|
Post by Bubble on Mar 31, 2006 21:34:04 GMT 1
Lembit on parim ;D Ok tegelt ma arvan,et hmmm....Henri vist ;D ei usu, et keegi Lembitut sealt kõige normimaks üldse peaks
|
|
|
Post by eneli on Apr 1, 2006 17:18:43 GMT 1
Lembit on naljakas Ja Guido mängib teda hästi minu meelest Aga jah..lemmik tegelane on Muska igatahes
|
|
|
Post by Doris on Apr 1, 2006 18:12:04 GMT 1
Lembit on naljakas. Kui väiklane ja egoistlik võib inimene olla noh.. Aga Kaisa meeldib mulle suht. Ja Karola on hästi armas . Koguaeg naeratab ja. Aga tegeltikult see sari hakkab alla käima minu arvates. Selles mõttes, et kui osa vahele jätad, ei ole nagu midagi kaduma läinud.. Vahel mu ema ei näe seda ja siis küsib, et mis oli ja justkui midagi erilist polnudki. Varem oli parem, kuidagi sisukam ja huvitavam.
|
|
|
Post by Mari-Liis on Apr 15, 2006 18:39:55 GMT 1
Alguseosad olid superhead, aga mida aeg edasi, seda nõmedamaks ja igavamaks läheb. Enam ei ole tahtmist vaadata seda ka eriti. Mulle meeldib Marina. Ta on armas. Räägib nii lahedalt oma vene aktsendiga ja moodustab selliseid täiesti ebaloogilisi lauseid
|
|
|
Post by sffanz on Apr 24, 2006 21:08:24 GMT 1
nagu getter ütleb "kodu keset küla" minumeelest igav,mõttetu, nõme ühesõnaga ei vaata!
|
|
|
Post by Krissu (: on Apr 25, 2006 8:41:43 GMT 1
täitsa meeldib. vaatan igapäev,kui jõuan. See oli hea: Sten: ''ei noh, tore küll, naabri Lemps tõmbab mulle täiega koti pähe, ja sina pead seda veel heaks mõtteks!'' ;D
|
|
|
Post by Mari-Liis on May 10, 2006 16:38:10 GMT 1
Mulle ka enam eriti ei meeldi. Osad tegelased ei meeldi ja ma olen nii kaua koolis, et kui ma koju jõuan pean õppima või arvutisse tulema Ja siis ei näe!!!
|
|