|
Post by |Minni. on May 5, 2006 13:45:25 GMT 1
jahm. seda küll ;D
|
|
|
Post by Keitti on May 5, 2006 13:50:55 GMT 1
ma ei sündinu paides jess selle eest.
|
|
|
Post by inxu on May 5, 2006 16:13:07 GMT 1
nonii olen infoga tagasi kirjutan pikalt ja laialt ja kui ikka ei saanud aru siis küsige majutusmajutamine toimub Paide Noortemaja ruumides. igaüks peab ise kaasa vedima magamiskoti ja madratsi (saame küll mõned madratsid ise ka välja panna aga eks oma ole ikka mugavam). NB! kohtade arv on piiratud, mis tähendab et kes ees see mees! aga oma koha kinnitad alles siis kui oled ära maksnud ööbimistasu, milleks on 20.- selle eest saab hommikul tassikese teed või kohvi ja mõned võileivad ehk siis pisike hommikusöök. täpsem info tulebki siis hiljem meili peale majutuse kohta listmõtleme kõigi peale, kes tulevad mujalt ja kellel ei pruugi olla võimalust leida flaierit. selleks teeme listi kõigist soovijatest ja nemadki saavad üritusele flaieri hinnaga, milleks on 35.- paide omadel soovitan siiski jääda ootama flaiereid sest nii on sissepääs lihtsalt kiirem. muidu kulub kaua aega listist nimede otsimisele. nii listi kui ka majutusse registreerimiseks palume võtta ühendust meili teel algabsuvi@gmail.com ja sealt vastame täpsema infoga kuidas tuleb edasi toimida. kindlasti kehtib 35.- hind ka street-teami omadele aga kuna listid annavad ära ka teised bändid siis tuleb siiski eraldi registreeruda, sest muidu läheb piletimüügis väga kaua aega. bändidbändid on nüüd pea kõik oma kindla jah sõna öelnud, mõtleb veel ansambel Rä aga nad on ka oma põhimõttelise jah sõna öelnud. umbes paar päeva enne üritust peaksime avalikustama ka bändide esinemisjärjekorra aga võime soojalt soovitada kõiki bände, sest tegemist on päris hea line-up'iga. ja ikka ja endiselt - rohkem inffi www.zone.ee/algabsuvi (aga ma veel ei ole jõudnud uut infot sinna üles lükata nii et nõka kannatust)
|
|
|
Post by Keitti on May 5, 2006 16:17:35 GMT 1
tänan.
|
|
|
Post by |Minni. on May 5, 2006 16:27:13 GMT 1
tänks inxu, aga kas sa tead, mis kell see üritus lõpeb?
|
|
|
Post by Keitti on May 5, 2006 16:28:42 GMT 1
arvatavasti päris 12-ni või nii ?
|
|
|
Post by inxu on May 5, 2006 16:29:26 GMT 1
orienteeruv lõpp kella aeg on 00.45 aga kahtlustame juba praegu, et see läheb ajaliselt üle, eriti veel kui bändid teevad lisalugusid. aga anname omalt poolt parima, et graafikus püsida
|
|
|
Post by |Minni. on May 5, 2006 16:30:12 GMT 1
oioi ;D
|
|
|
Post by inxu on May 5, 2006 16:31:03 GMT 1
ajagraafik on iga külje pealt vaadates tihe nii et eks paistab kuidas läheb
|
|
|
Post by Keitti on May 5, 2006 16:34:10 GMT 1
see võiks ikka graafikust üle minna xD
|
|
|
Post by Kriss. on May 5, 2006 16:38:48 GMT 1
jehuu see et mida ma sinna kirjutan et soovin end regada w?
|
|
|
Post by inxu on May 5, 2006 16:43:56 GMT 1
jap, nii kirjutagegi eks ma siis vastan pikemalt ja nii
|
|
|
Post by Kriss. on May 5, 2006 16:56:54 GMT 1
aga mu sõbranna (foorumis plaaster) tahab ka aga tal on praegu nett ära ja pole aimugi millal ta tagasi tuleb et kas ma kirjutan sulle uuesti? nagu tema poolt.
|
|
|
Post by inxu on May 5, 2006 16:59:50 GMT 1
saada mulle siis mõlema inimese ees- ja perekonnanimi
|
|
|
Post by Kriss. on May 5, 2006 17:00:29 GMT 1
ok.. ma saadan uue kirja
|
|