plaaster
Fänn.
?hel ilusal p?eval saan ma 10000000 postitust t?is ja ainult siis olen ma sama lahe kui adminid!
|
Post by plaaster on May 2, 2006 11:53:41 GMT 1
pole proovind ja ei taha ka...ei tundu eriti huvitav...
|
|
|
Post by Riin on May 2, 2006 18:16:59 GMT 1
mul endal ei ole, aga ühe korra olen tõmmanud. esimese hooga ajas köhima, aga suht norm asi oli. selle eest on mul klassivend, kelle põhitegevus on vesipiip. ja uskuge mind, sellest kuidas ta iga päev mingi mitu tundi järjest tõmbas.. sellest kuulis vahepeal praktselt iga päev!
|
|
|
Post by karol on May 5, 2006 18:18:05 GMT 1
Ma arvan, et tal see eriti meelest ei lähe jah, kuidas ta pärast mitmetunnist tõmbamist vetsus ropsimas käis
|
|
|
Post by muah on May 5, 2006 18:29:06 GMT 1
See on tore asi ;D ...
|
|
|
Post by maria on May 5, 2006 19:06:18 GMT 1
viimati ma tõmbasin vesipiipu egiptuses ja peale seda ma köhisin mingi tund aega järjest. :/ hah, täiesti sama siin.
|
|
|
Post by Jaana on May 5, 2006 19:56:32 GMT 1
Mul on kodus vesipiip olemas. Türgist Aga ise pole proovinud ja ei ole huvitatud ka. Mul on mõned veitsa halvad mälestused ühest värgist kus tõmmati vesipiipu. Pärast terve tuba haises. Mul hakkab selle haisust juba kurgus kraapima. Mai tea miks. Aga mu õde küll tõmbab mõnikord. Pean keelama hakkama (Väga ta kuulab oma tüütut väikeõde )
|
|
zard
Uustulnuk.
|
Post by zard on May 9, 2006 19:59:42 GMT 1
Huvitav on praegu see poliitika, et suitsetamine suxx, aga vesipiip rulzzz. Kõik oleme lugenud neid artikleid, et suitsetamine on sama mis vesipiip, aga kedagi ei huvita? Milles see vesipiibu fenomen seisneb? Et nii lahe on peol midagi keelatut teha, mis tegelikult miskit ei anna. Selle asemel, et melonimaitselist kohupiima topsikest süüa, imeme melonimaitselist tubakat, mis ei anna mitte midagi, peale selle maitse(mida saaks ükskõik mis melonitootest)..
Eks see ole ka mingi populaarsuse võitmiseks, et "ou, mis teeme täna? Teeks veskarit? Jee, u r cool, dude"
|
|
sweety
Uustulnuk.
Tahate h?pet n?ha?Vaadake...?igemini tehke j?rgi ;)
|
Post by sweety on May 10, 2006 14:12:27 GMT 1
tegelikult ma olen suga täitsa nõus
|
|
|
Post by MeriLiis on May 10, 2006 15:50:24 GMT 1
Juka is back!!!
|
|
|
Post by Keitti on Aug 1, 2006 19:50:43 GMT 1