|
Post by Keitti on Feb 19, 2006 0:17:51 GMT 1
|
|
|
Post by inxu on Feb 19, 2006 0:34:50 GMT 1
haha! olen seal kunagi käinud aga ma ei mäleta kelle moodi ma siis olin aga enne kui ma kellegagi sarnanema hakkasin tuli läbi proovida ikka hea mitu pilti igatahes siis selle ühe pildi järgi olen kelly clarksoni ja siis veel hea hunniku tundmatute tüüpide moodi. ja tuli ka kristen dunst kellega me vist eriti mingis mõttes sarnaneme sest siis kui ma kunagi ammu ka sellel lehel kakerdasin oli tema ka üks kelle moodi ma olin
|
|
|
Post by Keitti on Feb 19, 2006 0:37:24 GMT 1
irw ;D mina olin Edie Murphy moodi ;D aga siis veel elisha Cuthbert,Sandra Bullock .. ah ja Madonna ka! gaad ma rohkem ei mäleta
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 19, 2006 2:20:55 GMT 1
irw ;D mina olin Edie Murphy moodi ;D aga siis veel elisha Cuthbert,Sandra Bullock .. ah ja Madonna ka! gaad ma rohkem ei mäleta kahesõnaga väga paljude
|
|
|
Post by Keitti on Feb 19, 2006 11:32:21 GMT 1
No sa paned ühe pildi , oled vähemalt 7 inimese moodi . ma tegin mitme pildiga
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 19, 2006 12:12:30 GMT 1
No sa paned ühe pildi , oled vähemalt 7 inimese moodi . ma tegin mitme pildiga em.. okei
|
|
|
Post by Keitti on Feb 19, 2006 16:36:03 GMT 1
Okei Ma vaatasin siis kelle moodi slide on . Kalle:* Christina Ricci * Annette Bening * Harry Belafonte ?? ;D * Kim Basinger * Ernst Rohm (mingi sõdur ;D) * George Harrison * Micheal Moore ? * Robert Redford ? * Benicio Del Toro * Eddie MURPHY!! wuhuu ' Ühe teise pildi järgi: * Lenny Kravitz (: * Oprah WinFrey ;D * Tommy Lee Jones Sander* George Bernard Shaw ? * Timothy Leary * Russell Crowe * DAVID BECKHAM ;D iirw * Rachel Hunter * Melanie C (spice girls ) * Herbert Marcuse .. ?? * Micheal Douglas * Heinz Fischer ? * Antoni Gaudi Ühe teise pildi järgi * Britney Spears =D WHAT?? * Dominic Monaghan (LOST:D) * Chad Micheal Murray (LLL) * Juan Pablo Montoya * Ewan McGregor Martin* Kate Bush * Walter Mondale ? * Lukas Moodysson * Milton Friedman * CHESTER BENNINGTON (linkin parkist(L)) * Patsy Cline * Bjorn Borg * Juan Pablo Montoya (sama mis sanderil) Muidugi oleneb see pildist XD
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 19, 2006 20:51:38 GMT 1
Zann ja pritni spiirs??!!!?!?!?!? kle mul on nyyd sinu pärast naerkuad!!!!!
|
|
|
Post by Keitti on Feb 19, 2006 21:38:18 GMT 1
Anna andeks mulle ja mu minale (:
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 20, 2006 12:53:11 GMT 1
ma panin sinna enda kasuisa pildi ;D ja välja tulid need: Mark Hamill Owen Wilson Patrick Swayze Matt Dillon Brendan Fraser Anthony Hopkins Steven Seagal Art Garfunkel Sugar Ray Robinson Bill Paxton
ja sis panin veel mingi teise pildi ka: Ravi Shankar Benjamin McKenzie Celia Cruz Marilyn Manson [wow!!] Viggo Mortensen Anthony Kiedis Mark Hamill Yngwie J.Malmsteen Owen Wilson Kevin Costner
emmega ka: Teri Hatcher Julianne Moor Julia Roberts Catherine Deneuve Shiri Appleby Priscilla Presley Courteney Cox Rose McGowan Bebe Neuwirth Maggie Cheung
ja sis mingi teise pildiga ka ;D Madhuri Dixit Katarina Kaif [hea nimi tädil ;D] Celine Dion Kate Winslet Bipasha Basu Courteney Cox Teri Hatcher Ursula Andress
|
|
|
Post by MadCat on Mar 1, 2006 19:11:51 GMT 1
Ma lugesin seda asja ja siis tegin endast yhe pildi...proovisin ja tulemus siis selline...ma näen välja naq: 1) Chad Michael Murray (67%) 2) Guillermo Coria (61%) (tennisist vist) 3) Fabio Cannavaro (60%) 4) Billy Joe Armstrong (57%) (see vist see Green Day solist ) 5) Orson Welles (54%) (päris teangi kes ta on ) 6) Sharon Stone (53%) (omfg XD aga noorena oli ta seal pildil) 7) Heath Ledger (53%) 8) Romy Schneider (52%) (veel yks naine , ei tea kes on) 9)Adam Ant (50%) (sama tekst va ta on mees) 10) Andrei Shevchenko (50%) (jalgpallur
|
|
|
Post by inxu on Mar 1, 2006 19:41:38 GMT 1
5) Orson Welles (54%) (päris teangi kes ta on ) see siga seal Garfieldi multikas oli minu meelest Orson ;D sorri, lihtsalt mul tuli see praegu meelde
|
|
|
Post by MadCat on Mar 1, 2006 19:53:03 GMT 1
5) Orson Welles (54%) (päris teangi kes ta on ) see siga seal Garfieldi multikas oli minu meelest Orson ;D sorri, lihtsalt mul tuli see praegu meelde w00t...ma saan aru kuhu sa sihid...irw...ega mul tuli kaa see notsu meelde kui ma teda siia trykkisin ;D
|
|
|
Post by inxu on Mar 1, 2006 19:57:06 GMT 1
no offense ausalt aga ma vähemalt siis ei olnud ainuke kellele Orson-siga meelde tuli
|
|
|
Post by Maris on Mar 1, 2006 20:15:35 GMT 1
võibolla mul ei tööta see, aga ma pole kellegiga sarnane ;D
|
|