid mida ma näinud olen.. Inglise aksent on nii tore ja selle filmi mõte.. Igatahes tuli meelde rida "the child in my soul won't die" ja see ka, et ma tahaks ka igavesti veits lapsemeelne olla (eks ma veel suht olen ka, aga äkki see kaob ära???).
Igatahes hea film, soovitan.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Apr 16, 2006 17:44:10 GMT 1
Ma ei tea. Mulle meeldivad paljud. Üks parimaid oli "Elu nagu maja"-mõnusad näitlejad ja selline eluline situatsioon. Soovitan igatahes!
|
|
|
Post by inxu on Sept 16, 2006 21:26:43 GMT 1
lisaksin siia veel mõned filmid omalt poolt, mida ma väga soovitaksin vaadata: trainspotting a clockwork orange donnie darko butterfly effect lionking jep-jep, lapsemeelsus missugune ice-age
|
|
|
Post by Jaana on Sept 18, 2006 17:11:24 GMT 1
Mulle meeldivad 1) Transpotting 2) Moulin Rouge 3) Kiss Kiss Bang Bang 4) Saw 5) A Life Less Ordinary 6) Down With Love Ma arvan, et neid on veel mis mulle meeldivad, aga need tulid esimesena meelde.
|
|
Ele
Uustulnuk.
|
Post by Ele on Dec 25, 2006 15:51:21 GMT 1
Love Actually, O Brother, Malev, Kevade, ice age, shrek, finding nemo, donnie darko, robin hood: mehed sukkpükstes. ja muidugi kõik filmid kus mängib Johnny Depp,jei
|
|
|
Post by boeng on Dec 26, 2006 9:32:03 GMT 1
nägin hiljuti filmi "a walk to remeber" (mitte sassi ajada selle sõja filmiga) ja no tõesti, super meeldis... soovitan teil vaadata küll.
|
|
|
Post by Doris on Dec 29, 2006 12:39:19 GMT 1
"Amelie" on KINDLASTI parim film mida ma näinud olen. Ja siis eile oli näiteks "American beauty" telekast, mis oli ka väga tore.
|
|
|
Post by liisi on Jan 4, 2007 14:43:01 GMT 1
lisaksin siia veel mõned filmid omalt poolt, mida ma väga soovitaksin vaadata: trainspotting a clockwork orange donnie darko butterfly effect lionking jep-jep, lapsemeelsus missugune ice-age jah, donnie darko oli väga hea.
|
|
|
Post by Riin on Jan 6, 2007 0:09:00 GMT 1
ma käisin 29ndal "Déja Vud" vaatamas ja kiidan väga. mulle täiega meeldis.
|
|
|
Post by Maris on Jan 7, 2007 20:01:43 GMT 1
Eile nägin filmi "Avastamas Eikunagimaad" ja see on nüüd kindlasti üks parimaid mida ma näinud olen.. Inglise aksent on nii tore ja selle filmi mõte.. Igatahes tuli meelde rida "the child in my soul won't die" ja see ka, et ma tahaks ka igavesti veits lapsemeelne olla (eks ma veel suht olen ka, aga äkki see kaob ära???). Igatahes hea film, soovitan. nõustun.
|
|
|
Post by eneli on Jan 11, 2007 19:51:52 GMT 1
Mulle meeldivad ja paaaljud filmid..näiteks.. Moulin Rouge, Sweet November, Life As A House, Jarhead, The Lake House, The Butterfly Effect 1, Noviembre, Nimed Marmortahvlil, Kiss Kiss Bang Bang, Trainspotting, A Life Less Ordinary, A Day After Tommorow, The Holiday, Pearl Harbor, A Lot Like Love, Dirty Dancing 2, Amelié, White Oleander... Muide. See Donnie Darko on film, mida ma juba mõnda aega olen näha tahtnud..videolaenutustes on äkki..?
|
|
|
Post by Doris on Jan 15, 2007 11:20:01 GMT 1
Mulle meeldivad ja paaaljud filmid..näiteks.. Moulin Rouge, Sweet November, Life As A House, Jarhead, The Lake House, The Butterfly Effect 1, Noviembre, Nimed Marmortahvlil, Kiss Kiss Bang Bang, Trainspotting, A Life Less Ordinary, A Day After Tommorow, The Holiday, Pearl Harbor, A Lot Like Love, Dirty Dancing 2, Amelié, White Oleander... Muide. See Donnie Darko on film, mida ma juba mõnda aega olen näha tahtnud..videolaenutustes on äkki..? Ootootoot, kas the butterfly effectit on mitu osa? Kus ma maganud olen?
|
|
|
Post by eneli on Jan 15, 2007 14:42:36 GMT 1
Kaks osa jah..aga see teine ei ole nii hea..nagu ikka.
|
|
|
Post by Kriss. on Feb 2, 2007 21:51:24 GMT 1
raice your voice
|
|