|
Post by karol on Aug 14, 2006 17:53:23 GMT 1
Augusti justis siis kirjutatakse: NINJA LENNA JA SLIDE FIFTY KALLE ELAVAD KOOS? Meie terane lugeja märkas 7. augustil Kristiine Keskuse sisustuspoes JYSK Slide Fifty trummarit Kallet ja ninjade Lennat voodeid voodipesu ja muud ninni-nänni uurimas. Pärast suunduti loomapoodi, kus tutvuti viirpapagoidega. Kuna üldiselt on teada, et Kalle käib Lennaga, siis ilmselt on tõenäoline, et noored on lõpuks otsustanud kokku kolida ning teevad nüüd selleks usinalt ettevalmistusi. Kas plaanis on hankida korter või maja, on esialgu saladus. Seal on ka mõningad udused fotod, kust minusilm küll ühtegi Kallet ega Lennat ei tunnista. Ma ei pannud seda juttu siia, et arutada teiste inimeste eraelu üle , vaid, et arutleda selle üle, et miks keegi peaks tegema midagi sellist. Sörkima kaubanduskeskuses kellegil sabas ja tegema oma tuttuue vägeva klapitelefoniga kolm udust klõpsu kuidas avalikusele tuntud inimesed käivad poes või teevad muud inimloomupärast. On siis viissaada krooni (Just niipalju selle "vihje" eest saadi) nii suur raha, et rikkuda teiste inimeste rahu, vabaadust ja õigust elada inimesena. Või saab sellega uhkustada oma sõbrantside ees küüsi lakkides või Vanilla Ninja plaati kuulates. Ma võhemalt loodan, et see inimene, kessiganes ta ka ei ole, on endaga rahul. On rahul, et on nüüd pooletuhande krooni võrra rikkam. Palju õnne, südamest, siiralt !!
|
|
|
Post by Birgit on Aug 14, 2006 18:34:08 GMT 1
no ausalt selle jutu üle ma ainult naeran praegu need ajakirjad ja need anonüümsed isikud panevad ikka jumala puusse eelmine nädal oli just naistelehes, et lenna ja robi otsivad endale ühist elamist
|
|
|
Post by maria on Aug 14, 2006 19:09:13 GMT 1
see on nagu tõesti naeruväärne
|
|
|
Post by Kriss. on Aug 14, 2006 19:14:08 GMT 1
ma annaks Justile 7+ lausa.. ja 3 kiituskirja.. nagu kas nad juba neid rahule ei taha jätta?
|
|
|
Post by Krissu (: on Aug 15, 2006 8:35:37 GMT 1
haiglaseks muutub juba..
|
|
|
Post by inxu on Aug 15, 2006 10:12:36 GMT 1
kusjuures minu meelest on tegemist just slide'i nii öelda fännidega, kes siis need anonüümsed vihjajad on, sest olgem ausad, mitte kui kuradi keegi pmst ei tea kallet. võibolla nägu on tuttav aga nime ja nägu kokku viia küll enamus ei suuda. ja tõsiselt rõvedaks on see asi juba ammu kiskunud. algul oli naljakas lugeda neid artikleid aga nüüd ajab juba tõega vihale. reedel kolumbuses oleks vabalt võinud teha ütlemata hea kvaliteediga pilte poistest ja nende tüdrukutest aga no sorry, mingi rispekt peaks ka olema ja see raha nüüd küll seda asja väärt ei ole nii et hoidsime heaga oma kaamerad kotis. kas tõesti ei või enam koos oma sõbraga poes käia? meenub, et ma ise käisin ka alles paar päeva tagasi ühe oma meessoost sõbraga poes voodipesu ostmas kuna ta on meil väike võhik veel sellel alal ja palus mu abi. no ju me siis hakkame nüüd ka koos elama... super lihtsalt.
|
|
|
Post by Doris on Aug 15, 2006 10:26:00 GMT 1
Ohhjahh, ei viitsi enam vihastada ka nende justide ja õhtulehtede ja nuhkide peale.. Loodame, et nad said sellest artiklist õnnelikuks, ei oskagi midagi muud öelda. Samas, hej, ma lähen homme koos oma sõbrannaga poodi, me hakkame koos elama ja oleme lesbid, juhhuu. Where's the sense in that?
|
|
|
Post by Keitti on Aug 15, 2006 17:18:33 GMT 1
see asi ei vääri kommenteerimist.
|
|
|
Post by Jaana on Aug 15, 2006 19:35:39 GMT 1
kusjuures minu meelest on tegemist just slide'i nii öelda fännidega, kes siis need anonüümsed vihjajad on, sest olgem ausad, mitte kui kuradi keegi pmst ei tea kallet. võibolla nägu on tuttav aga nime ja nägu kokku viia küll enamus ei suuda. Kusjuures ma ise mõtlesin sama, et need on vist mingid nö fännid. Sest näiteks minu tutvusringkonnas teavad Slide-Fifty't väga vähesed ja kust nad veel peaksid Kallet teadma. Ja ma arvan, et paljudega on veel nii. Ainult fännid teavad neid nime- ja nägipidi. Tõsiselt haige värk ütleks selle kohta!
|
|
|
Post by pisike on Aug 15, 2006 19:41:07 GMT 1
see on juba vastikult haiglane :S
|
|
|
Post by Bubble on Aug 15, 2006 20:37:42 GMT 1
Just pangu üldse oma pood kinni, kui normaalseid asju kirjutada ei oska
|
|
|
Post by Mari-Liis on Aug 17, 2006 9:03:17 GMT 1
mina lugesin kusagilt, et ninja Lenna kolib Robiga kokku
|
|
|
Post by Bubble on Aug 17, 2006 22:59:00 GMT 1
mingis ajakirjas oli jah, mingi n. tähega xD
|
|
|
Post by Kriss. on Aug 18, 2006 9:16:51 GMT 1
naisteleht oli vist see..
|
|
Miki
Kasutaja.
|
Post by Miki on Aug 19, 2006 22:04:35 GMT 1
haha nagu ma sain jälle naerda ei tea miks naersin aga see tundub kuidagi naeruväärne vahepeal on lenna robiga,siis on lenna kallega,siis on piret kallega mida veel?!
|
|