|
Post by mirru. on May 21, 2006 16:19:52 GMT 1
Mida plaanite suvel teha?Mis laagritesse lähete?Äkki keegi satub kellegiga ühte laagrisse ;D?
|
|
zard
Uustulnuk.
|
Post by zard on May 21, 2006 16:28:15 GMT 1
6-12 juuni: diabeedikute laagrisse kasvatajaks Kurgjärvele 13 juuni: metallica kontsert 14 juuni: mingi suur linnahalli esinemine 16-25 juuni: saksamaale rahvatantsimisega 9-23 juuli: tööl 24 juuli-7 august: tantsulaager Karepal + vabaõhumuuseumi esinemised ja augusti lõpus võib-olla veel kuskile..
|
|
|
Post by inxu on May 21, 2006 16:28:20 GMT 1
ei mingeid laagreid mulle alustan 26. mail ametlikult tööga. siis üritaks võimalikult palju slide'i live'del käia ja vahe peal astuks ülikooli kah sisse kui õnnestub. augusti teises pooles koliks ära, kas siis tartu või tallinna, see paistab veel. võibolla teen mingi short tripi soome ka aga see on võibolla. pigem tripin omadega mööda eestit. vot selline suvi tulebki. töö-pidu-töö-pidu-pidu-töö
|
|
|
Post by Keitti on May 21, 2006 16:46:58 GMT 1
tööle peaks minema.. !
|
|
|
Post by eneli on May 21, 2006 16:49:12 GMT 1
augusti teises pooles koliks ära, kas siis tartu või tallinna, see paistab veel. vot selline suvi tulebki. töö-pidu-töö-pidu-pidu-töö Tartu ikka Tartu rokib =P Mul ei ole veel erilisi plaane. Vaatab, mis saab
|
|
|
Post by Riin on May 21, 2006 17:29:14 GMT 1
kui hästi läheb, siis juuni töötan ja olen ühtlasi tallinnas, vahepeal sõidan ehk kuskile slide'i kontsertidele ja mõnele muule ka ;D juulis lähen pulma ja paide kanti maale ja augustis lähen pärnusse ja siis tulen tagasi tallinnasse ;D midagi erilist pole
|
|
|
Post by liisi on May 21, 2006 17:31:52 GMT 1
laagrisse lähen, inglismaale vb, augustis lähen tööle. ülejäänd plaanid tulevad hiljem.
|
|
|
Post by karol on May 21, 2006 18:14:10 GMT 1
Trennnn. Jeees iga päev ;D Mõnele laivile ikka jõuab ka kindlasti.
|
|
|
Post by Maris on May 21, 2006 18:28:41 GMT 1
laagrisse ei lähe. rohkem veel ei tea.
|
|
|
Post by inxu on May 21, 2006 18:33:07 GMT 1
augusti teises pooles koliks ära, kas siis tartu või tallinna, see paistab veel. vot selline suvi tulebki. töö-pidu-töö-pidu-pidu-töö Tartu ikka Tartu rokib =P tallinna omad räägivad vastupidist juttu aga noh eks ma vaatan kuhu sisse saab. tartu oleks ikkagi parem lahendus rahalises mõttes aga noh, mingi juuli lõpus on asi selge
|
|
|
Post by eneli on May 21, 2006 18:49:56 GMT 1
Tartu ikka Tartu rokib =P tallinna omad räägivad vastupidist juttu aga noh eks ma vaatan kuhu sisse saab. tartu oleks ikkagi parem lahendus rahalises mõttes aga noh, mingi juuli lõpus on asi selge Jaa, seda ma usun, et kõik enda kodulinna kiidavad rohkem =P Aga ikkagi Tallinnas ei ole nii mõnus ülikoolis käia Pirogovil ei saa istuda =P Okei Mul tuli meelde, et paar kindlat plaani, mida ma suvel teen. 2. juuni suhtkoht kindel. The RAsmusele tahaks ka. Mõnele Slide'i laivile ikka saab, ma loodan ja siis... Loen kindlasti palju. Suvel on aega õnneks selleks. Tahaks tööle ka minna.
|
|
|
Post by boeng on May 21, 2006 18:55:19 GMT 1
juunis käin tööl, juulis rockin eestis ringi ja augustis puhkan kodus ja perega ka..
|
|
|
Post by |Minni. on May 21, 2006 19:24:05 GMT 1
slide laivid, foorumi kokkutulek, vanaema juures chilli, maybe lähen isegi saaremaale. pärnu veekeskuses tahan jälle ära käia.. ee. rohkem ei tea.
|
|
|
Post by Doris on May 22, 2006 14:57:19 GMT 1
Suve alguses siis Keila laulupidu (s**ts**ts**t), Ahvenamaa, siis juulis Vanamuusikalaage Viljandis (vot see on hea juba) ja siis muud eriti polegi.. Muidugi Karoliga laividele ka niipalju kui saab ja tegelikult ma väga tahaks tööle minna. Jubedalt tahaks. Ja loen ka ja üritaks õmblema õppida ja süüa võiks ka hästi teha ja.. Noh minu lubadustega tavaliselt on kuidas on, aga loodame et ikka on.
|
|
|
Post by Kriss. on May 22, 2006 15:03:50 GMT 1
juuni kuu - eksamid lõpetamine kooli lõpetamise puhul läbu ;D mõned laivid ka ;D juuli- töö laivid võsule puhkama august- otsustamata ;D
|
|