|
Post by MeriLiis on Feb 18, 2006 23:17:28 GMT 1
mina vaatan! ma vaatan pildi allkirja ja sis nii edasi nojah tore et mul ka fänne on tglt ma avaldan sulle nüüd saladuse: ma su KÕIGE SUUREM fänn!!
|
|
|
Post by Triinu on Feb 19, 2006 0:53:46 GMT 1
nojah tore et mul ka fänne on tglt ma avaldan sulle nüüd saladuse: ma su KÕIGE SUUREM fänn!! seda ma arvasin kui mind näed kuskil võid vabalt autogrammi küsida, annan kindlalt ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 19, 2006 2:08:46 GMT 1
tglt ma avaldan sulle nüüd saladuse: ma su KÕIGE SUUREM fänn!! seda ma arvasin kui mind näed kuskil võid vabalt autogrammi küsida, annan kindlalt ;D ajee!!
|
|
|
Post by pinkpuppy on Feb 19, 2006 22:10:54 GMT 1
ma arvan et kui me ikkagi prisma parklas oleks ristinud siis me oleks igast mendi saadetesse ka saanud aga mul jookseb selle sugulussüsteemi kohapealt juba juhe kokku ma nimelt ei saa aru enam kes mulle kuidas sugulane on et okei, katre ja kats on mu õed onju ja tartu laura on mu tütar aga nagu hu te hek aar juu? ka minu lapsed või? palju mul neid on? maarja kutsus mind ka neljapäeva õhtul emmeks ju ma ei tea.. tartu laura väidab et mina ja Krissu oleme ka ta õed igastahes... XD mina ei tea kust see kõik tuld on...
|
|
|
Post by inxu on Feb 20, 2006 14:12:15 GMT 1
ühesõnaga mul on neid lapsi ikka küll ja veel peaks kunagi tegema kuulutuse, et kõik inxu lapsed saavad kokku seal ja seal sellel ajal tegelt on see ikka mõnnalt naljakas küll
|
|
|
Post by gchristina on Feb 20, 2006 18:43:42 GMT 1
Whheeeee... Biig häppi fämili eksole Nii nunnu... Aga kes see meie issi pidigi olema... XD Laura... Tartu Laura... Mainis kunagi midagi XD
|
|
|
Post by pinkpuppy on Feb 20, 2006 19:48:36 GMT 1
jah.. ahöm... nagu et.. Inxul on ju nii palju mehi et pole ime kui megapalju lapsi ka on... ei mäletagi enam kõiki ja kes kellega oli eksole.. aga me näeme oma issit varsti ju..
|
|
|
Post by inxu on Feb 20, 2006 20:26:26 GMT 1
teie issi... hmm, mingi teooria kohaselt pidi selleks Mikk olema aga ma arvan, et näiteks Robi sobiks veel paremini ja no mida-mida, eksole. aga ma käingi kõigiga! Kallega käin, Sandriga käin, Muuduga käin, Tomiga käin, Robiga käin, Henriga käin muide kah ja siis veel Mummu ja Plönnuga ja Tomtðikuga kah
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 20, 2006 20:37:26 GMT 1
ougaad ;D
|
|
|
Post by pinkpuppy on Feb 20, 2006 20:51:49 GMT 1
oioioi.. eriline meestelist sul! aga tõsiselt.. mis emme sa oled kui sa siegi ei tea kes me issi on??? nüüdsest siis Robi või? ma ei tea, ma lähen igaks juhuks analüüsi tegema varsti!
|
|
|
Post by inxu on Feb 20, 2006 20:56:54 GMT 1
nüüdsest Robi otsustatud ma olen lihtsalt liiga ametis teie kasvatamisega kogu aeg et ei jõua seda issit jälgida ja selle listi kohta Mummu ütles, et lihtsam on loetleda neid kellega ma ei käi peale seda kui K.K. (ehk mõistad-tead keda mõtlen) selle käimise teooriaga välja tuli.
|
|
|
Post by pinkpuppy on Feb 20, 2006 21:10:55 GMT 1
ajeee, nüüd ma lähen kuulutan kõigile Robi hulludele et sorri, aga Robi on õnnelikult issi juba jah tubli emme, kuidas sa meid siis kasvatanud oled? õpetad kuidas laividel esiritta trügida eksole? mul on kodune kasvatus missugune! jep, juba tean kellest jutt käib
|
|
|
Post by inxu on Feb 20, 2006 21:16:03 GMT 1
ajeah täitsa kurb eksole et ma kõik poisid näed endale võtan eksole aga no sorrri, mina ei ole midagi teinud, nad ise tulevad jap, see on põhiline, esirida ja selline värk. ja rokkida on ka ülimalt oluline. vat kui hea et sa emmest ilusti aru saad
|
|
|
Post by pinkpuppy on Feb 20, 2006 22:55:03 GMT 1
no kõiki sa nüüd küll endale ei saa kõiki maailma mehi sul nüüd küll vaja pole, paarist ma hoian küll ikka väga tugevasti küüntega kinni meil on emmega vägahea teineteise mõistmine, me lause musterperekond siis ju!
|
|
|
Post by inxu on Feb 21, 2006 7:14:26 GMT 1
ja-ja, me oleme täiega musterperekond tegelt ma kõiki ei tahagi aga need kes mul juba on neid ma ära küll ei anna.
|
|