|
Post by Bubble on Apr 23, 2006 11:55:54 GMT 1
irw
|
|
|
Post by MeriLiis on Apr 24, 2006 20:51:15 GMT 1
ma üle pika aja räägin jälle: tema alustab.
Are you a humen? Daah! Muidugi. Olen jah. Ei mina olen. Mina ka. Ei ole! Olen. Ei ole. Mina küll olen. Ma räägin ju et sina pole!! Tropp. Kuule näha jah! Gaash! Pane põlema ennast. Pane end tikuga põlema. Anna mulle tikud siis. Ei anna. No sis ma ei saa ju ennast põlema panna. Vay vay vay, sen varya sen ibnesin olum. Mis asja? Ule aasta on möödas juba, aga sa oled täpselt sama segane, nagu ennegi. Ara nüüd nii segast ka pane! Mis mõttes ülbeks? Ma ei öelnud seda ju! Siis väljenda ennast selgemini. Mine kanni! Käi perse. See on ju sama! Seesama mis? f**k off raisk!! Sul pole ajusid!! Mida mul pole? AJUSID!! Hahaha... Minu aju on kollane, tead küll päikese värvi, võibolla sinu aju on lilla, mu aikjuu on 135 muidu, aga sul? Sinuga võrreldes? Oma 10 korda rohkem. Kaua sa siin juba passinud oled. 5 aastat. Isegi mina olen kauem elanud, kui sina siin töödanud. Ma ei tööta siin. Ise sa ju ütlesid, et töötad ?? Ei öelnud! Utlesid. Ei. Ei öelnud Ota missassja? Võta ise. Mida? Seda. Mida seda? Ara mölise. Ise sa alustasid! Mis siis. Noh.. Ma mõtlen et sa oled täielik blondiin. Ei, mina nokin endal ise. nina w? Yes! Mida iganes. Naissoost oled we? Ikka. Võta riidest lahti siis. Mine perse raisk! Ma juba olen seal. Head aega! Head aega!
|
|