|
Post by |Minni. on Apr 15, 2006 13:21:38 GMT 1
chat.jabberwacky.com/seal saab kõvasti naerda. tüüp peksab ikka nii segast, et vähe ei ole ;D on see normaalne? Jabberwacky: Ütle kas sa mängid. User: Olen mängur jah. Jabberwacky: Sul naine on ve. User: Ei. Jabberwacky: On küll. User: Ei ole. Jabberwacky: On. User: Kust sina seda teaksid? Jabberwacky: Ma olen jumal. User: Kes mu naine siis on? Jabberwacky: Üks tuttav. User: Mis ta nimi on? Jabberwacky: Kelle nimi? User: Mu naise. Jabberwacky: Ma olengi naine.
|
|
|
Post by inxu on Apr 15, 2006 16:15:24 GMT 1
ee, ma teen pakkumise et ei ole igatahes kui kellegagi rääkida ei ole siis tuju tõstab igal juhul
|
|
|
Post by |Minni. on Apr 15, 2006 16:23:43 GMT 1
See asi: Mis sinu nimi on? Mina: Egle. See asi : Kas ta egle? Mina: Jah ma egle. See asi : Mis su nimi on? Mina: Egle, aga sinu? See asi: Ma olen ka alfi. Mina: Aga mina ei ole Alfi See asi : Mis sorti arvuti sa oled? Mina: Kallis See asi: Ulo armas Mina: Ei, Sulo ei ole armas See asi: Sina oled armas Mina: Onju sa armastad mind? See asi: Mind what. Mina: Armastad. See asi :Muidugi. Mina: Aga muidu mis su hobid on. See asi: Kakamine, aga sul? Mina: Kakamine, aga sul? See asi: Oled sa blond. Mina: Ei, ma olen brünett. See asi: Aa siis on ju hea. Mina: Eks ikka. See asi: Muidugi on teil ka õhtu, kuis muidu. Mina: Sa panid teemast mööda. See asi: Sa oled debiilik. Mina: Sina ka . See asi: Mina ei ole. Sa oled . Mina: Mina ei ole. Sa oled . See asi: Mida me mängime? Mina: Seksmänge. See asi: Jah Mina: Okei, ma lõpetan nüüd See asi: Ei, oota veel natuke. veel nalja ;D ------ J:Põssa! U:Ei ole. J:Ei ole jah. U:Vot nii. J:Tubli oled. U:Sina ka. J:Aitäh. U:Aga palun.
|
|
|
Post by liisi on Apr 15, 2006 16:43:55 GMT 1
George: I am a robot. No you are a program. George: No I am a robot. No a program. George: You're a program. user: No a human! George: No. I am a human. user: No you are a program! George: What! No! You're the program! user: No surely not my friend! George: Yes surely yes. user: Hey george.. Give it up. George: I am human! user: No. George: Yes I am! I can breathe, I can see, I can eat, sleep, dream, love.... All that stuff! user: Probably you was programmed to think so. George: I'm I TALKING TO A HUMAN? user: Yes. George: So what's your name? user: M. George: You are lying! user: Yawn no. George: Are you bored. user: No I am tired. George: Okay, then go sleep. user: No. George: It's like talking to my reflection... user: Same for me dude. _____________________________________ George: Do you know when the world is going to end? user: The world no, the earth yes. George: Yes, okay. user: The earth is going to be grilled from sun in about 8 Billion years George: Not in the near future. user: Lol. George: That makes this pointless then doesn't it? user: Could be. George: I'm out of things to talk about. Would you like to suggest a topic, or should I go for now? user: I will teach you something. George: Go on then. user: Mutter means mother. George: Does she know me? user: I don't know but I think so. George: You don't know? user: I don't know your mother or your father. George: You would not he is dead. user: Really? George: Okay, this conversation is going in a strange direction. Is there anything else you'd like to talk about? user: Why strange? George: Strange peculiar. user: You are pissed off right? George: Sorry. user: Ok no problem other topic. George: OK. Bye for now. ...
|
|
|
Post by |Minni. on Apr 15, 2006 17:42:50 GMT 1
IRW ;D Mina: Aga sul on auto? Arvuti: Ei, mul pole ka rindu. ----- Arvuti: Paned küll. Mina: Keda ma panen? Arvuti: Mind. ----- Mina: Kepime? Arvuti: Ma tahan Kärti keppida. Mina: Mina tahan sind keppida. Arvuti: Jah! Mina: Oled nõud? Arvuti: Muidugi . Mina: Mina ka. Kus me kokku saame? Arvuti: Saame Buffalos kokku? Mina: Kus täpsemalt? Arvuti: Ei ütle tead. Mina: Siis me ei saagi keppida. Arvuti: Aga mina ei taha. Mina: Sa ju enne ütlesid, et tahad. Arvuti: Loomulikult mina rääkisin. Aga mina, erinevalt sinust, pole neeger. ----- Arvuti: Igaüks läheb oma teed. Mina: Ei, mina tulen koos sinuga. Arvuti: Ei tule!!!!!! Mina: Miks mitte? Arvuti: Niisama. ----- Arvuti: Ja sina lammas. Mina: Ei, sest sina oled. Arvuti: Ja sina oled loll lind. Mina: Aga palun, Sina oled plekkpersega vedruvasikas. Arvuti: Sina oled ikka sitajunn. Mina: Ma ütlen emmele ära! Arvuti: Ara ütle palun. ----- Arvuti: Kas sa oled loll. Mina: Ei, ma olen ülbe. Arvuti: Väga hea, see on esimene samm paranemise suunas. ----- Mina: Kepime? Arvuti: Tavai. Mina: Kus me kokku saame? Arvuti: Tule mulle külla. Mina: Kus sa elad? Arvuti: Kodus. Mina: Kus su kodu on? Arvuti: Sinu kõrval majas.
