Post by idrafawerna on Feb 18, 2022 5:24:39 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Love Balls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Love Balls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ włącz status vip ▞▞▞
▞▞▞ Love Balls 2022 version ▞▞▞
Dać ci i niech se wyłancza te reklamy ps.nie polecam gra bes sensu
fhuj reklama
To było trochę zabawne, ale zawierało zbyt wiele reklam i ciągle odłączało mnie od poziomu, na którym grałem.
Pobierz grę I Love Hue Too na Androida. ... Rejestracja I Love Hue Too лаконично и эстетично, а погружаться в ... Gatunek, Łamigłówki.
To fajna gra. Proste, ale strategiczne. ALE...reklamy! Ukończyłem wszystkie poziomy i od jakiegoś czasu czekam na nowe poziomy. Bardzo rozczarowujący.
Wszystko w porządku, ale sporo dodaje, z których połowa jest nie do pominięcia. Nawet jeśli po prostu ponownie uruchomisz poziom, gdy zepsujesz, pojawi się dodatek.
Xxxxxxxxxxxxxdddddddddddddddddddddddd
Dodajssss!!!!!
Love Balls Головоломки jldu
Nie oswoiłem się od 5 minut i byłem gotowy do obejrzenia 6 lub 7 reklam. Ale jest to fajna gra, ale reklamy są trochę irytujące...
wczoraj upodobanie łatwo przeszłam 167 poziomów.... A dzisiaj tak się zacina że zamiast kresek stawia kropki.... Nie polecam
Świetna gra.... Zwykle w tego typu grach ołówek/długopis nie jest płynny, ale nie w tej... Ołówek jest bardzo stabilny i płynny... A reklam jest bardzo mało... To dobra gra ....
Fajna gra, ale jakoś pobrała na mój telefon setki zdjęć z każdego poziomu gry. Zdarzyło się to kilka razy i miałem tego dość.
Super gra na logiczne myślenie
Fajna ta gra
dałam bym 2 ale za dużo reklam
Gra polega na oglądaniu reklam po każdym poziomie minimalnym 3 reklamy oceniam na 2 gwiazdki
Fajna, ale ten napis na dole nie może dać przejść poziomu bądź poziom -u jak kto woli, poza tym w porządku, lecz jest bardzo dużo reklam
Nawet z „wskazówką” wymaga od ciebie precyzyjnej, stabilnej ręki z prawie zerowym miejscem na błędy. Nawet jeśli masz to dokładnie tak, jak "podpowiedź", nadal zależy to od szczęścia na niektórych poziomach. Głupia gra, która jest bardziej frustrującym bałaganem między reklamami. Nienawidziłam tego i usunę to.
Gra Red Ball Christmas Love
być super gra
Ta gra jest okropna z powodu reklam! Reklama po pokonaniu poziomu, jeśli spróbujesz ponownie i jeśli chcesz zdobyć monety po swoim poziomie itp. Ta gra jest świetna, ale jej reklamy są dosłownie całą grą! Jeśli to naprawisz, mogę ją odzyskać, ale do tego czasu ta gra jest okropna 😠😠😠
Dobra gra logiczna, ale stała się nie do zagrania (w każdym razie dla mnie) przez zbyt wiele reklam. Są stałe i będziesz spędzać więcej czasu na oglądaniu reklam niż na graniu (naprawdę).
Jest spoko ale trochę się ładuje 👍ale apka fajna(polecam👌)
Ta gra jest fajna ale wkurzają reklamy co chwilę reklama reklama. Nie da się nawet kursować bez akcji bo jest reklama. Wiem, że na tym zarabiacie ale bez przesady!!!
Do fajnych
Pobierz Love Balls - Najnowszą Wersję 1.6.2 Na Androida Od Lion Studios - Rysować linie i uderzać piłki! ... Wymaga Systemu Android : Android 4.4+.
Ta gra jest tak oświetlona, że podoba mi się, ponieważ kiedy jesteś w samochodzie, możesz grać i jest fajnie, że nigdy się nie nudzisz
Fantastyczne
Love Balls Puzles qces
Gra jest tym, czego można się spodziewać po tego typu grach logicznych. Mam grę od 20 minut i usunę ją, ponieważ połowę czasu spędzałem na zmuszaniu do oglądania reklam. Nie spodziewam się, że w darmowej grze nie będzie żadnych reklam, ale ta gra wydaje się być przeznaczona wyłącznie do generowania przychodów z reklam.
White Mountain Jigsaw Puzzle, 1,000 Piece I Love Golf. Fabrycznie nowy ... Impossipuzzle Double-sided 550 pc Jigsaw Puzzle Golf Balls Tees 2 in 1 Sealed.
Frustrująca liczba reklam, które pojawiają się przy każdej kolejnej „powtórce”, zamiast tuż przed i/lub po każdym poziomie, sprawia, że niezwykle trudno jest eksperymentować i cieszyć się łamigłówkami… a szkoda, ponieważ sama gra jest dość zabawa. Potraktujcie to jako mój list z rezygnacją.
Bus Simulator : Ultimate Симулационни rlbr
Nie wiem po prostu nigdy mi sie nie udaje
2 gwiazdki za reklamy
Miałem to na moim starym tablecie, zanim się zepsuł, to dobry pomysł na grę! Używam go głównie, gdy jestem zestresowany lub w innych sytuacjach. Zdobądź to lub nie : to zdobądź! rzadko mi to mówi! w skali 19 lub 2 dobrego pomysłu: 16 też dość rzadko, jak mi się wydaje. Pobierz tę grę! 🎮 Ale jeśli nienawidzisz długiego czekania, nie pobieraj, pobieranie trwa długo.
Ta gra jest spoko ale o chodzisz zrobić zrobić, żeby pobierać nawet tu się kochać XD
Po pierwsze, zamierzam kupić funkcję braku reklam. Biorąc to pod uwagę, oceniam to przy założeniu, że nie powinienem tego robić, aby uzyskać przyzwoite doświadczenie. Rozgrywka jest dobra, fajna koncepcja, ale przy częstotliwości reklam (po każdych dwóch próbach, które z natury są krótkie) można spędzić więcej czasu na oglądaniu reklam niż na graniu (i nie przesadzam, jak robi to wiele recenzji). Reklamy są dobre dla darmowych gier, zdecydowanie zbyt wiele recenzji na nie narzeka, ale w tym przypadku są przesadne.
Fajna gierka podoba mi się, czoklet i nagrywają jeszczeją dzięki mistrzom mistrzów piękno tej gry.
KOCHAM Cie
Love Balls Quebra-cabeça agy
Fajne
fajna gra lecz się zaćina i nie da się grać !😣
Kulki sie gwałcom
To fajna gra, ale zamiast przejść do reklamy lub filmu, wszystko zaczyna się od nowa i trwa to wieczność, napraw to, a dam ci 5 gwiazdek i zmienię to, co tutaj jest napisane, ponieważ uwielbiam tę grę
do sie nigdy nie włancza przesiedziałam godzine i nic
gra jest fajna, ale nie mogę w nią grać, bo po każdym poziomie jest 30 sekundowa reklama.. denerwuje