|
Post by muah on May 5, 2006 17:08:00 GMT 1
aga, kas ma pean siis selle madratsi ja magamiskotiga seal ringi chillima v? ... selles suhtes, et kas me lähme ennem noortemajast läbi, või midagi?
|
|
|
Post by inxu on May 5, 2006 17:12:25 GMT 1
saab asjad enne ikka ära panna ja noortemaja asub täpselt vallimäe külje peal nii et on lühike maa minna kah, peasissepääsu ja noorteka ukse vahe on ca 100m mäest üles
|
|
|
Post by Kriss. on May 5, 2006 17:12:41 GMT 1
jah.. mul tekkis sama küsaa?
|
|
|
Post by Riin on May 5, 2006 17:13:07 GMT 1
nonii olen infoga tagasi kirjutan pikalt ja laialt ja kui ikka ei saanud aru siis küsige majutusmajutamine toimub Paide Noortemaja ruumides. igaüks peab ise kaasa vedima magamiskoti ja madratsi (saame küll mõned madratsid ise ka välja panna aga eks oma ole ikka mugavam). NB! kohtade arv on piiratud, mis tähendab et kes ees see mees! aga oma koha kinnitad alles siis kui oled ära maksnud ööbimistasu, milleks on 20.- selle eest saab hommikul tassikese teed või kohvi ja mõned võileivad ehk siis pisike hommikusöök. täpsem info tulebki siis hiljem meili peale majutuse kohta listmõtleme kõigi peale, kes tulevad mujalt ja kellel ei pruugi olla võimalust leida flaierit. selleks teeme listi kõigist soovijatest ja nemadki saavad üritusele flaieri hinnaga, milleks on 35.- paide omadel soovitan siiski jääda ootama flaiereid sest nii on sissepääs lihtsalt kiirem. muidu kulub kaua aega listist nimede otsimisele. nii listi kui ka majutusse registreerimiseks palume võtta ühendust meili teel algabsuvi@gmail.com ja sealt vastame täpsema infoga kuidas tuleb edasi toimida. kindlasti kehtib 35.- hind ka street-teami omadele aga kuna listid annavad ära ka teised bändid siis tuleb siiski eraldi registreeruda, sest muidu läheb piletimüügis väga kaua aega. Mulle meeldib see, kuidas sina üritust organiseerid. See, et sa mõtled ka inimestele, kes tulevad väljastpoolt Paidet ja kellel ööbimiskohta pole ja värki. See on armas (ja professionaalsem kui mõndade suurte ürituste korraldajad )
|
|
|
Post by inxu on May 5, 2006 17:18:18 GMT 1
ma tänan! seda on tore kuulda. ja kindlasti ei ole see mitte ainult minu teene vaid kogu tiimi teene. aga jah, eks meil ole see, et üksteise ideedega tullakse kaasa. ja noh kui nüüd minu väikesest südamesoovist rääkida, siis tahaks sellest üritusest kunagi ikka kahepäevase festari laadse asja välja kujundada aga see on veel tulevikumuusika
|
|
|
Post by muah on May 5, 2006 17:24:14 GMT 1
Aga kas mingit numbrit, või midagi ei saaks, et nagu kui peaks kuskil paide peal ära eksima, kuigi nagu ma olen aru saanud, pidi vallimäe mingi torni näha suht kaugele, et millegi järgi orienteerud. Kui vara on siis üldse mõtet kohael ronida, et kuna sinna neid asju saab ära hakta panema?
|
|
|
Post by Birgit on May 5, 2006 17:48:20 GMT 1
ma täna siis alustan läbirääkimisi vanematega (eelkõige emspiga) 2 juuni asjus
|
|
|
Post by muah on May 5, 2006 17:51:10 GMT 1
Miks te nii vara hakkata rääkima, mis suhtes te räägite või nii... ma ütlen, nädala alguses, et kuule ma see reede lähens sinna ja sinna, kuskil laupäeval siis laekun ja nii... ja umebs endal süütukese nägu peas, kas ma ei rääkinud teile!
|
|
|
Post by Kriss. on May 5, 2006 17:56:22 GMT 1
ma ütlen emale täna õhtul.. raudselt nõustub sest ta ei viitsi enam mu möla kuulata.. ja siis meenutan u nädal enne 2 juunit
|
|
|
Post by Riin on May 5, 2006 17:56:36 GMT 1
mul ema juba teab, et 2. juuni mind tallinnas pole ;D
|
|
|
Post by muah on May 5, 2006 17:59:52 GMT 1
Ma nagu mainin, et kuule 2. juuni ma olen paides ja võib-olla ka pool 3. juunit ja siis mingi mai lõpus ütle, et kuule ma siis reedel lähen Slaidile, siis on jajah ;D ...
Aga, kuidas selle konserdi eelse kokku saamisega jääb. Kes pooldaksid seda ja kes kohale ka viitsik roomata?
|
|
|
Post by Riin on May 5, 2006 18:01:24 GMT 1
mul on ka üldiselt nii. kui ma talle teada annan, et ma nüüd lähen, siis üldiselt on, et.. ahah, okei, minemine.
|
|
|
Post by Birgit on May 5, 2006 18:01:37 GMT 1
ma täna lihtsalt mainin midagi selle ürituse kohta või nii ;D
|
|
|
Post by inxu on May 5, 2006 18:05:26 GMT 1
kindlasti saate kõik minu numbri ja saate vajadusel helistada. ja majutusega tegelema hakkava inimese numbri saate vast kah aga tema ei ole meil veel paika pandud. järgmise nädala jooksul tuleb üles ka kohale tuleku juhend nii et ära ei ole kuhugi eksida selline on torn, mille järgi on hea orienteeruda täpsed ajad ja kõik need selguvad jooksvalt aga väga vara tulla pole mõtet kusagil kella viieks või siis poole viieks vast kõige varem on alles mõtekas tulla
|
|
|
Post by Kriss. on May 5, 2006 18:05:31 GMT 1
ma olen poolt! ja rooman igaljuhul kohale ;D
|
|