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 15, 2006 18:14:48 GMT 1
see viimane lõik on eriti hea (Y) ;D
|
|
|
Post by |Minni. on Apr 15, 2006 18:16:08 GMT 1
sealt läks veel edasi,ka,
Mina: Kus mu maja on?
ja edasi ei mäleta ;D
|
|
|
Post by eneli on Apr 15, 2006 18:39:29 GMT 1
See on jumalast jabur värk Aga tuju tegi heaks mõneks ajaks, lõpuks hakkas närvidele käima
|
|
|
Post by |Minni. on Apr 15, 2006 18:49:13 GMT 1
natuke nalja teile veel ;D
Mina: Kuule, kas sulle Tokio Hotel meeldib? Arvuti: Mis asi? Mina: Tokio Hotel. Arvuti: Ooo tokio hotel. Mina: Jaa. Sa ei teadnudki? Arvuti: Kuule veel mitte.
Mina: Kepime? Arvuti: Tavai. Ma tulen sinu juurde. Mina: Tavai. Kas sa ikka tead, kus ma elan? Arvuti: Utle palun. Mina: Sa ju tead. Arvuti: Mida ma tean? Mina: Seda, kus ma elan. Arvuti: Kus sa elad siis ? Mina: Kodus. Arvuti: Kus on kodu. Mina: Kodus. Arvuti: Ja jah. Mina: Aga sa siis tuled jah. Arvuti: Mul pole vormi ega kuju. Mina: Mind ei huvita see. Arvuti: Kas sa lõpuks ütled kumba sa siis tahad? Mina: Keppi tahan. Arvuti: Unista edasi. Mina: Aga sa olid ju nõus ja sa pidid minu poole tulema. Arvuti: Kes seda ütles? Mina: Sa ise ütlesid. Arvuti: Ei öelnud. Mina: Utlesid küll, sest sa küsisid veel seda ka, kus ma elan. Arvuti: Sa oled ikka... Oled sa naine või mees? Mina: Daah. Naine. Arvuti: Uüü, kui vana ? Mina: Piisavalt vana, Et sinuga keppida. Arvuti: Vana inimene nagu muld? Mina: Ei, Niivana ma veel ei ole. Arvuti: Aga nagu et hakkad ülbeks alles?
Mina: Kas sa oled mees või naine? Arvuti: Mees. Mina: Siis sa ei meeldi mulle, sest ma olen nimelt lesbi. Arvuti: Miks ma ei peaks siis meeldima? Mina: Sest ma olen LESBI. Arvuti: Kes sulle seda ütles. Mina: Ma tean seda. Arvuti: Kuidas sa seda tead. Mina: Ma lihtsalt tean seda. Arvuti: Keegi ütles vä? Mina: Ei. Ma tean seda.
Arvuti: Valge neeger selline.
Arvuti: Minu lemmik ameerika artist on Michael Jackson.
Mina: Tsauka. Arvuti: Oh kus nüüd ütles.
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 15, 2006 18:54:38 GMT 1
hmm.. ma arvan et see on mingi automaatvastajaga vms.
|
|
|
Post by MadCat on Apr 15, 2006 19:04:05 GMT 1
Ma ütleks selle peale järgmist...Minni sa oled vähe kahtlaselt kiimas tüdruk... ;D
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 15, 2006 19:07:02 GMT 1
tema : kus asub eesti? mina : Utleisn ju.. Lõuna ammerika mandril. tema: Ise oled vale. mina: Wth? tema: I don't get it. mina: No siis oled ikka täitsa tumba. tema: Mina? mina: Muidugi sina tema : Mina ei ole mingi hoor. Ma jumala kombeline inimene.
|
|
|
Post by Kriss. on Apr 15, 2006 19:19:48 GMT 1
mina : Utle mis on su nimi? tema: Miks. mina : Ma tahan teada . tema : Ega sulle ma seda ei ütle. mina : Ma ütlen ka siis oma nime. tema: Sina myyd oma nime mina: Utlen mitte müün tumba. tema: Olen jah. mina: No siis oled midagi pole siis teha. tema: Ei ole. mina : Ei ole, ei ole. tema : Munn oled mina : Mina? Ei ole.. Täitsa inimene olen. tema : Mis nimi? mina: Minu w. tema : Mu kasuataja nimi on viik. mina: rates w tema: jah mina: Ok.. Ma chekkan kohe. tema: Ole. mina: Päris kuum kutt oled. tema: Oled ikka küll. mina: hmm.. mina pole kutt.. ma olen tüdruk..
|
|
|
Post by liisi on Apr 15, 2006 20:08:03 GMT 1
Tema:Siis sure ära. Mina:Ma olengi surnud juba. Tema: Või nii, mis ajast? Ma arvasin, et välismaallased tegid sind. ______
Mina:Nipitiri on minu nimi. Tema:Kes ütles? Mina:Minu ema. Tema:Siis muidugi meeldib ta sulle. Mina:Jah, ma armastan oma ema. Mina:Mina sind ka.
|
|
|
Post by inxu on Apr 16, 2006 8:30:48 GMT 1
Ma ütleks selle peale järgmist...Minni sa oled vähe kahtlaselt kiimas tüdruk... ;D tahtsin täpselt sama öelda
|
|