|
Post by boeng on Oct 15, 2006 12:48:28 GMT 1
mulle õudukad ei meeldi, sest need on minu meelest täiesti mõtetud.. ma võin mitmeid lugusid teile rääkida, kus ma ntx sõpradega kinos keset teiste arust rõvedat mõrva äkki valjult naerma purskan. või siis ühel löödi pea maha, läheb kaks hetke mööda ja ma äkki avastan "omg. tal löödi ju pea maha!" ühesõnaga, ma võin neid vaadata, aga ma ei leia neis endale midagi..
|
|
|
Post by Keitti on Oct 17, 2006 10:38:38 GMT 1
keegi mingi hullu head õudukat ei oska soovitada? just mingit uuemat ?
|
|
|
Post by inxu on Apr 15, 2007 20:41:54 GMT 1
avastasin just, et film, mida ma eile vaatasin peaks ka õudukate alla minema... Turistas oli siis filmiks. Üldiselt ta väga õudukas ei ole, mõned kohad on lihtsalt rõvedad ja neid ei tahaks vaadata aga no selline õudne sõna otseses mõttes ei ole. filmi treiler jättis igatahes parema mulje kui film oli. liiga häppi end oli vist...
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on Apr 16, 2007 17:01:57 GMT 1
heh, ma ei peale the ringi või mingi sellise vaatamist 3 kuud öösel vetsugi minna ;D need kollid on nii jubedad ja mu kujutlusvõime genereerib totrusi muidu õudukad on ägedad aga kõige paremini saab neist üle scary moviede vaatamisega, eriti hea oli siis kui ükskord tuli üks päev the ring ja siis scary movie 3, siis oli äge
|
|
|
Post by Jaana on Apr 16, 2007 20:33:45 GMT 1
Mulle ei meeldi sellised kollide ja tontidega õudukad. Psühholoogilised on lahedad. Need hirmutavad küll ikka pikaks ajaks ära
|
|
Elis
Kasutaja.
|
Post by Elis on Apr 17, 2007 16:52:35 GMT 1
aga minu meelest oli psühho udukas naljakas, see uus variant, see kui see mees seal selle ema kostüümis ringi laaberdas ja siis see ka kui ma passisin arvutis ja siis kui see tuli seda naist tapma siis tuli see nagu lõikav muusika aga see hääl oli naljakas
|
|
|
Post by Riin on Jul 20, 2007 11:02:34 GMT 1
28 päeva hiljem nt ei ole üldse õudne, kuigi peaks vist olema ;D etjah, seda väga ei soovita. mingi 2-3 ehmatavat kohta oli, aga.. üldiselt oli ka pigem rõve kui õudne.
|
|
Elis
Kasutaja.
|
Post by Elis on Aug 28, 2007 2:04:08 GMT 1
tegelt peaks mingi õudukaõhtu tegema, saaks naerukad vist ;D
|
|