|
Post by MeriLiis on May 22, 2006 16:15:21 GMT 1
laivid, mõtlen et tahaks ka kuskile tööle ;D ja siis.. chillin tartus ja tallinnas ja igal pool et tegelt ma ei tea eriti, a ja sis pärnusse lähen ka..
|
|
|
Post by mirru. on May 22, 2006 17:30:16 GMT 1
;D Mulle tundub,et ma olen üks ainukesi kellel on plaanid kindalalt kuupäevadega paigas ;D 6-12 juuni laager 17-22 juuni-laager ;D ja siis veel igast laivid ja maal ;D
|
|
|
Post by MeriLiis on May 22, 2006 18:29:28 GMT 1
a jaa, sünnipäeva pean(kuidas ma küll unustasin ) ja kavatsen ka mõlemas maakohas ära käia
|
|
|
Post by mirru. on May 23, 2006 11:57:28 GMT 1
*Mina pean ka sünnipäeva ;D*
|
|
|
Post by madli on May 30, 2006 14:44:51 GMT 1
Suvi 2006 tuleb täiega rock-rock Provinssirock (mmm, varsti!!), Slide ja Smilersi suvetuurid, The Rasmuse konsa, nüüd tundub, et ka Haapsallu sellele ilusate autode-autode-värgile Soooooome hiljem sõbrannaga ning Itaaliasse. Perfect!
|
|
|
Post by Mari-Liis on Jun 1, 2006 15:18:48 GMT 1
Juuni algab Slaidi laiviga, edasi endise klassi kokkutulek 9.-10.juuni. Pärast jaanipäeva enam plaane pole. Juulis tahaks Suvetuurile Tartusse kindlasti ja võib olla mõnda muusse kohta ka. Ja siis Pärnusse tahaks kindlasti jõuda, randa ja Võrru ka. Juuli lõpus võib olla Ruhnu saarele või kuhugi välismaale äkki?? Aga see on väga VÕIB OLLA! August on veel täiesti planeerimata. Ühesõnaga puhata tahaks korralikult. Aasta on väsitav olnud! Lugeda tahaks ka. Nagu Eneli ütles: "Suvel on selleks aega!" Tegelikult peaks tööle ka minema. Näiteks augustis. Äkki ma hangin kusagilt lapsehoida koha jälle nagu eelmistel aastatel.
|
|
|
Post by spectacular on Jun 8, 2006 14:29:29 GMT 1
Issand, suveks ei saa ju plaane teha. Koguaeg lendavad vastu taevast ja asenduvad palju parematega. Mina heart suve 2006 ja üllatusi.
|
|
zard
Uustulnuk.
|
Post by zard on Jun 13, 2006 6:59:42 GMT 1
huh, esimene suurem jura on suveks läbi. Diabeedikute laager lõppes enam-vähem normaalselt. Kasvandikud olid jubedad, suht, aga lõpuks rahunesid maha.(No, kui ütlesid, et "korista voodialune ära", siis tuli kohe vastuseks "s**ta ma sul koristan" ).. a, mirru, ega sa kurgjärvel polnud? täna tuleb metallica ja homme mingi ilgelt tähtis kontsert linnahallis..hmm, kiireks läheb..
|
|
|
Post by Jaana on Jun 13, 2006 7:06:13 GMT 1
Provinssirock (mmm, varsti!!), Slide ja Smilersi suvetuurid, The Rasmuse konsa, nüüd tundub, et ka Haapsallu sellele vanade-autode-värgile The Rasmus ei tule Eestisse
|
|
|
Post by mirru. on Jun 13, 2006 10:10:05 GMT 1
huh, esimene suurem jura on suveks läbi. Diabeedikute laager lõppes enam-vähem normaalselt. Kasvandikud olid jubedad, suht, aga lõpuks rahunesid maha.(No, kui ütlesid, et "korista voodialune ära", siis tuli kohe vastuseks "s**ta ma sul koristan" ).. a, mirru, ega sa kurgjärvel polnud? täna tuleb metallica ja homme mingi ilgelt tähtis kontsert linnahallis..hmm, kiireks läheb.. Mina olin küll kurgjärvel ;D
|
|
|
Post by madli on Jun 13, 2006 19:42:01 GMT 1
[/quote] The Rasmus ei tule Eestisse [/quote] Kahjuks ei tule jah Õnneks piletit ei ostnud. Kusjuures lugesin, et nad pole mitte ainus bänd, kes ära ütles? Eesti korraldajad..
|
|
|
Post by maria on Jun 13, 2006 21:13:26 GMT 1
|
|
|
Post by eneli on Jun 20, 2006 14:15:30 GMT 1
ma oleks ostnud, aga ei jõudnud veel. Õnneks. Kuigi pileteid sai vist tagasi ka osta. Aga mul on ikkagi hea meel, et see ära jäi, sest see oli suht kallis ja enamik esinejatest ei pakkunud huvi. Ja küll The Rasmus tuleb kunagi hiljem ja siis tuleb kindlasti palju parem üritus.
|
|
|
Post by kiku on Jun 20, 2006 21:31:48 GMT 1
huh...hea, et ma kah siit lugesin, et The Rasmus ei tulegi Eestisse, nüüd ei peaegi hakkama raha kokku hoidma, et piletit osta:D.
|
|
plaaster
Fänn.
?hel ilusal p?eval saan ma 10000000 postitust t?is ja ainult siis olen ma sama lahe kui adminid!
|
Post by plaaster on Jun 21, 2006 15:51:47 GMT 1
aga mina hakkan suvel sokke kuduma!
|
|