|
Post by Triinu on Feb 19, 2006 21:40:20 GMT 1
kas meeldib ? on olemas kodus? mis tubakas kõige rohkem meeldib ? mingid trikid või midagi huvitavat mida vessariga katsetada? mul on kask (üks suur teine väike,suurem on egiptusest toodud) meeldib igatahes(Vessari fänn aastast 2002 ;D) kõige paremad tubakad minu arvates on cola,piparmündi ja two apple trikkidest võin nii palju öelda et mullitajast tossu kläbi puhudes tulevad hästi lähedad mullid ja mõnusalt voolab toss välja kui mull katki teha(aga seda teavad vist juba kõik) ja noh selleks et piipu kangemaks muuta võib sinna tavalise tubaka asemel igasugust muud asja panna (mida ma isiklikust kogemusest ei soovita) ja siis veel see et kui ma tavaliselt vesikat teen panen pool vett ja pool piima + umbes 10 jääkuubikut ,siis on suits hästi mõnus paks ja süsi maitset ei tule suhu ;D
|
|
|
Post by Keitti on Feb 19, 2006 21:44:08 GMT 1
eem,mitte minu teema.
|
|
|
Post by Maris on Feb 19, 2006 21:58:19 GMT 1
mul on see olemas, aga suuremat tähelepanu ta minult pole saanud. vähemalt mitte minu mäletamismööda.
|
|
|
Post by boeng on Feb 19, 2006 22:54:59 GMT 1
põhimõtteliselt. ei ole just minu jaoks. eriti selle pärast, et ma tahan tulevikus veel tantsimisega väheke tõsisemalt edasi tegeleda ja see situks mu tervise ära. *hakkab tarka juttu tulema* kas te teadsite, et üks kord vesipiipu võrdub saja tõmmatud suitsuga. igast asju on muidugi ajajooksul juhtunud, aga jah. minuga on sellel teemal raske rääkida.
|
|
|
Post by Maris on Feb 19, 2006 22:56:07 GMT 1
kas te teadsite, et üks kord vesipiipu võrdub saja tõmmatud suitsuga. . ja üks suits vähendab eluiga 5 minutit.
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 20, 2006 12:24:35 GMT 1
kas te teadsite, et üks kord vesipiipu võrdub saja tõmmatud suitsuga. . ja üks suits vähendab eluiga 5 minutit. ei, 4min ;D
|
|
|
Post by |Minni. on Feb 20, 2006 12:58:37 GMT 1
head tropid ;D vesipiip on kodus täitsa olemas emme ja issi juuresolekul on saand seda päris palju tõmmata, kuid niisama ise ei hakka midagi katsetama ;D
|
|
|
Post by Maris on Feb 20, 2006 13:38:40 GMT 1
;D ja üks suits vähendab eluiga 5 minutit. ei, 4min ;D äkää 5.kindlalt. õpikus oli.
|
|
|
Post by Greta on Feb 20, 2006 14:36:02 GMT 1
on olemas. väga palju olen tõmmanud, aga tavalisi sigareid ei tõmba. mulle endale meeldib meloni tubakas. me nüüd just reedel panime nii et vee asemel panime viina väga rõve oli aga laksas ka ikka
|
|
|
Post by Triinu on Feb 20, 2006 14:45:03 GMT 1
on olemas. väga palju olen tõmmanud, aga tavalisi sigareid ei tõmba. mulle endale meeldib meloni tubakas. me nüüd just reedel panime nii et vee asemel panime viina väga rõve oli aga laksas ka ikka ma küll tegelt eriti vahet ei tee kas vesi või viin(nagu maitsel),aga viinaga hakkab kuidagi kahtlaselt lõbus kiiresti ;D
|
|
|
Post by Greta on Feb 20, 2006 14:45:59 GMT 1
see viina maitse või see aur tuli kurku kuidagi, soe hakkas vahepeal ;D selline nagu kui mahe tubakas on ja siis viin, siis andis tunda ;D
|
|
|
Post by boeng on Feb 20, 2006 15:00:16 GMT 1
haha. jah, viinaga saab igast nalja teha
|
|
|
Post by MeriLiis on Feb 20, 2006 18:16:22 GMT 1
mul pole kogemusi.. eriti (A) ok tglt on.. ja mitte vähe ;D kass nö. tõmbas ka.. ;D pärast täiega tuikus.. me avastasime et ta närib seda otsa ja ajab keelt sisse sinna ;D fuiii
|
|
|
Post by liisi on Feb 20, 2006 20:45:06 GMT 1
tegelt mul on kodus olemas see ja paar korda olen tõmmanud ka.
|
|
|
Post by |Minni. on Feb 20, 2006 20:47:18 GMT 1
kui keegi mulle kunagi külla tuleb, siis võib sellega natuke mässata ka ;D
|
|