|
Post by Jaana on Apr 23, 2007 17:05:05 GMT 1
Taavi on mu lemmik. Ma hoian mõlemaid pöidlaid, et ta võidaks Taavi on tore
|
|
Elis
Kasutaja.
I need someone who shows me the world is ok
|
Post by Elis on May 25, 2007 18:16:19 GMT 1
KAS KEEGI PÜHAPÄEVAÕHTUL PÄRNUST TALLINNASSE SÕIDAB??? PEALE SUPERSTAARI LÕPPU JUST!!!
|
|
|
Post by Maris on Jun 1, 2007 12:39:10 GMT 1
Mulle meeldib väga Taavi isikupära. Ta kohe paistab silma. Ja Luisa hääl on väga hea, nagu eriline minu arust. Puhas ja väga mitmekülgne. Aga Birgit on minu arust väga tavaline ilus tüdruk, kes laulab hästi Loodan,et finaali jäävad Taavi ja Luisa. Siis oleksid minu soovid täidetud.
|
|
|
Post by Jaana on Jun 1, 2007 14:16:52 GMT 1
Minu arust on Luisa võlts, Birgit igav ja Taavi parim! ;D
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 10, 2007 23:02:11 GMT 1
Eesti superstaar on selgunud ja kui täiesti aus olla siis mina olen võitjaga rahul
|
|
|
Post by Riin on Jun 11, 2007 8:25:14 GMT 1
mina olen ka võitjaga rahul! muidugi kui ka luisa oleks võitnud, siis oleks ka okei olnud, sest.. nad on mõlemad head lauljad, aga birgit.. lihtsalt.. oli parim!
|
|
|
Post by madli on Jun 11, 2007 11:55:14 GMT 1
minu arust oli jacksoni "earth song" luisa esituses täiesti super. ma ei tea, minu jaoks pole üldse vahet, kes selle saate võitis, nad mõlemad on juba valmis lauljad
|
|
|
Post by Riin on Jun 11, 2007 12:43:20 GMT 1
luisal läks selles mõttes veidi kehvasti, et oli ju kuulda, et tal oli hääl ära. see oleks ju võib-olla veel tasavägisem olnud, kui luisal oleks häälega kõik korras olnud! aga jah, valmis lauljad on nad küll mõlemad! ja ma arvan, et ma isegi ostaks nende mõlemate plaadid
|
|
|
Post by inxu on Jun 11, 2007 17:02:32 GMT 1
jah, mõlemad olid head, samas seal oli teisigi väga häid lauljaid. mis Jacksoni Earth'i puudutab, siis jah, Luisa laulis seda hästi AGA tal jäi tugevalt võimsusest puudu. Poole looni mulle tundus, et kõik on super hästi ja siis ma hakkasin kuulama, et kuidagi ikkagi tiba nõrk on. Tal on hea hääl, aga see ei ole just selline väga võimas hääl ja ma arvan, et selle taha tal see võit ka jäi....
|
|
|
Post by Keitti on Jun 15, 2007 3:15:10 GMT 1
Täiesti rahul võitjaga !
|
|
Elis
Kasutaja.
|
Post by Elis on Jun 15, 2007 9:16:11 GMT 1
Aga tglt on nii, et päris superstaari näeme alles mõne aja pärast, sest arata on, et teised finalistid ja edasisaajad seal passima ja varbaid vahtima ei jää
|
|
|
Post by boeng on Jun 15, 2007 10:27:47 GMT 1
Aga tglt on nii, et päris superstaari näeme alles mõne aja pärast, sest arata on, et teised finalistid ja edasisaajad seal passima ja varbaid vahtima ei jää ma arvan, et päris superstaari nägime me juba eelvoorudest alates. vähemalt ühte nendest
|
|
Elis
Kasutaja.
|
Post by Elis on Jun 15, 2007 10:45:22 GMT 1
Aga tglt on nii, et päris superstaari näeme alles mõne aja pärast, sest arata on, et teised finalistid ja edasisaajad seal passima ja varbaid vahtima ei jää ma arvan, et päris superstaari nägime me juba eelvoorudest alates. vähemalt ühte nendest Jaa
|
|
|
Post by Kriss. on Jun 15, 2007 21:33:33 GMT 1
Ma kuulan siin Birgiti - Impossible dream'i juba pool päeva, ta mõjub mulle samamoodi nagu Rein Rannapile
|
|