|
Post by Birgit on Apr 23, 2006 18:23:58 GMT 1
ühte osa olen siiamaani vaadanud ainult ja ma arvan, et ega ma seda rohkem ei vaata ka kuna väga mõttetu tundus...see saade ei kutsu ültse vaatama
|
|
|
Post by Krissu (: on May 2, 2006 11:54:20 GMT 1
on jah, selline igav .. seal pole suht midagi vaadata.
|
|
zard
Uustulnuk.
|
Post by zard on May 9, 2006 19:42:20 GMT 1
Seda on naljakas vaadata, kuidas üks räägib teise kohta, et "Issandjeesus küll, ta peaks võitma, ta oskab niiiii hästi näidelda, täitsa lõpp!!!!" Ja siis näitab, kuidas see "hea näitleja" näitleb- nagu mingi mehhiko seebikas ;D. Eks see ole nagu see Karaoke Äss'gi- kamp oma arvates "ilgelt andekaid", kes tegelikult väga midagi väärt pole. Ma usun, et tõepoolest pole seal professionaalsed näitlejad, aga kokkuvõttes on päris head. Arvestades seda, et nad valiti välja päris paljude soovijate seast, siis ei saa see lihtsalt võimalik olla, et nad mitte midagi väärt ei ole. Samuti tundub, et sa selle saatega absoluutselt kursis pole, sest kui oleksid seda natukene põhjalikumalt vaadanud, siis teaksid, et seal peabki näitlema nagu Mehhiko seriaalis. Alguses nad tõesti nii ei teinud, aga kuna Bollywoodi näitleja-karakter peab olema hoopis teine Eestis olevatest näitlejatest, siis võib tundudagi alguses võõrastav sellist asja näha..
|
|
|
Post by Keitti on May 9, 2006 19:47:42 GMT 1
igatahes saab laupäeval näha seda filmi.. või pühapäeval?
|
|