|
Post by MeriLiis on Feb 8, 2006 21:10:30 GMT 1
A.P.F.C. ajudeta poiste fanclub teeme nii et see on kohustuslik!! ;D
|
|
|
Post by boeng on Feb 8, 2006 21:12:45 GMT 1
aga see nende lollus on kohutavalt nakkav. ;D edit: meriliis . see on vauu pikk post ma pole peale fici postituste tükk aega niisugust posti näinud. vägev. see lollus on jubedalt nakkav, sellest ajast kui ma flysid ja bustedit kuulan tuleb mult endalt ka selline tekst välja, et vahest hakkan ise ka naerma. paljud ei võta mind tõsiseltki enam. ega ma siin ka vist väga tarka juttu ei aja.. jah merka, ma jooksen sind ravima
|
|
|
Post by Maris on Feb 8, 2006 21:20:16 GMT 1
ongi. mingi jube lambikas tekst tuleb suust välja. ja siis naerukrambid kohe järel. ;D
|
|
|
Post by boeng on Feb 8, 2006 21:23:39 GMT 1
täna ma loopisin sööklas leiba ja siis tekkis mul mingi hetk "oumaigaad leib lendab" ja hull naer. see ei olegi vb nii naljakas, aga esimene asi mis meelde tuli ..ja keemias. õpetajale "issand, mis sa üritad mingi õpetaja olla vä"
|
|
|
Post by |Minni. on Feb 8, 2006 21:24:39 GMT 1
täna ma loopisin sööklas leiba ja siis tekkis mul mingi hetk "oumaigaad leib lendab" ja hull naer. see ei olegi vb nii naljakas, aga esimene asi mis meelde tuli ..ja keemias. õpetajale "issand, mis sa üritad mingi õpetaja olla vä" haha ;D me sugulasega tegime kunagi nalja, et "appi, vanaisa vaatab telekat" ise olime sel hetkel naerukrampides
|
|
|
Post by boeng on Feb 8, 2006 21:28:42 GMT 1
*mu 300-s post* ma sain eelmine esmaspäev bussis naerukad, sest me madliga kumbki ei teadnud mida teeb söetablet. meie dialoog umbes -ma tean, et söetablet teeb keele mustaks -ja maitseb ka vastikult -mhmh. aga miks seda üldse vaja on -mai tia, ma pole ammu söönud -kuule jah, peaks proovima, siis saab teada mis see teeb ka -mhmh. ja saame mustad rocki keeled ka jne ;D
|
|
|
Post by Maris on Feb 8, 2006 21:28:46 GMT 1
täna ma loopisin sööklas leiba ja siis tekkis mul mingi hetk "oumaigaad leib lendab" ja hull naer. see ei olegi vb nii naljakas, aga esimene asi mis meelde tuli ..ja keemias. õpetajale "issand, mis sa üritad mingi õpetaja olla vä" irww. mul kukkus ükspäev leib maha ja siis korrapidaja õpetaja ütles et mis sa pillud leiba. mul oli selline "misasjaa?" naerukrambid. ma olen loolll, ja seda tõestab see kaa et ma naersin täna keemias koguaeg sellepeale, et mai saanud misagi aru. ;D edit. mai saa enda tekstist midagi aru ;D
|
|
|
Post by |Minni. on Feb 8, 2006 21:31:06 GMT 1
täna ma loopisin sööklas leiba ja siis tekkis mul mingi hetk "oumaigaad leib lendab" ja hull naer. see ei olegi vb nii naljakas, aga esimene asi mis meelde tuli ..ja keemias. õpetajale "issand, mis sa üritad mingi õpetaja olla vä" irww. mul kukkus ükspäev leib maha ja siis korrapidaja õpetaja ütles et mis sa pillud leiba. mul oli selline "misasjaa?" naerukrambid. ma olen loolll, ja seda tõestab see kaa et ma naersin täna keemias koguaeg sellepeale, et mai saanud misagi aru. ;D edit. mai saa enda tekstist midagi aru ;D irw ;D ma rääkisin pinkale oma unenäost ja õps tuli klassi.. ma vaatan pinkale tunni ajal otsa ja me mõlemad hakkame jumala lambist naerma ;D
|
|
|
Post by Maris on Feb 8, 2006 21:33:16 GMT 1
irww. mul kukkus ükspäev leib maha ja siis korrapidaja õpetaja ütles et mis sa pillud leiba. mul oli selline "misasjaa?" naerukrambid. ma olen loolll, ja seda tõestab see kaa et ma naersin täna keemias koguaeg sellepeale, et mai saanud misagi aru. ;D edit. mai saa enda tekstist midagi aru ;D irw ;D ma rääkisin pinkale oma unenäost ja õps tuli klassi.. ma vaatan pinkale tunni ajal otsa ja me mõlemad hakkame jumala lambist naerma ;D mul on kaa nii ;D mul pinka hoiab kellegi pinalit käes ja ma vaatan talle sellise näoga otsa "oot, mida sa teed nüüd" ja siis mõlemal naerukad ;D
|
|
|
Post by |Minni. on Feb 8, 2006 21:34:32 GMT 1
see on nii koom ;D eriti siis, kui teised ei saa aru,mis toimub ;D
|
|
|
Post by Maris on Feb 8, 2006 21:37:08 GMT 1
ongi.
ükskord ajaloo tunni ajal saadeti mingi meie esimese klassi klassipilt ringile ja siis sinna olid vuntsid joonistatud ja siis me julmalt naersime neid. ma mingi jumalast nutsin juba. ja siis õpa ütles, et tüdrukud rahunege. pinka suutis maha rahuneda, aga mina mitte niiet mind saadeti vetsu. tegelt ma ise küsisin, sest mul läks ripsmetušš laiali. ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 9, 2006 13:43:47 GMT 1
aga see nende lollus on kohutavalt nakkav. ;D edit: meriliis . see on vauu pikk post ma pole peale fici postituste tükk aega niisugust posti näinud. vägev. no eq ma ise ka ei tea kuda ma viitsisin..
|
|
Kätu. . .
Uustulnuk.
Tehke keegi Kallervost avatar ;D
|
Post by Kätu. . . on Feb 9, 2006 21:02:08 GMT 1
Kalle on jah selline killumees aga see ta nagu omapäraseks teebki.
|
|
|
Post by tuuli on Feb 10, 2006 16:20:25 GMT 1
A.P.F.C. ajudeta poiste fanclub irw : siit see siis alguse saigi ;D
|
|
|
Post by |Minni. on Feb 11, 2006 20:15:21 GMT 1
A.P.F.C. ajudeta poiste fanclub irw : siit see siis alguse saigi ;D mhm.. täpselt siit samast ;D
|
|